Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Akhlaur said: Hazır ol şimdi çok kötü bir yer tarif etme geliyor.Bu güllüğün ordaki kristal den çıkıp şöyle bi doğru garajı tarafına doğru giderken ara sokaklarda sahaflar oluyordu.Onlardan bikaç tanesi çok şahane ve eski posterler satıyordu.Yerini tam hatırlamıyorum ama bir kaç gün sonraya daha ayrıntılı anlatabilirim.Bekleyebilirim dersen. arkadaş da şöyle bi yer tarif etti; "bu meydanın arkasındaki yoldan gulluge dogru giderken sagda bi yer var" burasımı acaba senin de bahsettiğin yer? burasıysa eğer iki kişi tarif ettiğine göre satıyodur belki diyerek mutluluk içinde gidicem oraya eğer değilse antalyanın sıcağında ölümle cebelleşerek gidicem =D
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bilmem onu sormadım pztesi çocuğu götürttürürüm :D Ve burdan ÇokAkıllıAdam'a teşekkürlerimi iletiyorum. saolsun buldum bitane sahafta, bide yanında miles davis posteri buldum güzel oldu.gerçi küçükler ama olsun, zaten duvara asmıcaktım
Drall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 urmesque said: bu arada gizli bahçede çalışan birine sordum şimdi olması lazımdı dedi ama emin değil. yokmuş bugün gittim sordum =) şeye yönlendirdi ama belki orda bulursun dedi bu sefbilmemne fırının orda bi dvdci varmış o baya eskiymiş onda bulabilirmişim yarın ona bakcam kapalıysa pztesi bidaha bakcam :D
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 cidden ya, demetin bildiği yerler listesi. Kale içi Gizli Bahçe üzgünüm bu kadar :D Edit : Çok güldüm beah :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Abi zaten Gizli Bahçe, Kale İçinde değil mi?
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 evet öyle. Doru düşündüğün zaman kaleiçi kapsar gizlibahçe oluyor di mi :D
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Baluu said: cidden ya, demetin bildiği yerler listesi. Kale içi Gizli Bahçe üzgünüm bu kadar :D Edit : Çok güldüm beah :D anca kendin gülersin zaten sdjhs
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sarampolde acilmisti gecen sene is yapmadigi icin batti.Posterlere internetten bakmak en mantiklisi hem daha ucuz hemde cesit cok
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 posteradam da bi poster 12 milyon yav nesi ucuz :D bugün param bitti zaten 3-5 gün kadar parasız gezcem mecbur oyüzden askıya aldım şimdilik :(
Öne çıkan mesajlar