Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da gece kulubu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleazy mind said:
ne gece kulübü ya ankarada. saat 10dan sonra yemek bulamıyosun eğlenicek yer mi bulcan :P

Saat 10dan sonra ankarada yemek yiyecek yer bulamıyorsan sen yaşama bi zahmet :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arjantindeki İvy kapanacakmış size bomba haber. Bu yaz terasına gittiniz gittiniz, bi dahaki sefer olmayacak.

Mischa da kapandı. Ivy mischa nın yerine geçecek, club tarzı yeni bi ivy oluşumu olacak orası da.

karı kızla mekan muhabbetine girerseniz sizi diğerlerinden farklı kılacak taze haberler
Mesaj tarihi:
2 gun once gittim R&b nite'a denk geldim. Satsumada iyi Rasit Galip midir nedir cadde ismisini simdi bilemicem ama sanırsam nene hatunun paraleli. Gerek icerideki insan kesimi olsun gerekte gecenin konsepti olsun iyiydi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Arjantindeki İvy kapanacakmış size bomba haber. Bu yaz terasına gittiniz gittiniz, bi dahaki sefer olmayacak.

Anlamadığım, Ankara'da terasta otursan ne olacak ki? :P Üşürsün en fazla.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
MrMarvelous said:

Anlamadığım, Ankara'da terasta otursan ne olacak ki? :P Üşürsün en fazla.

nie, atakuleden deniz bile görünüo dsafaf
Mesaj tarihi:
bekar hayata dönüş yapmakla beraber akşamları cıkmaya başladım da, satsumanın bi numarası kalmamış dün ordaydım, cıkan grupta kötüydü izleyicide. november cok ii diyolar gitmedim hala, onun dısında son zamanlarda aktif güzel olan yerleri bi kez daha alabilirmiyiz plx?
  • Yeni Oluştur...