lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 titan quest var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mm7 gazim geldi :( titan quest ve ek paketide cok sahane nedense hakettigi ilgiyi bulamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 titan quest'in neresi izometrik? baldur's gate var heh, onu oynamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Baldur's Gate mükemmeldir ama öyküden kopmaman için (ki oyunun mükemmelliğinin yarısından çoğu öyküden geliyor) birinci oyundan başlayıp iki oyun ve iki görev paketini oynamalısın. Planescape: Torment'da mükemmel bir oyundur. Kendi olayıma dönersem, roguelike'lara sardım yine. I.V.A.N. oynuyorum. Two Worlds'ün kötü yanlarını keşfettim, sanırım bitiremeyeceğim. Ölümsüzsün ve yaratıklar respawn olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 başlığa her baktığımda zidaneda avlanmak istiyorum gibi okuyorum. nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 GERGE said: Kendi olayıma dönersem, roguelike'lara sardım yine. I.V.A.N. oynuyorum. oy o ne be? bizde adama m&m tavsiye ederken düşünüyoruz "grafikler eski,tavsiye etmesek mi" diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Grafiğin önemi yok ki. Önemli olan atmosfer. Sağ olsun, hayal gücümüz grafikleri tamamlıyor. Yoksa sahne sahne ezbere bilmesen kurar Lands of Lore da oynarım şimdi. M&M dl'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 GERGE eger fps gibimsi aksiyon olarak istiyorsan -önceki sayfalarda dedigim gibi- demon stone muhakkak oynamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 www.kongregate.com da Den of Monsters var, zevkli bi oyun grafik yok fazla ama eglenceli, download varken seni tutar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 demon stone baya dandik bi oyun. fps yle ne alakası var anlamadım. bildiğin sille tokat girmece zaten, rpg olarak pek bi olayı yok. azıcık FR bilginiz varsa (ki GERGE nin vardı) oyundan iyice soğuyabilirsiniz. adamlar patrick steward ı getirmişler khelben i seslendiriyolar; khelben i ormanda kulesi olan saçmasapan bi tip yapmışlar. (githyanki büyücü buna kafa tutuyo filan...) baştaki wood elf village güzeldi ama. bi de divine divinity nin motoruyla aynı evrende geçen beyond divinity diye bi oyun var. crack i mi ne yapılamamıştı zamanında o yüzden pek bilinmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Fps/Aksiyon kılıklıda. Mesela benim Ultimate Dungeons&Dragonla geldi geçen hafta (hem Khelben i hemde Drizzti i piç etmişler, hoş Drizzt le oynamak zevkli gene). Böyle açıp açıp character build filan düşünmeden zevkine oynamak için güzel bir oyun kanımca. Birde kafa tutan Githyanki degil, Slaad Lord kafa tutuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 FR oyunu diyince Icewind Dale 2 geldi aklıma. Çok iyi lore vardı o oyunda. İlgililer oynasın. Hatta bu yaz multi yapalım, ha, Fenris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bi yerde basıyo ya bunun kuleyi.tam hatırlamıyorum şimdi slaad mıydı o? fps değil bu arada tps o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 GERGE said: FR oyunu diyince Icewind Dale 2 geldi aklıma. Çok iyi lore vardı o oyunda. İlgililer oynasın. Hatta bu yaz multi yapalım, ha, Fenris? hehe biz black isle oyunlarını aktiftablet,kaede,axedice grubu olarak döndüre döndüre mp yaparız zaten. birindede hep beraber yaparız. yanlız icewind 2 o kadar iyi olmuyor mp de. biz kaede yle bazı mod lar yükleyerek adam etmiştik oyunu biraz ama icewind 1 veya baldur 2 kadar zevkli değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Slaad Lord kafa tutar bence. Normaldir. Yaz uzun. Oynarım onu da. Konuşuruz, hafta'ya, tamam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ok ama benim vizeler başlıyo o aralar (yaz okulu). gerçi yine yaparız bi şekilde.axedice la kaede boş olacakalar nasılsa o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fenris said: GERGE said: FR oyunu diyince Icewind Dale 2 geldi aklıma. Çok iyi lore vardı o oyunda. İlgililer oynasın. Hatta bu yaz multi yapalım, ha, Fenris? hehe biz black isle oyunlarını aktiftablet,kaede,axedice grubu olarak döndüre döndüre mp yaparız zaten. birindede hep beraber yaparız. Yalanın batsın. Bir iki kere yaptık o kadar. Bana haber vermeden yaptıysanız o başka.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Geçen yıl, bu aralar, Dark Messiah'in multiplayer'ını oynardım hep. Geçenlerde bir baktım tekrar, hiç oynayan kalmamış, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktiftablet said: fenris said: GERGE said: FR oyunu diyince Icewind Dale 2 geldi aklıma. Çok iyi lore vardı o oyunda. İlgililer oynasın. Hatta bu yaz multi yapalım, ha, Fenris? hehe biz black isle oyunlarını aktiftablet,kaede,axedice grubu olarak döndüre döndüre mp yaparız zaten. birindede hep beraber yaparız. Yalanın batsın. Bir iki kere yaptık o kadar. Bana haber vermeden yaptıysanız o başka.. :) lan ice 1 i sırf (hani sırf)senle yaptığımız bi iki kere var(ha ama birlikte bitirdiğimiz axedice ın bug a talkıldığında sen yoktun) hatta salih kızmıştı eski save leri sildiniz diye :P baldur 2 zaten n tane :P (en baştan başlamalar mı dersin tob lar mı dersin.lan party de bile denemi,ştik bi kere :P ) selim le bile yapmıştık. ama tabi eskide kaldı bunlar son zamanalrda bişe yapmadık. sen ice 2 lerde yoktun.o da zaten bi kere 3 kişi bi kerede kaede yle oynadık.sarmadığı için bıraktık. sen artık işinde gücünde, ceket giyen bi adam oldun aktif kusura bakma :( edit:ha bi dakka o kadar yazdım da sen ice 2 yi diyosan, evet haklısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Elimdeki Ultimate Dungeons and Dragonsla Baldurs 1 + expleri Baldurs 2 + expleri Dragonshard Temple of elemental even İcewind 1 + expleri İcewind2 Veya Neverwinter + explerini oynayabilirim (1 ci nwn 2 degil) Size uyarsa ben 1 Nwn + expleriyle oyun atalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 grafikleri kötü olsun ben üstünü hayal gücüyle tamamlarım diyorsanız, eye of the beholder 1-2-3, menzoberranzan, elder scrolls: arena oynayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cuma günü tek sınavım var ondan sonra her türlü atraksiyona geliriz gibi gözüküyor. Icewind 1 oynanır np Icewind 2 hafiften bayabilir ama farketmez. Herkes oynayalım derse oyarım. Imp. Invisibility, Demarch of Mask, Bard yassah Baldur 1 ı-ıh. Diğer oyunlar gibi "rewarding" olmuyor. Feci bayıyor Baldur 2 Ağır modlarsak olur. Normal hali çok kolay ve 150 kere bitirdik >: NWN 1 Çok sıkar. Fazla oyuncu ile çoooooook kolaylaşıyor oyun. NWN 2 Vanillası bayık zaten fenrisin makine kaldırmayabilir Bana sorarsanız dota oynıyalım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yoo çok kişi olursak NwN akabilir. Difficulkty yi kökleriz, oda olmazsa canavarları azdıran bir modül yükleriz zor degil o. Ben hala NwN atalım multi diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bana hepsi uyar. Haftaya Icewind 1, ya da Nwn atabiliriz. İcewind iki demem aksiyonun iyi olmasındandı ama fark etmez. Msn'en konuşuruz hepimizin sınavları bittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 wizardry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar