Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 said: - slm + 2 harf için mi üşeniyorsun? - s.a - bu mu AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Cons said: MY MONITOR 22" AHAHAHAHAHHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Synergenx said: Chastise said: MY MONITOR 22'' ahsdhdsgfsdg Komik olduğunu mu sanıyorsun ? ayıp ettin ersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Chastise kimsin yahu sen ? Tanışıyormuyuz en azından onu bileyim yani :) malum kim olduğunu sölemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Çastis ergenekoncuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 oha scream sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Phyxantar said: oha scream sen misin? Feyk feyk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 olm nerelerdesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 evde :D Raidler yoğun işler yoğun herşey yoğun hayat yoğun. geçinip gidiyoruz işte 3 çocuk 1 hanımla. Bu arada sen kimdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Arap emin olm hatırlamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben senin tanıdığın scream değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Oha arap emin? Füksü sen miydin o hiç tahmin etmemiştim. Dünya küçük, KO dünyası daha da küçük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ersin sen benim için bittin bu sayfadan sonra. phyx nerdesin abi sen? biz phyxle çok şey yaşadık da o hatırlamaz şimdi :D aksdis, ersine söyler misin konuşmuyorum onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 oha şerefsiz sedat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Diyosun :) @Phyxantar oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolomb Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Şimdi anladığım şu; yahudiler, masonlar , allahsızlar komple toplanmış, korelilerle işbirliği yaparak şovalyeli bi online oyun yapmışlar. Amaç gerçek hayatta askeri eğitim vermekmiş. Ama eğitimi sağlam vermek için kılıç tekniklerinden başlamışlar. Bakmışlar para getiriyor. Demişler bari bu parayla tüfek müfek alırız ticarete girelim ve asker eğitmekten vazgeçelim. Haa bir de yakalanma isteği de olduğu için araya masonik amblemler, yahudi bayrakları koymuşlar. Demek ki ne yapacağız? Mantık, Ekonomi, Siyaset konularına gerekli özeni göstereceğiz. Doğru anlamış mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 said: Haa bir de yakalanma isteği de olduğu için araya masonik amblemler, yahudi bayrakları koymuşlar. Masonik sembollere gözümüz alışsın, yarın öbürgün israil türkiyeyi işgal ettiğinde tepki vermeyelim diye konmuş o işaretler. Bu arada ben ercikatör. Seni gördüğüme çok sevindim arap =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolomb Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Masonik sembol var Yahudi bayrağı var, Ateist propaganda var. Hangisine alışmamızı istiyo bunlar? Yahudiye yahudi demem ben Allahsız olmadıkça. Allahsız oldukça da yahudi demem ya neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kolomb hala cevap yazıyosun ya, tanrı katında kıtır kıtır yiceksin bu punktoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 türkler hristiyanlıkla yahudiliği ateizm zannediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar