fenris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kaede ye katılıyorum.nvn 1 in mp çok bayık olur.bi de onda bişeyler vardı. başlangıcı herkes ayrı ayrı mı geçiyodu ne bişeleri vardı.biz yapmıştık ilk çıktığında; fenalık gelmişti herkese. en iyi seçenekler bg 2 ve ice 1. nvn 2 yi oynayamadım bilmiyorum. icewind 2 nin aksiyonu o kadar iyi değil. 3.0 a doğru dürüst uyum sağlayamamışlar.bi kaç class çok kötü eziyo. doğru dürüst item yok ice 1 deki gibi. kaede said: Baldur 2 Ağır modlarsak olur. Normal hali çok kolay ve 150 kere bitirdik >: ascension la oynamaya fırsat bulamamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 icewind ile bg2 nin suy çıktı. Ve ne yalan söyliyeyim 2nd edition kurallarıyla oynamaktan bıktım. Üstelik diorum illede klasik nwn oynayacak degiliz modul yükleriz begendimiz bir tane olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Icewind peşinde gideceklere birşey diyemem elbette, ama First Person RPG oynamak istiyenlere Stonekeep de önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Daggerfall, oynamadıysan %100 oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Stonekeep'i de, Daggarfall'u da yıllar önce oynamıştım. Daggerfall oynayasım yok ama Stonekeep'i haturladığım iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 stonekeep yıllar önce level beleş vermişti onu. onun esas orjinal kutusuna hastayım. önünde iskelet hologram var. Türkiye'de satılırdı dükkanlarda. bir de zindan diyince alakasız olarak aklıma dungeon keeper geliyor. onu da ekleyiverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 morrowind, oblivion daggerfall un geliştirilmiş versiyonları değil mi? onlar varken daggerfall a dönmek gereksiz bence. ilk olmasından dolayı en çok ondan zevk almıştım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Zindanda avlanmak istersem sanırım Witcher kurardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 En geç cumartesi gibi evde olucam ben. Cumartesi akşamından itibaren başlayabiliriz hala ilgisi olan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben vizeler dolayısıyla meşgulüm.siz takılın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Benim de sınavlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi dagger fall tehlikeli bir oyun ya, bir dungeon'na girdiğinde berbat harita sistemi yüzünden kaybolma şansın var uyarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o dönem daggerfall daki harita sistemi acaba hangi oyunda vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Fenrissiz olmaz. Zamanı ve modları söyleyin baldur cdlerimi indireyim raftan. Bu defa druid olmam ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hafta sonu geliyor fenris. Yapakmı birşeyler bu haftasonuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 lord_gorthaur said: abi dagger fall tehlikeli bir oyun ya, bir dungeon'na girdiğinde berbat harita sistemi yüzünden kaybolma şansın var uyarıyorum hahaha evet ben öyle hayvanat bi dungeondan çıkamamıştım :P zindan acaip büyük, haritaya bakıyorum ufak bi nokta etrafında bi sürü çubuk.koridor filan hiçbişey belli olmuyor :P axedice said: Bu defa druid olmam ama :P aaa comic relief char olmıycak mı bu sefer? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bu hafta sonu taşınıyoruz(her yıl taşınıyorum 5 yıldır, sıkıldım artık), net falan bağlansın, oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 son evin iyidi be.çok övmüştün burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Evet, çok güzeldi, şimdi Sisli adliyesinin yanında daha büyük bir eve taşınıyorum, daha büyük ev fiyatlarını Cihangir'de karşılamak zor. Olsun yine yakın taksime, o önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Geyik yapma git sınavına gir sonra in zindana arkadaşım hadi Icewind 1 yapak dönünce harbi canım çekti acaip fighter/cleric + thief/mage ? abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 şimdi sınavdan çıktım :/ GERGE taşınsın,bakarız naapcamıza. daha bi sınavım daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sallayın icewind 1 i. gelin nwn 1 + expansionlar + son patch oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Nwn saks. Çok kötü oyun motoru. Infinity oyunlarını her türlü tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kaç senemei iwd ile çürüttüm, d&d ultimate collection saolsu norjinal iwd de varda bıktım yani hangi container dan hangi magical itemler çıkabilir ezberledim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://zip.4chan.org/tg/src/1216248328157.png http://zip.4chan.org/tg/src/1216248103663.jpg heheh adamlar güzel yapmış portreleri.bi daha açarsam baldur u alırım jack i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar