Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ikea, evinizin herşeyi. http://www.gameseek.co.uk/pd/PChm2fmw0yh4c/The-Sims-2--Ikea-Home-Stuff Bunu gördüm çok şaşırdım. Oyun içi reklamdı felan derken artık Şirket reklamı yapılan ek paketler çıkmaya başladı demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 oha. yakında praktiker, bauhaus da girerse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 geç bile kaldı bana göre. sims 2 de koskoca şehri gördükten sonra bekliyordum böyle birşey ne yalan söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sims in verdiği kabak tadını verebilen baska bir sey yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 dahice ki yeni eve tasinan biri sirf nasil olacagini gormek icin deneyebilir Adamlar potansiyel yeni bir gamer/musteri kitlesi bulmuslar, cok iyi bi sekilde degerlendirmisler. (Insallah update vardir bedavaya surekli yeni Ikea urunleri icin). Oturup deneyesim var simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ikea reklamini yapiyor EA paket satiyor oyuncu oyununa yeni esyalar ekliyor kazan/kazan/kazan anormal birsey goremiyorum bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Oyuncu kazansın hatta EA de kazansın. IKEA? I-ıh. GTA'ya IKEA koysunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ölçüyle filan yapılabiliyorsa kendime ikea'dan bilgisayar masası alacaktım, kullanmak lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dogru laf krokunc tu :) ama ben hala savunuyorum, super olacak, hatta yeni tasinacagim evi bi yapiyim ben sims de bu cikinca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ev bul once, buldun mu? yalniz alinan seyler iki haftada kirilip, bozulmazsa gercekci olmaz, bi de onlari eve getirip kendin yapman lazim, cat diye cikmasin evin ortasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 evet her eşyanın kurulumu olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ikea nerde kiriliyo be, kucucuk masaya 90 kiloluk adam oturursa tabi kirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 o degil de, kofte de olsun oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bi de lingenberry ve lingenberry juice of anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ikea kapalidir simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Gavur yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar