Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

Almanya'ya da çakabilirmişiz bunu gördük. Maç kesinlikle bizim hakkımızdı. Hakem hatasıyla kaybetmedik ancak hakemlere tarafsız diyebilecek biri yoktur herhalde... Dünya futbolunun ayıbı resmen. Basına karşı dili iki karış uzayanlar basın toplantısında hakemlere kılıfı ters giydirmezlerse yazıklar olsun.

Rüştü aynı hatayı tekrarlayıp kalan 10 kişinin emeğini resetledi. Hata olur diyip de geçilebilecek birşey değil, böyle hata olmaz arkadaş. Yazık yani bir kişi saçmalar on kişinin emeği çöpe. Hep bu saçmalayanlar bizim takımımızı buluyor, o da ayrı bir rekor konusu.

Saçma sapan kartlarla takımını yolda bırakmamış, yüreğini koyarak oynamış herkesi tebrik ederim. Sakat sakat oynayanlara ayrıca bir double helal olsun. Terim'e de helal olsun, keşke hata yapınca görmeyecek kadar kibirli olmasa...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yazık oldu kesinlikle hak etmediğimiz yerde bitirdik, hak ettiğimiz finaldi ama genede helal olsun herkese, öncelikle kızmamız gereken o aptal Kırmızıyı yiyen Volkan kaleyi Rüştüye bırakıyor, Hırvat maçında yiyorsun hatalı gol, arkasından atıoz allahdan balla malla, bu maçdada aynısını yaptı olmadı ama.
Sosyal ağlarda paylaş

hakem resmen almanya yı finale taşımadı , finale HAZIRLADI. Adamlar o faullere rağmen 90 dk boyunca 1 sarı kart bile yemedi.
Kimse cezalı değil , cezalılarda finale çıkıyor , sakatları bilemicem. Tam takım geliyor Almanya finale.

Bu kadar güzel futbol oynadığımızı ben hatırlamıyorum açıkçası 2-2 olduktan sonra ben finale çıkmış gibi sevinmiştim ki. Rüştünün kapattığı köşeden demeyelim. Kademe hatalarından tutun her golümüzü kendi hatalarımızdan yedik. Alın terimizle attık hepsini.

Ah be rüştü sanada üzülüyorum , sende üzülüyorsunda yapma be abi. 5 dk sevinemedim gollerin arkasından ya.
Sosyal ağlarda paylaş

4chan'dan, küfür, cinsellik, ırkçılık içerir.

ALLAH HAS FAILED!!
ALLAH HAS FAILED!!
ALLAH HAS FAILED!!
(ALLAH HAS FAILED!!

World War II Rematch
GERMANY
RUSSIA
THIS TIME IT'S PERSONAL

Turkey totally deserved to win, where the fuck is allah.
15 shots on goal for turkey - 1 goal 4 shots on goal for Germany - 2 goals
shitsux

Rüstü lost the game for the turks.
Capital error to run out of goal and then he got one.

I bet your tv was avalieble on position against kazim kazim. It was a penalty and at least four yellow car were not given to germany.. anyway. enjoy your undeserved win.

VERPISST EUCH AUS DEM TURNIER, TÜRKEN!!! en sert yazılardan biri
Das habt ihr euch so gedacht, mal locker Deutschland besiegen und Europameister werden. Wie ich lachen werde, jedes Mal wenn ich an den Häuserwänden und in den Toiletten eure Fantasien lese, wie ihr meint, der Titel gehört bereits euch und dass ihr die Deutschen wegfegen werdet. Feiert schön eure Niederlage. Scheiß egal wie das Finale ausgeht - WIR HABEN EUCH BESIEGT. WIR! WIR! Sechs Mal im Finale, macht das mal nach!!!! TÜRKIYE wird NIEMALS NIEMALS NIEMALS auf der Trophäe eingraviert werden!!!!

FUCKING TERRORISTS
FUCKING TERRORISTS
FUCKING TERRORISTS

2-2 olunca)
ALLAH strikes again!!! EPIC
ALLAH
ALLAH
ALLAH
ALLAH
ALLAH
ALLAH
ALLAH
ALLAH
ALLAH
ALLAH

ALLAH HAET TELVISION TOWER

I thought the Ottomans and Germans were allies, why are they fighting each other in football

TERRORISTS IN THE CROWD
I SAW THEM
STADIUM GOING EXPLODE IF TURKEY LOSES I SWEAR

Turkey is not in Europe xD
Turkey is not in Europe xD

Turkish Girls aren't hot?

I'm cheering against Turkey decisively because they are NOT EUROPE.

Heute werden die Türken erneut in Wien gestoppt.

GRUP TEKKAN is the best all-German band around.
GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN (mal bi türk atı herhalde bunu)

ARRRRRGGGGG! DAMN IT ALLAH STOP WITH THE LIGHTNING!

Allah bring back the TV feed.

OSAMA WILL CRY TONIGHT
OSAMA WILL CRY TONIGHT
OSAMA WILL CRY TONIGHT

TERRORISTS! BOMB THE STADIUM!
TERRORISTS! BOMB THE STADIUM!

HAPPENED AGAIN PAY ELECTRIC BILL SWIZZ

No Döner anymore!!!! The fucking Turks will bawww and cum into them forever now!!! Eternal shitstorm!!!

Sosyal ağlarda paylaş

biraz yürek varsa o bahsedilen , yine aynı yerlere geleceğimize inanıyorum.göreceğiz ilerde şans mı yürek mi oldugunu bizdekinin.
ne kadar üzgün olsamda helal olsun diyorum takımada , kötü oynayıp yenilmediler en azından.başımız dik ayrılıyoruz ya burdan yeter o bana bi dahaki turnuvaya kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
hakem resmen almanya yı finale taşımadı , finale HAZIRLADI. Adamlar o faullere rağmen 90 dk boyunca 1 sarı kart bile yemedi.
Kimse cezalı değil , cezalılarda finale çıkıyor , sakatları bilemicem. Tam takım geliyor Almanya finale.

Bu kadar güzel futbol oynadığımızı ben hatırlamıyorum açıkçası 2-2 olduktan sonra ben finale çıkmış gibi sevinmiştim ki. Rüştünün kapattığı köşeden demeyelim. Kademe hatalarından tutun her golümüzü kendi hatalarımızdan yedik. Alın terimizle attık hepsini.

Ah be rüştü sanada üzülüyorum , sende üzülüyorsunda yapma be abi. 5 dk sevinemedim gollerin arkasından ya.

ceza almıyolardı zaten sarı kart görseler bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...