SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Aslında iki-üç gün önce daha kötüydüm, şimdi iyiyim. Ama böyle dertleşecek insanlara ihtiyacım vardı, dedim güzel patim bu günler için.. 7 ay oldu dün, kız arkadaşımla çıkmaya başlayalı. Güzel bi ilişki, uyumlu olduğumuzu hep farkediyoruz, farkediyor insanlar, paylaşıyorlar bizimle :) 8 ay önce filmsel bi şekilde başladı diyebilirim, orası bana kalsın ama, çok hoş bi şekildeydi, mekan okul servisiydi ama durum farklıydı :) 1 ay sonra çıkmaya başladık tanışma faslından sonra.. Neyse canolar bu kısmı geçelim :) Daha önce aşk konusunda pek şanslı olmamış ben, kendimi bi anda gerçekten süper bi ilişkinin kollarında buldum.. Tarifsiz duygular yaşadım, yaşıyorum, yaşıyoruz hala.. 7 ay, her sabah mutlu uyandım, sabahın bi körü, ki sadece okul için hayatta mutlu uyanmam o saatte güne, sevgilimin yanına gidecektim çünkü.. 7 ay her haftanın 5 günü göyle mutlu, uçarak başladı gün işte. Gün geldi okul bitti tabi, 7 aydaki gibi her sabah uyanıp her sabah koşamadım bikaç haftadır sevgilimin kolarına. Yaz günleri, daha kolay buluşmak dersiniz. Ama öyle olmadı. Dün Kumlada yeni tuttukları yazlık evlerine taşındılar. Ben de babamın dükkanında yardım ediyorum babama falan. Sık görüşemiyoruz tabi.. Alışamadım açıkcası, ilk zaman çok koydu, cidden çok kötü yaptı beni bu durum, 2 gün geçti biraz alıştım gibi, ama hala pek iyi değil içim. Aslında bakarsanız, en az haftada 1 kez rahat görüşürüz. Çok kötü değil, ama böyle hissetmiyor insan. Alışmışsın çünkü bu kadar zaman haftada 5 gün görmeye. Kötü olduğumu ona belli ettim biraz galiba, o da pek istemiyordu gitmek, üzüldü, onu üzmek beni daha çok üzdü falan. Ha diyeceksiniz ne kadar mesafe. Söyliim efendim 5 km sadece. Komik rakam. Ama ha deyince çıkıp gidebilecek durumda değilim işte. Hem okulun kapanmasına yakın birlikte çok zaman geçirdik, alışveriş gezmek tozmak vs.. Şimdi ayrı takılmak kötü etti beni. Neyse böyle işte. Anlayacağınız uzak kalmak kötü, çok seviyorsanız eğer, çok kötü evet.. Neyse, sevgilinizin sevgisini bağlılığını her an hissetmek kadar güzel bi duygu da yok :) Öyle işte patiler, açıldım, rahatladım :) edik: 3 ay da böyle tabi ne yazık ki, uzak okul vaktine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sen Fransa Türkiye ne demek biliyor musun =) Şikayet etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Allah kolaylık versin hocam ne diim, işte ben bile bunları yaşarken, fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 BEŞ KİLOMETRE İÇİN YAZDIĞI WALL OF TEXT'E BAKAR MISINIZ? DÖVÜN ŞUNU YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 höyt be the man sdf, lan hislerimi yazabilsem nobel alırım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 SUS OLUM YÜRÜSEN YARIM SAAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 HÖT DİYE ÇIKIP GİDEBİLİTEM YOK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: BEŞ KİLOMETRE İÇİN YAZDIĞI WALL OF TEXT'E BAKAR MISINIZ? DÖVÜN ŞUNU YA. artı binbeşyüzellialtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi anlatamadım galiba, her saniye gidip görebilitem yok, çıkamıyorum tükandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya git ağlama iki dakka, yürü la yürü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aga dünya gaz ve toz bulutuydu kısmını anladın mı? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Anlatmışsın sen :) ben anladım yani. Bu ayrılık hüznünün de bir güzelliği var bence, biraz mazoşistçe ama onun da tadını çıkarmaya bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 galiba o da doğru, yani bilmiyorum, yanımda olsa sarılsam parçalarım herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: BEŞ KİLOMETRE İÇİN YAZDIĞI WALL OF TEXT'E BAKAR MISINIZ? DÖVÜN ŞUNU YA.(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi anlayan yok lan, öeh, tamam 5 km, ben gitmiyorum müsaitim ama, kim çekecek 5 km, allala ya, HER AN ÇI KA MI YO RUM BEY LER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: BEŞ KİLOMETRE İÇİN YAZDIĞI WALL OF TEXT'E BAKAR MISINIZ? DÖVÜN ŞUNU YA. oha cidden sopaları hazırlayalım fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PRU ÖLDÜRECEĞİM SENI KUOT REKORUNA GİDİYOSUN LAN sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 arkadaşım her an çıkamıyosun en azından! hiç çıkamayan var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: BEŞ KİLOMETRE İÇİN YAZDIĞI WALL OF TEXT'E BAKAR MISINIZ? DÖVÜN ŞUNU YA. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 uzak? en azından görüşebiliten var.. yakınında olduğunu ve her an görüşebileceğini bilip de görüşememek daha kötü.. en azından karşı tarafın seni görmek istememesi gibi bi durum söz konusu değil boşuna üzülme beterin beteri var.. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 En azından telefon var be insafsız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: BEŞ KİLOMETRE İÇİN YAZDIĞI WALL OF TEXT'E BAKAR MISINIZ? DÖVÜN ŞUNU YA. ahahah dsasdas offf edit: ama adam çalıyormuş abi. eh biraz hak vermek gerekli. sen şimdi patronuna; "sevdiğimi görücem 5dk çıksam?" diyebiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 milletin sevgisiyle arasında yarı küre var adam bisikletle 3 dk diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 isterse 3 metre mesafe olsun. şartlar ulaşmanı engelliyorsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 la havle ve la corvette, bak sinirlendim. oğlum önceden verilmiş 1 senelik göçebe yaşam kararım yüzünden 2 ay içinde önce her tür mutlulukta tavan yapıp sonra hepsini kaybettim lan ben, bana böyle şeylerle gelmeyin, kumla diyorsun demek ki gemliktesin yamulmuyorsam, 5 km yürünür lan. yürünmese hadi yokuş tamam yürüme, dolmuşu var bu işin 2 dk, git akşamları gündüz gidemiyorsan nedir yani yazlık mekanda çıkamıyor mu bu kızcağız akşamları. 5 kmye ağlamışsın şuraya ben de sandım sevgilini aldılar kızkulesine kapadılar asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar