Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marilyn Monroe posterleri arıyorum/antalya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Hazır ol şimdi çok kötü bir yer tarif etme geliyor.Bu güllüğün ordaki kristal den çıkıp şöyle bi doğru garajı tarafına doğru giderken ara sokaklarda sahaflar oluyordu.Onlardan bikaç tanesi çok şahane ve eski posterler satıyordu.Yerini tam hatırlamıyorum ama bir kaç gün sonraya daha ayrıntılı anlatabilirim.Bekleyebilirim dersen.

arkadaş da şöyle bi yer tarif etti;
"bu meydanın arkasındaki yoldan gulluge dogru giderken sagda bi yer var" burasımı acaba senin de bahsettiğin yer? burasıysa eğer iki kişi tarif ettiğine göre satıyodur belki diyerek mutluluk içinde gidicem oraya eğer değilse antalyanın sıcağında ölümle cebelleşerek gidicem =D
Mesaj tarihi:
bilmem onu sormadım pztesi çocuğu götürttürürüm :D

Ve burdan ÇokAkıllıAdam'a teşekkürlerimi iletiyorum. saolsun buldum bitane sahafta, bide yanında miles davis posteri buldum güzel oldu.gerçi küçükler ama olsun, zaten duvara asmıcaktım
Mesaj tarihi:
urmesque said:
bu arada gizli bahçede çalışan birine sordum şimdi olması lazımdı dedi ama emin değil.

yokmuş bugün gittim sordum =) şeye yönlendirdi ama belki orda bulursun dedi bu sefbilmemne fırının orda bi dvdci varmış o baya eskiymiş onda bulabilirmişim yarın ona bakcam kapalıysa pztesi bidaha bakcam :D
Mesaj tarihi:
posteradam da bi poster 12 milyon yav nesi ucuz :D bugün param bitti zaten 3-5 gün kadar parasız gezcem mecbur oyüzden askıya aldım şimdilik :(
  • Yeni Oluştur...