Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zindanda avlanmak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaede ye katılıyorum.nvn 1 in mp çok bayık olur.bi de onda bişeyler vardı. başlangıcı herkes ayrı ayrı mı geçiyodu ne bişeleri vardı.biz yapmıştık ilk çıktığında; fenalık gelmişti herkese.

en iyi seçenekler bg 2 ve ice 1. nvn 2 yi oynayamadım bilmiyorum.

icewind 2 nin aksiyonu o kadar iyi değil. 3.0 a doğru dürüst uyum sağlayamamışlar.bi kaç class çok kötü eziyo. doğru dürüst item yok ice 1 deki gibi.
kaede said:
Baldur 2 Ağır modlarsak olur. Normal hali çok kolay ve 150 kere bitirdik >:

ascension la oynamaya fırsat bulamamıştım :)
Mesaj tarihi:
icewind ile bg2 nin suy çıktı. Ve ne yalan söyliyeyim 2nd edition kurallarıyla oynamaktan bıktım.

Üstelik diorum illede klasik nwn oynayacak degiliz modul yükleriz begendimiz bir tane olur biter
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Stonekeep'i de, Daggarfall'u da yıllar önce oynamıştım. Daggerfall oynayasım yok ama Stonekeep'i haturladığım iyi oldu.
Mesaj tarihi:
stonekeep yıllar önce level beleş vermişti onu.
onun esas orjinal kutusuna hastayım. önünde iskelet hologram var. Türkiye'de satılırdı dükkanlarda.

bir de zindan diyince alakasız olarak aklıma dungeon keeper geliyor. onu da ekleyiverim.
Mesaj tarihi:
morrowind, oblivion daggerfall un geliştirilmiş versiyonları değil mi? onlar varken daggerfall a dönmek gereksiz bence. ilk olmasından dolayı en çok ondan zevk almıştım o ayrı.
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:
abi dagger fall tehlikeli bir oyun ya, bir dungeon'na girdiğinde berbat harita sistemi yüzünden kaybolma şansın var uyarıyorum

hahaha evet ben öyle hayvanat bi dungeondan çıkamamıştım :P zindan acaip büyük, haritaya bakıyorum ufak bi nokta etrafında bi sürü çubuk.koridor filan hiçbişey belli olmuyor :P
axedice said:
Bu defa druid olmam ama :P

aaa comic relief char olmıycak mı bu sefer? :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu hafta sonu taşınıyoruz(her yıl taşınıyorum 5 yıldır, sıkıldım artık), net falan bağlansın, oynarız.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet, çok güzeldi, şimdi Sisli adliyesinin yanında daha büyük bir eve taşınıyorum, daha büyük ev fiyatlarını Cihangir'de karşılamak zor.

Olsun yine yakın taksime, o önemli benim için.
Mesaj tarihi:
kaç senemei iwd ile çürüttüm, d&d ultimate collection saolsu norjinal iwd de varda bıktım yani hangi container dan hangi magical itemler çıkabilir ezberledim artık
Mesaj tarihi:
http://zip.4chan.org/tg/src/1216248328157.png
http://zip.4chan.org/tg/src/1216248103663.jpg

heheh adamlar güzel yapmış portreleri.bi daha açarsam baldur u alırım jack i :P
  • Yeni Oluştur...