Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 PrudenT said: bana getiriyor. 12cisimi olcak o günün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 maçtan sonra öpüyor direk zaten gazetede görmüştüm çok imremdim , milli takım 100 gol yese o kadar koymaz edit: konu; şıvanştaygerin güzel yalnız karısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sakat değil diye biliyorum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 lebrom ceyms, şivaynşıtayngırrr insan deilsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 şıvanşıtaygır ın hatun ne be oyle.. <3 yeme de yanında yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ohannes. bakmaz olaydım. bi aralar almanyanın maçında son dakkalara doğru göstermişlerdi bu kadını. taraftarların arasında. yazmıştım hatta buraya. buymuş demek. kahpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 2. marko jaric vakası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 adam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bi foto bişey ifade etmiyomuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kız daha cirkin o fotograflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 :D evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 evet işte ondan koydum zaten güzel değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Frings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kız schweinsteigerdan uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ya o bu değilde şöyle tarihi bir fark yersek almanyadan 8-0 9-0 gibi dünyaya rezil oluruz . umarım az atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yani şey diyecektin.. 9-8 10-9 gibi elesek almanyayı ne komik olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 isallah atamazlar sampiyon oluruz yada finale cikarizda rezil rusva olurlar.eksik kadroyla bizi ne hale getirdiler diye.italyada elendi,kaldi ispanya rusya almanya.dahada sansli turkler diyemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 2 oyuncu değişikliği hakkımız dolar, semih sakatlanır, tolga zengin girer forvete, 90 da tolga gol atar kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 evet sayın seyirciler. gökhan zan kendini sakatladı yine. son sağlam oyuncumuz kaleci tolga geçiyor stoper bölgesine. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 almanya da atar yani acımaz. san marino'ya 13 tane atmıstı utanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oha baya atmislar,yinede ben sanmiyomki yani rezil olacak bi sekilde yenilmeyiz.ha yenilirmiyiz,buyuk ihtimal,kadrodan dolayi diye dusunuyorum.Sakatliklar falan filan,ama sans bu belli olmaz,heriflere bisey oluverir,sahaya yildirim iner,bizimkilere iman gucu gelir,kazanacaz diye son dakkaya kadar yine kostururlar delidana gibi,ozaman kazaniriz belkide bellimi olur,nede guzel olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Xobalt said: evet sayın seyirciler. gökhan zan kendini sakatladı yine. son sağlam oyuncumuz kaleci tolga geçiyor stoper bölgesine. >:D< oha ciddi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok canım xD ama maç içinde olur mu olur. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 3-4-3 oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Arda , Tuncay final maçı için dinlenmiş oluyo işte abi. Ahmet Çakar'ın bahsettiği mistik güçler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar