4Ever Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şimdi geldim eve :) Turnuvada oynadıgımız en iyi macı oynadık. Ben fazla üzülmedim buraya kadar gelmekte büyük başarı. herkese helal olsun. güzel bir turnuvaydı fatih terimin gitmesi kötü olur devam etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hasan doğan bırakmıcaz diomuş ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 lan biz napcaz koca bi sezon bu rüştüyle . vah bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Rüştü de azıcık onur varsa harakiri yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Turkey beaten at their own game? yazmış uefa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Khelben said: Turkey beaten at their own game? yazmış uefa auhauhuah.. doru yazmış : ) Volkan 1 maç ceza almış olsaydı, şimdi finaldeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Madcat said: hasan doğan bırakmıcaz diomuş ohş. umarım.. rıdvanın dedikleri doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 theavicena said: aynı dakika,aynı saniye lahm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Almanya'ya da çakabilirmişiz bunu gördük. Maç kesinlikle bizim hakkımızdı. Hakem hatasıyla kaybetmedik ancak hakemlere tarafsız diyebilecek biri yoktur herhalde... Dünya futbolunun ayıbı resmen. Basına karşı dili iki karış uzayanlar basın toplantısında hakemlere kılıfı ters giydirmezlerse yazıklar olsun. Rüştü aynı hatayı tekrarlayıp kalan 10 kişinin emeğini resetledi. Hata olur diyip de geçilebilecek birşey değil, böyle hata olmaz arkadaş. Yazık yani bir kişi saçmalar on kişinin emeği çöpe. Hep bu saçmalayanlar bizim takımımızı buluyor, o da ayrı bir rekor konusu. Saçma sapan kartlarla takımını yolda bırakmamış, yüreğini koyarak oynamış herkesi tebrik ederim. Sakat sakat oynayanlara ayrıca bir double helal olsun. Terim'e de helal olsun, keşke hata yapınca görmeyecek kadar kibirli olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nikopolidis bi gol yedi milli takımı bıraktı yaşıda gelmişti. artık rüştünün de milli takımı değil, futbolu bırakmasının yeridir, kalede kaleci vasfıyla bulunmuş bulunmamış pek bir önemi yoktu. SAVES 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sam said: bu kadar güzel oynayıp da bu kadar kötü oynayanlar tarafından yenilmek cidden çok yazık, hırvatistan maçı ilk iki yarısı gibi kötü oynayıp yenilsek hiç üzülmezdim ama bu kötü oldu çok. :/ katiliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Çok yazık oldu kesinlikle hak etmediğimiz yerde bitirdik, hak ettiğimiz finaldi ama genede helal olsun herkese, öncelikle kızmamız gereken o aptal Kırmızıyı yiyen Volkan kaleyi Rüştüye bırakıyor, Hırvat maçında yiyorsun hatalı gol, arkasından atıoz allahdan balla malla, bu maçdada aynısını yaptı olmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hakem resmen almanya yı finale taşımadı , finale HAZIRLADI. Adamlar o faullere rağmen 90 dk boyunca 1 sarı kart bile yemedi. Kimse cezalı değil , cezalılarda finale çıkıyor , sakatları bilemicem. Tam takım geliyor Almanya finale. Bu kadar güzel futbol oynadığımızı ben hatırlamıyorum açıkçası 2-2 olduktan sonra ben finale çıkmış gibi sevinmiştim ki. Rüştünün kapattığı köşeden demeyelim. Kademe hatalarından tutun her golümüzü kendi hatalarımızdan yedik. Alın terimizle attık hepsini. Ah be rüştü sanada üzülüyorum , sende üzülüyorsunda yapma be abi. 5 dk sevinemedim gollerin arkasından ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 rüştü'den geçmiş abi cidden hakemlere de güzel küfrettik burda, resmen 11+hakem oynadı almanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 4chan'dan, küfür, cinsellik, ırkçılık içerir. ALLAH HAS FAILED!! ALLAH HAS FAILED!! ALLAH HAS FAILED!! (ALLAH HAS FAILED!! World War II Rematch GERMANY RUSSIA THIS TIME IT'S PERSONAL Turkey totally deserved to win, where the fuck is allah. 