Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Off şu futbol 1 farkla da olsa önde gitmeye hak etti soyunma odasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ezdik ilk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ilk yarı bitti ben hala seyredemedim netten izleyen varrsa link öm lütfen :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 KORKUYORUM. diğer maçlarda bok gibi oynayıp kazandık. bunda bu süper oyunla kaybedersek kahrolurum. ALALIM BU MAÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 onceki maclarda zaman gecmek bilmiyodu, simdi su 45 dakika ne zaman gecti vallahi anlamadım bisey. ama one gecip de yenilirsek cok cok kotu olacak, ozellikle su futbolumuzu gordukten sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hakikaten basit bigol yedik. Mehmet Topal alışık olmadığı için Scweinsteigerle ebraber koşmayı bıraktı, arkasında stoperle oynayan adam normalde o yüzden, Sabride Podolskyye basmayınca gol oldu. Ama bariz iyiyiz, nazar değmesin. Hadi Allah'ım inallah alıcaz. Sabri çabuk hızlanan bi adam aslında, çalım yese bile yetişir adama, korkmadan basması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Zegna said: AHAHA şahanın reklama hastayım aga harbi o ne ya.. ilk kez gördüm.. tavuğu felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Buyse said: KORKUYORUM. diğer maçlarda bok gibi oynayıp kazandık. bunda bu süper oyunla kaybedersek kahrolurum. ALALIM BU MAÇI +1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dert değil yenilmek.. böyle oynayalım sadece o yeter.. balon bi takım olmadığımızı göstermek herşeyden önemli bence.. oynanan oyun itibariyle çoğumuz köt oldu sanırım.. dağıtırlar diyoduk bizi .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ezdik yokettik resmen..Gol yediğimiz iyi oldu bence,bizim takım galipken rehavete kapılıyor :) Maç bizim aynen devam böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ilk yari mukemmel oyandik ama cok sanssiziz ya. kazim bomba, ugur polatta cok iyi. hamit tutuk biraz nedense. umarim ikinci yarida da ayni sekilde oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ÇAKICAZ HEPSİNE ANALARINI DA ALIP GİDİCEKLER AĞLATICAZ TÜM ALMANLARI!1!!!!!!!1111111111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 KAZIM HASTANIM SENİN. FANINIM. HELAL OLSUN SANA BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Luinir said: Buyse said: KORKUYORUM. diğer maçlarda bok gibi oynayıp kazandık. bunda bu süper oyunla kaybedersek kahrolurum. ALALIM BU MAÇI +1 :( +1 ulaaaaaaaaasdgjafsdkbsndfdfgdfg ölcem lan heyecandan elim ayaam yavşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2.yarıda en azından 1 tane atarız da yemememizin garantisi yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hirvatistan macindaki ikinci yariya donmesin bu ikinci yari. tek umidim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 almanlar oynamaya başlamasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 iyi oynayıp kaybetme tribini inşallah bugun yıkıcaz ve kazanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aluriel said: ilk yari mukemmel oyandik ama cok sanssiziz ya. kazim bomba, ugur polatta cok iyi. hamit tutuk biraz nedense. umarim ikinci yarida da ayni sekilde oynariz. uğur boral :) hamit iyi bence, ama sabri ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abi bariz eziyoruz. şaştım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 harbi futboluyla zevk veriyor bu maçıda süper ++ oynuyor. inş alırızda devam ederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu arada Aynan da çok iyi. Hamit'le beraber, defanstan top almaya geliyolar, ve o topları ileri taşıyırlar. Bu yüzden çok rahat gidiyoruz Almak kalesine. Arda bunu sadece İsviçre maçını ikinci devresi yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aga, Hep diyorum ya, ne kadar fenerli o kadar gol şansı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şu ana kadar herkes iyi oynuyor. Sadece Mehmet Topal aksıyor, o da normaldir. 22 yaşında adam zaten heyecanlı bi de ilk kez oynuyor stoperde. Yarı final boru değil yani. Umarım ilk yarı heyecanını atmıştır da daha iyi oynar 2.yarı. WHO CARES? IT'S TURKEY ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 peki 36. dakikada tribünde gösterdikleri alman kız neydi offf off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar