Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzak Kalmak..

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Aslında iki-üç gün önce daha kötüydüm, şimdi iyiyim.

Ama böyle dertleşecek insanlara ihtiyacım vardı, dedim güzel patim bu günler için..

7 ay oldu dün, kız arkadaşımla çıkmaya başlayalı. Güzel bi ilişki, uyumlu olduğumuzu hep farkediyoruz, farkediyor insanlar, paylaşıyorlar bizimle :)

8 ay önce filmsel bi şekilde başladı diyebilirim, orası bana kalsın ama, çok hoş bi şekildeydi, mekan okul servisiydi ama durum farklıydı :) 1 ay sonra çıkmaya başladık tanışma faslından sonra..

Neyse canolar bu kısmı geçelim :)

Daha önce aşk konusunda pek şanslı olmamış ben, kendimi bi anda gerçekten süper bi ilişkinin kollarında buldum.. Tarifsiz duygular yaşadım, yaşıyorum, yaşıyoruz hala..

7 ay, her sabah mutlu uyandım, sabahın bi körü, ki sadece okul için hayatta mutlu uyanmam o saatte güne, sevgilimin yanına gidecektim çünkü..

7 ay her haftanın 5 günü göyle mutlu, uçarak başladı gün işte.

Gün geldi okul bitti tabi, 7 aydaki gibi her sabah uyanıp her sabah koşamadım bikaç haftadır sevgilimin kolarına. Yaz günleri, daha kolay buluşmak dersiniz. Ama öyle olmadı. Dün Kumlada yeni tuttukları yazlık evlerine taşındılar. Ben de babamın dükkanında yardım ediyorum babama falan. Sık görüşemiyoruz tabi..

Alışamadım açıkcası, ilk zaman çok koydu, cidden çok kötü yaptı beni bu durum, 2 gün geçti biraz alıştım gibi, ama hala pek iyi değil içim.

Aslında bakarsanız, en az haftada 1 kez rahat görüşürüz. Çok kötü değil, ama böyle hissetmiyor insan. Alışmışsın çünkü bu kadar zaman haftada 5 gün görmeye.

Kötü olduğumu ona belli ettim biraz galiba, o da pek istemiyordu gitmek, üzüldü, onu üzmek beni daha çok üzdü falan.

Ha diyeceksiniz ne kadar mesafe. Söyliim efendim 5 km sadece. Komik rakam. Ama ha deyince çıkıp gidebilecek durumda değilim işte.

Hem okulun kapanmasına yakın birlikte çok zaman geçirdik, alışveriş gezmek tozmak vs..

Şimdi ayrı takılmak kötü etti beni.

Neyse böyle işte. Anlayacağınız uzak kalmak kötü, çok seviyorsanız eğer, çok kötü evet..

Neyse, sevgilinizin sevgisini bağlılığını her an hissetmek kadar güzel bi duygu da yok :)

Öyle işte patiler, açıldım, rahatladım :)

edik: 3 ay da böyle tabi ne yazık ki, uzak okul vaktine göre
Sosyal ağlarda paylaş

la havle ve la corvette, bak sinirlendim.

oğlum önceden verilmiş 1 senelik göçebe yaşam kararım yüzünden 2 ay içinde önce her tür mutlulukta tavan yapıp sonra hepsini kaybettim lan ben, bana böyle şeylerle gelmeyin, kumla diyorsun demek ki gemliktesin yamulmuyorsam, 5 km yürünür lan. yürünmese hadi yokuş tamam yürüme, dolmuşu var bu işin 2 dk, git akşamları gündüz gidemiyorsan nedir yani yazlık mekanda çıkamıyor mu bu kızcağız akşamları.

5 kmye ağlamışsın şuraya ben de sandım sevgilini aldılar kızkulesine kapadılar asfg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...