Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Pes dedim. Adam oturmuş uğraşmış yapmış buyrun okuyun görün ne diyim: http://benheck.com/Games/Xbox360/x360_page_1.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Adamlar oturup ugrasip yapiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 adam sonra bi de halo edition ını falan da yapmış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 adamlar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yuh be ben xbox 360'ı parçalamaya kıyamam, patent alsa ya xbox sdfds böyle sürseler piyasaya çok çılgın bişey olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ÖEEEEEEH! diyorum sayın seyirciler vay anasını! OHA yani adam bildiğin laptop yapmış. Saygı duydum, hakkaten saygı duydum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ps3 şeklinde olanıda vardı bunun 5000$ a satılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Çok kral yapmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Abow benimkinide yapmazmi acep :) Cok deli dehset bisi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Vay anasını sayın seyirciler. Saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 vay canına klavye müthiş olmuş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Oha. Efsane gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Adamın xbox aldığı yerdeki satıcıyla yaptığı baştaki diyalog da süper; Satıcı- Ha ha, Yeah sure. That wont work. Microsoft put CHIP SMASHERS in the XBox 360 to stop hackers. Adam- Um, no they didnt. Thats ridiculous. They wouldnt waste money like that if they even wanted to. Satıcı- No, its true. I heard a rumor. If you open the system, theres a thing that cracks the CPU. Adam- Cracks it through the heatsinks? How? Satıcı- It just does. Sonra select response çıkıyor; - I now have 3 minutes less of my life, thank you. - Am I getting PUNKED? - I wrote a book on game hacking you moron. - Just gimme my god damn xbox. auehuadhfuhausefha punked çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar