Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lahm'ın kız arkadaşı da taş. Tipine koyim Lahm.
(Sinirden yazıyorum, sanki sen çok yakışıklısın demeyin de.)

O tiple nası kaldırıyosun o kızı o da garip. Uyuşturucu alıyor sanki, gözlerin altı mosmor.
Mesaj tarihi:
3 golüde sağdan yedik. 3 golüde sabrinin kanattan yani. bi asist yapmak birşey değiştirmiyor. mühim olan orda 3 kademeyede girmekti.

gerçi sabriyi geçtim rüştü var sonuç olarak biz bizi eledik.
Mesaj tarihi:

ya bana öyle olmadığını söyleyebilecek misin ?

yoksa bana fanatik diyip, kendi fanatikliğini mi öne çıkaracaksın ?

Maçın Adamı Lahm Kıvranırken...

Mesaj tarihi:
galiba biraz önceki gitmedi,yeniden yazayım.

Gökhan Zan cidden hayatı boyunca oynayamadığı kadar iyi oynadı son iki maçta,BJK'te şunun kadar oynasa,İbrahim Toroman'a yük olmasa FM'lerdeki gibi de ciddi anlamda sağlam defans oyuncuları,

Gerçi İbrahim'de çok hata yapan bir oyuncu ama gerçekten çok kaliteli oyuncu,oyuncular ikisi de,

Yanlarına Serdar Kurtuluş'ta feci gidiyordu,gerçi kaç aydır sakat,ve sakat olacak.

Zaten BJK'nin övünmesi gereken adamlardan biridir de Serdar Kurtuluş,gelecekte milli takıma Gökhan Gönül'le birlikte çok şey katacaklar eminim bundan,

Off BJK'nin defansına karşı beslediğim bu sevgiden sonra genel yorumuma döneyim asdfsda

Şu kadroyla birlikte bu kadar iyi oynadık ya,ciddi anlamda yenilme bana hiç koymadı.Belki de şu maçta Türkiye'yi ilk defa izleyen binlerce kişiyi takımıza hayran bıraktık.Bugüne kadar ciddi anlamda balla geldik diyebiliriz fakat şu oyun,şu oyunu keşke her maçta görsekte sıfır puanla geri gelsek tüm turnuvalardan.

Uğur Boral çok iyiydi,hayran kaldım diyebilirim,Kazım da gerçekten iyi oynadı diyebiliriz.Yerine uymayan bir Mehmet Topal bize faturayı kestirdi diyebilirim aslında,elinden birşey gelmese de :( Stoper'e hiç uymayan bir adam vs. vs.

Olsun iyi oynadık cidden off :D

Gelecek turnuvaya artık,Fatih Terim gidiyor ohh yeaah
Mesaj tarihi:
Salam, men Azeriyem. Turkiye 8 oyuncusunu itirib, Almanlarla nece olacaq, cox dusunuram.
Ve Men Rus saytlarinda oxudugum haqda turklerle bolusmek isderdim.
Melke bunlari oxuyan oldu. Xorvatiya ile oyun qabagi onlar Turk komandasina paxilliqdan partlayirdilar, hetta Balkan doyusunu(savasini) yada salirdilar. Cox isterdim finalda turkler hemin ruslari soksunler. Ugurlar Turkiyem!
Mesaj tarihi:
2. ve 3.gollerde Sabri'nin bir suçu yok. 2.golde Rüştü çıkmasa Klose'nin bi bok yiyeceği yok. 3.golde de ortadan geliyorlardı, şanssızlık ayağı kaydı Kazım'ın.. İlk golde hatası vardı.
Mesaj tarihi:
abi sabri naapsın artık yani adam efsane defans yapıyo sanki... ilk golde kaçırdı podolskiyi, kimse kusura bakmasın 2. gol direk rüştü ... 3. golde ztn bi anlaşamadılar e tabi kolay diil 4 defans oyuncusundan 1 i gerçek defans nede olsa.
Mesaj tarihi:
toggie sabri diyorsunda zaten futboldan anlayan adam sabri bugun iyi oynadı der, ha sen formayı cıkarmadan yorum yaptıgın ıcın sımdı burada butun herkesın sabri neydi efsaneydi falan demesini bekliyorsun heralde, o zaman uğur boralıda konusalım oda gayet iyiydi.
Mesaj tarihi:
konuş tamam, gayet iyiydi, hatta maçı kazansak maçın adamı semih olmalıydı. uğur boral ftw ilk yarı 2. yarı düştü gene. sabri nin oçalımı falan kendini aştı yani.
Mesaj tarihi:
ilk gol hamit'in hatası, ikinci gol rustu, son golde de kazım'ın ayagı kayması. baska bi durum yok, sabri aslanlar gibi cıktı oynadı. ama fenerlisiniz ya, sabri işte diyip cekilirsiniz kenara. ugur sag ayakla sutları patır patır patlatır kimse sesini cıkarmaz. azcık bile tarafsız olmayı beceremezsin baluu, severim seni ama boylesin.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Takımda o kötü oynadı neden cıkarmadı bu kötüdü neden tuttu diye yazanlar olmuş da hiç mi yedeklere bakma zahmetine girmediğiz kimi alcak oyuna malzemeciyi mi soksun ? :)

Her zaman olcak değil bu sefer şans yoktu işte, hakem de yenilgide etkendi sakatlıklarda cezalılarda hepsinin üstüne Rüştünün tecrübeli dediğimiz adamın tecrübesizlik temelli hataları sağolsun almanya karşısında pisi pisine kaybettik.

O kadar olumsuz şey içinde kaybettiğimiz skor da 3-2 ve rakip Almanya yani daha çeyrek finalde bize top oynatmayan portekizi darmadağın eden takım. Ben de demiştim Almanların futboluna kafa tutarız da portekiz bize ters diye. Öyle de oldu ama okadar olumsuzluk içinde artık bir yere kadar..

Sağlık olsun ben pek eğlendim yani bundan sonra daha bir önemi olcak takımın. Avrupasına başlim ayrıca ne olmuş avrupa takımıyız ülkesiyiz ya da değiliz. Turnuvaya dahil miyiz evet, oynuyor muyuz evet, tutup da tr nin burda işi yok diyenleri tartışmaya gerek yok. Gündemi dağıtıp sinir bozmaya calısmak için böyle şeyler olur. Bizim kızdğımız ne varsa onun üstüne giderler gidecekler bunu herkez yapıyor. Bizde tutup viyanayı aldık diyoruz mesela onlar güle oynaya aa ne güzel bak viyanamızı aldı türkler mi diyolar onlar da kızıyorlardır. Böyle şeylere takılı kalmamak lazım.

Rusları destekliyorum ben de cok güzel top oynuyorlar umarım alırlar kupayı :)
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:
toggie sabri diyorsunda zaten futboldan anlayan adam sabri bugun iyi oynadı der, ha sen formayı cıkarmadan yorum yaptıgın ıcın sımdı burada butun herkesın sabri neydi efsaneydi falan demesini bekliyorsun heralde, o zaman uğur boralıda konusalım oda gayet iyiydi.

sabri efsaneydi falan demiyorum ben. herkesin her macta iyi de oynasa kotu de oynasa sabri işte diyip yorum yapma cabası içerisinde olması benim derdim. herkes de değil aslında, sadece baluu, kini var adamın demek ki ne diyim. ne kadar fenerli o kadar iyi takım diyen adamdan ne bekleyebilirim zaten :)
  • Yeni Oluştur...