15 shots on goal for turkey - 1 goal 4 shots on goal for Germany - 2 goals shitsux Rüstü lost the game for the turks. Capital error to run out of goal and then he got one. I bet your tv was avalieble on position against kazim kazim. It was a penalty and at least four yellow car were not given to germany.. anyway. enjoy your undeserved win. VERPISST EUCH AUS DEM TURNIER, TÜRKEN!!! en sert yazılardan biri Das habt ihr euch so gedacht, mal locker Deutschland besiegen und Europameister werden. Wie ich lachen werde, jedes Mal wenn ich an den Häuserwänden und in den Toiletten eure Fantasien lese, wie ihr meint, der Titel gehört bereits euch und dass ihr die Deutschen wegfegen werdet. Feiert schön eure Niederlage. Scheiß egal wie das Finale ausgeht - WIR HABEN EUCH BESIEGT. WIR! WIR! Sechs Mal im Finale, macht das mal nach!!!! TÜRKIYE wird NIEMALS NIEMALS NIEMALS auf der Trophäe eingraviert werden!!!! FUCKING TERRORISTS FUCKING TERRORISTS FUCKING TERRORISTS 2-2 olunca) ALLAH strikes again!!! EPIC ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH HAET TELVISION TOWER I thought the Ottomans and Germans were allies, why are they fighting each other in football TERRORISTS IN THE CROWD I SAW THEM STADIUM GOING EXPLODE IF TURKEY LOSES I SWEAR Turkey is not in Europe xD Turkey is not in Europe xD Turkish Girls aren't hot? I'm cheering against Turkey decisively because they are NOT EUROPE. Heute werden die Türken erneut in Wien gestoppt. GRUP TEKKAN is the best all-German band around. GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN GRUP TEKKAN (mal bi türk atı herhalde bunu) ARRRRRGGGGG! DAMN IT ALLAH STOP WITH THE LIGHTNING! Allah bring back the TV feed. OSAMA WILL CRY TONIGHT OSAMA WILL CRY TONIGHT OSAMA WILL CRY TONIGHT TERRORISTS! BOMB THE STADIUM! TERRORISTS! BOMB THE STADIUM! HAPPENED AGAIN PAY ELECTRIC BILL SWIZZ ALLAH HAET TELVISION TOWER ALLAH HAET TELVISION TOWER No Döner anymore!!!! The fucking Turks will bawww and cum into them forever now!!! Eternal shitstorm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sabri'den bahset biraz baluu hadi. sabri işte diyip durdum defalarca turnuva boyunca :) biraz utanmışsındır herelde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 o ne ya . o nasıl bi yaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toggie said: sabri'den bahset biraz baluu hadi. sabri işte diyip durdum defalarca turnuva boyunca :) biraz utanmışsındır herelde artık. ne utancam ya.. Sabri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 biraz yürek varsa o bahsedilen , yine aynı yerlere geleceğimize inanıyorum.göreceğiz ilerde şans mı yürek mi oldugunu bizdekinin. ne kadar üzgün olsamda helal olsun diyorum takımada , kötü oynayıp yenilmediler en azından.başımız dik ayrılıyoruz ya burdan yeter o bana bi dahaki turnuvaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Atalarına sorsunlar o denyolar Türkleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Almanlar bizi kendi silahımızla vurdu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: toggie said: sabri'den bahset biraz baluu hadi. sabri işte diyip durdum defalarca turnuva boyunca :) biraz utanmışsındır herelde artık. ne utancam ya.. Sabri işte. heh. utanmazsın işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kitana said: hakem resmen almanya yı finale taşımadı , finale HAZIRLADI. Adamlar o faullere rağmen 90 dk boyunca 1 sarı kart bile yemedi. Kimse cezalı değil , cezalılarda finale çıkıyor , sakatları bilemicem. Tam takım geliyor Almanya finale. Bu kadar güzel futbol oynadığımızı ben hatırlamıyorum açıkçası 2-2 olduktan sonra ben finale çıkmış gibi sevinmiştim ki. Rüştünün kapattığı köşeden demeyelim. Kademe hatalarından tutun her golümüzü kendi hatalarımızdan yedik. Alın terimizle attık hepsini. Ah be rüştü sanada üzülüyorum , sende üzülüyorsunda yapma be abi. 5 dk sevinemedim gollerin arkasından ya. ceza almıyolardı zaten sarı kart görseler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: Almanlar bizi kendi silahımızla vurdu. :D Bu silahı icat edenler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar