Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Gangrencim, wissycim wotlk başlığını gördüm, orayı karman çorman etmeyeyim diye ayrı açıyorum. Bir adet 70 Mage'im, Bir ader 70 Druidim var. Gerçi druid rp serverında onu yok saysakta olur:) Wotlk gelmeden bir warlock, shadow pri yada shaman açmayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Şu ana kadar warlocklara hep "ez mode oynuyosun, sus!" dedim, laflarımı yutmaya ve hayatıma kaldığı yerden devam etmeye hazırım:D denedim harbi eğlenceliymiş:) Shadow priden pek emin değilim aslında ama caster dps seviyorum, o yüzden o da seçenekler arasında. Orgrimmar'ın kapısında s3 enhance shamanı s3 warrior parçalarken görünce bir "hmmm!" dedim ve shamanıda seçenekler arasına aldım. eee beyler bayanlar, öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Caster dps diyosan lock. Hele yeni talentları falan çok çılgın atıyor. http://war-tools.darlinganime.com/index.php?t=warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Wow betasından şidiye kadar oynadım. Herzaman oyunun en OP char ı rog olmuştur bundan sonrada rog olcaktır.Hatta bu aralar fark iice açıldı. Orgrimmarın önünde herkezi dövmek istiosan(cd beklemek şartıyla:), rog aççaksın. Enhancement shaman oynuorm ben şahsen s3 warriorlarıda dövüorm doorudur warlock priest te çok aar kesiosn ama geri kalanlar enhancement shaman ı parmaanda oynatıo. Fakat gerçekten zevkli bi class pvp de her ne kadar çoğu zaman ezilmiş olsamda hala bıkmadm shaman oynamaktan çok seviorm. Herkezin hoşuna gitmez ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Rogue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Shadowpriest pve ve level kasması çok çok eğlenceli olmasına rağmen pvp de sürünüyor. Skiller çok az olunca yaptığın şeyler baya kısıtlı ama oynaması inanılmaz zevk vermiştir bana. Hep ilk göz ağrım olmuştur :> Başka herhangi bir class oynadıktan sonra warlock saçma derecede oynaması kolay ve overpowered bir class gibi gözüküyor ki öyle de. PvE ve lvling çok kolay ve rahat, pvp de de o kadar nerfe rağmen hala çok iş yapıyor. Ama stil meselesi. Bende sevmem oynamasını >: Shamanda pve ve levelingi inanılmaz zevkli ve rahat bir class ama pvp de shadowpriest kadar olmasada genede çok sınırlı. Ben olsam shaman açardım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Direk disc priest aç bence. Tüm bracket larda başarılı olabilirsin aynı item ve talentlarla. Rogue açarsan adapte etmen lazım. Disc priest ile ve PVP itemları ile başlangıç seviyesinde instance da yaparsın, badge toplarsın, heroicler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 şu ana kadar shamana ve roguea diğer classlara göre felaket şeyler geldi bana göre. ben shaman aç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 lock 5 tane alıolar falan raidlere minimum 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Aket-Atum said: ... Orgrimmar'ın kapısında s3 enhance shamanı s3 warrior parçalarken görünce bir "hmmm!" dedim ve shamanıda seçenekler arasına aldım. eee beyler bayanlar, öneriler? ... Warrioru 1v1 de dövemeyen kaldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 shaman zaten warrior'ı rahat dovuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 rog aç boşver onları.pvp - pve ,belki guild bulması zor,belki çok rog var ama en zevklisi.rog istemiyosan shaman aç derim o zevk sıramda 2. sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 İtem kasarım, sürekli update yaparım diyorsan rogue derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 shaman lvllamasi kolay, dpsi super, heali uber derdi aggro ve cc, onlara da yapacaklar birseyler kesin biliyormus gibi konustuguma bakma, ben de yapacagim bir tane, yoksa tecrubem yok shamanda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Shaman kastım, bana feci bayık geldi. İlk başlarda çok eğlenceliydi, WF, LB falan ama sonra bir bakıyorsun ki ömrün spamla geçiyor. Kendimden 2-3 lvl üstteki elite qları falan rahatlıkla yapabiliyordum ama warriorla ağlaya ağlaya kastığım lvller kadar tat vermedi bana. Bence rogue ya da lock aç. Gerçi druidim var diyorsun ama druid de eğlenceli. Ha spam yaparım diyorsan gogo shaman. Healer vs. düşünüyorsan hiç düşünme hemen priest rolle bir de. Çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Kaede said: Başka herhangi bir class oynadıktan sonra warlock saçma derecede oynaması kolay ve overpowered bir class gibi gözüküyor ki öyle de. PvE ve lvling çok kolay ve rahat, pvp de de o kadar nerfe rağmen hala çok iş yapıyor. Ama stil meselesi. Bende sevmem oynamasını >: Acin acin hepiniz bi lock acin, sonra goruselim PvP konusunu tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ya hakkatten bi lockunuz olmadan bu kadar iddalı konuşmayın pvp için, bi kere warrior ve roguelar cesedinizde dansediyor hunterlar bestial rage açıp hayatınızı karartıyor.şu cloak of shadow yüzünden hayattan soğudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oy oy kıyamam zavallı locklara nerf other classes buff lock ezik kaldı lock pvp'de çooook haklısın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bir rogue olarak :D Cloth olan her class'ı eziyoruz bunun Lock ile alakası yok mage olsada aynı priest olsada değişmiyor. böylede devam edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ya benim anlamadığım bütün rogueler omfg 14k hp 500 resil sl wtf ölmüyorsunuz modunda ama trinket cd de olduğunda bi cs+ks+clos combosuyla dipliyor o aman da aman hpyi Onceden KS'ye kullanıcaksın trinketini idi şimdi KS'ye trinket kullanma blind'i yersin oldu e peki sizce zevklimi 10sny boyunca rakibine hiçbirşey yapamayıp öyle öküz gibi ekrana bakmak ki bunun daha vanish i var blindi var clos u var round house kick i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 whine topix yapmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 warlockları bufflayın diyen rkadaslara gidin warlock druidlerin nası üst bracketları domine ettini görün derim 1 değil iki değil her bg grubunda ilk 100 de düzünelerce warlock drood var. l2p olayı warlock - rogue - druid pvpde ezer warlcok , pve dede pvp dede ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aket-Atum said: Gangrencim, wissycim wotlk başlığını gördüm, orayı karman çorman etmeyeyim diye ayrı açıyorum. Bir adet 70 Mage'im, Bir ader 70 Druidim var. Gerçi druid rp serverında onu yok saysakta olur:) eee beyler bayanlar, öneriler? Öyle deme rp serverında olsa bile herhangi bir pve serverına istediğin zaman migrate edebilirsin sonuçta. Blizzardın paşa oğlunun artık warlock oynamayı bırakıp wotlkla mage'e reroll yapcağı söylentileri var. Ki açıkçası ben de talentlere sızıntılara büyülere falan baktığımda warlocklara yeni gele(bile)cek şeylerin hep pvp tarzı şeyler olduğunu gördüm. Tam tersine magelerde de pve için çok kullanışlı *sızıntı büyüler* vesaire var bence. Tabi bunlar biraz varsayım ama. Yani ben şimdi gidiyim bir warlock açıyım, wotlk gelince icecrown citadelde gidiyim 1 numara dps oluyum tarzı birşey düşünüyorsan bence açma, mage'in de varken hem de. Eğer pvp için düşünüyorsan da druidlerin bence bugün durumları neyse ellerinden shapeshifting falan alınmadıkça öyle kalcak. Yani stealth yapabilen, stunlayabilen, root'u cyclone gibi çok kullanışlı cc mi denir artık ne derseniz tarzı büyüleri olan, HoT'ların kralı elinde olan bi healer; hele de oyunda en az oynanan sınıf olduğu için hep devlerin sempatisi varken bence dediğim gibi pvpde bugünkü yerinden kolay kolay oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Warhammer Online daha zevkli çıkarsa wowu kapatmayı düşünüyorum. Sonuçta oyunda çok aman aman değişen birşey olmayacak. Tabi Warhammer Online'da wow gibi çıkarsa lvl60 ta gömdüğüm shamyi yeniden yer yüzüne çıkarabilirim yada rogue ve hunterı 80lerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Rock said: Warhammer Online daha zevkli çıkarsa wowu kapatmayı düşünüyorum. Sonuçta oyunda çok aman aman değişen birşey olmayacak. Tabi Warhammer Online'da wow gibi çıkarsa lvl60 ta gömdüğüm shamyi yeniden yer yüzüne çıkarabilirim yada rogue ve hunterı 80lerim. Herkez böle düşündüü için oyunda aman aman deişen şeyler olcak bence. Blizzard warhammer ve aoc la yarıştıının farkında. Tabikidediğer oyunlardan daha iyi bi oyun yapmaya çalışçak. TBC de rakibi yoktu ve sadece insanları oyunda tutmak için dandik bi ek paket yaptılar. Ama şimdi wotlk arifesinde sürekli aynı şey sölenio developerlar tarafından "TBC de yaptığımız hataları yapmicaz" Eh eşşek değillerse yapmazlarda zaten. Şahsen oyunda gıcık olduum bi çok şeyin düzeltildiğini gördüm (henüz alpha olmasına rağmen) ve wotlk ten umutluym. Bence aoc danda warhammerdanda güzel olcak. Blizzard ın piyasada uğraştığı bi oyunu varsa, playerlarını başka oyunlara yar etmez derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 said: Eh eşşek değillerse Ben bunun aksine emin gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar