Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 vay be, aslan rüştü bu golü yedi takımı bıraktı yani. Helal olsun takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ohoo bu ne ya ben de bırakıyorum milli takımı. hakkınızı helal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 http://blogs.guardian.co.uk/sport/2008/06/25/brave_turkey_finally_downed_by.html ` Tonight, however, they reverted to the tactics that made Fatih Terim's Galatasary team great: they sought to dominate every sector of the pitch, their intelligent aggression borne of heroic hearts and top-notch fitness. ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 FT Napoli'ye gidiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 draedan tercüme eder misin o yazıyı? çeviremedım bi türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Germany, undeserved but who is going to care about that when they end up holding up the trophy. Also Ballack: amazingly average? Totally overshadowed by the impressive Altintop (why was this man playing as a rightback the entire tournament ffs?) Almanya haketmedi ama kupaya giden bu yolda hak etmeyi kim umursarki eğer almanya kupayı alırsa.. Bi de ballack, süper oyun ? Altintop'un gölgesinden bir türlü çıkamadı böyle bir adam neden turnuva boyunca sağ back'de oynar ki anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tümerede ayrıca uyuz oldum, son şans, hayvan daha yeni girmiş oyuna kahraman olmak uğruna dağa taşa vurdu topu adi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çok üzüldüm çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Voys said: draedan tercüme eder misin o yazıyı? çeviremedım bi türlü :D birebir olmasa da , fatih terim galatasaray i zamaninda muhtesem yaptigi gibi : sahanin her yerini domine etmeleri ve formunun zirvesinde olarak akillica ve kalpleriyle sert oynamalari. birebir degil, ama manasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ikincisi, her futbol severin tek bir konuda ortak sozu var, turkler muhtesem oynadi, kesinlikle haketmediler, almanlar yine sansla sonuna kadar geldiler. ama bunlari genelde ingilizler diyor ki almanlardan nefret ederler. ama herkes bayilmis oyunumuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hayatımda izlediğim en acaip turnuvaydı kesinlike böyle bi türkiye böyle maçlar bidaha seyretmem belki bi 10 yıl içinde şampiyon oluruz ama ben üst üste bölesine bardak çanak kırarcasına sevinecegim goller atmıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geri donucez birazdan bekleyin. COME BACK KINGS COMES BACK TO HOME :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 he he.. evet ya goller çok çok güzel değiller ama, bardak çanak kırdırıyorlar hep : ) 2010 ya işte elemeler felan başlasın gene heyecana devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ulan benim 2-1 olduktan sonra bu kez olmayacak elendik dedim ama semih attı sonra 90 da yememiz çok koydu penaltıda elensek bu kadar üzülmezdim. neyse 3 maçı 90 ve 120 de aldığımız için fazlada kafaya takmamak ve tüm oyunculara teşekkür etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 AristoCrat17 - 25/06/2008 22:54 said: Some notes about Turkey: 1- The last big championship Turkey has participated was World Cup 2002 and Turkey was again in the semi. So, this is their 2nd consecutive semi-final in a big championship. 2- In World Cup 2002, Hiddink was also in the semi again with unexpected co-hosts South Korea as this year, both had lost their semi-final matches. 3- As I remember Turkey had won the Under-21 World Cup some several years ago, and runners-up in the next one with these players playing now for the A-team. So, Turkey's current success must not be a surprise for people following under-21 and under-17 championships. Portugal also had won one, and they are also successful currently. 4- Turkey had great admiration for Greece's championship 4 years ago, and they were yet ready beforehand to do the same in the next Euro. 5- I bet if Turkey could have participated Euro 2004 and World Cup 2006, they would again be at least in the quarter-finals of these tournaments. Turkey is coming, no one can ignore this fact or try to explain this upcoming by chance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 süperhıyar said: ulan benim 2-1 olduktan sonra bu kez olmayacak elendik dedim ama semih attı sonra 90 da yememiz çok koydu penaltıda elensek bu kadar üzülmezdim. neyse 3 maçı 90 ve 120 de aldığımız için fazlada kafaya takmamak ve tüm oyunculara teşekkür etmek lazım. Yedik golü ben dedim teyzemle izliyoduk "sen rahat ol atarız" attık da sonra yiyince koydu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 işte rüştü'nün farkını gösterdiği yer burası oluyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 vay quote sağlammış.. Doru o kadroda uğur boral felan vardı. Zaten o şampiyonlukla ön plana çıkan isim. nese 3 şutun 3'ü de gol almanya da evet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çitos gibi yedi masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya saçma sapan çıkmasaydı 2. golü yemezdi. diğer 2 golde yapacak pek bir şeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 draedan said: http://blogs.guardian.co.uk/sport/2008/06/25/brave_turkey_finally_downed_by.html ` Tonight, however, they reverted to the tactics that made Fatih Terim's Galatasary team great: they sought to dominate every sector of the pitch, their intelligent aggression borne of heroic hearts and top-notch fitness. ` Elemanın biri yazmış, I wonder if I (as an Englishman) will ever enjoy the feeling of watching my national team exceed the sum of its parts? The Turks were exemplary in that regard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çok acıktım ya, biriniz bana bişiler yapsın da yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 üzüldüm ya haketen üzüldüm,hele semih golü atınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dunno said: çitos gibi yedi masallah askfjaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar