Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis: Warhead

moriQ

Öne çıkan mesajlar

çok kuvvetli yapmışlar yine oyunu, çok yükleniyor makinaya, ama crysis'teki grafiklerden daha iyi değil, hatta eşit bile değil, daha kötü geldi bana. bir de çok kısa sürdü, ama yine de o heyecanı biraz olsun yaşattı tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukledim bende laptop'a, Gamer settings'te oynayabiliyorum, ama yani oynadikca "ah ulan hayvan gibi bir PC'de dev ekranda oynamak vardi su oyunu" dedirtiyor. O derece harika bir gameplay'i ve grafikleri var.

Tek eksi yani oyun kisa. Yapacaklardi Far Cry gibi uzun oyunu herkes mutlu olacakti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ya bi gariptir..

core2quad Q9650 3ghz
4 gb ddr3 ram
asus str2extreme anakart
9800 gtx ekran kartı var.

şu anda windows xp yüklü.

crysis full detay okey ammavelakin AA açınca yine kasıyor. yahu daha nasıl bi pc almamız gerekiyor anlamadım gitti. bi resim vardı ya NASA crysisi full detay çalıştırmaya bir adım daha yakşaltı diye. gerçekmiş meğersem.

sorum şu;
windows vista yüklediğimde performansta artış olur mu? AA açabilcek miyim zekeriya bey yardım edin
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
crysis full detay okey ammavelakin AA açınca yine kasıyor. yahu daha nasıl bi pc almamız gerekiyor anlamadım gitti. bi resim vardı ya NASA crysisi full detay çalıştırmaya bir adım daha yakşaltı diye. gerçekmiş meğersem.

o kadar da abartı değil yahu.
crysis'i ben
Intel Pentium D 3.0 ghz,
2 GB DDR RAM,
GeForce 8800GT
19 inç monitörlü bir PC'de oynadım, gayet de hızlıydı.

Windows XP'de oynadım, extra full seçeneğini (Directx 10 kalitesi?) seçme olayını bilmediğim için normal full seçeneğinde oynamıştım. Gayet de akıcıydı.

Bir arkadaşın gene Windows XP'li bir PC'si vardı, onda da oynadım. İşlemcisi daha günceldi ve ATi kart vardı, sanırım HD 3850 olması lazım. Onda extra full dediğim seçeneği de açtım (bir tweak dosyası vardı). Deli grafiklerde hiç kasmadan oynadım.

9800GTX ile oynayıp da oyun kasılıyorsa, birşeylerde sorun var demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Xenocide said:

o kadar da abartı değil yahu.
crysis'i ben
Intel Pentium D 3.0 ghz,
2 GB DDR RAM,
GeForce 8800GT
19 inç monitörlü bir PC'de oynadım, gayet de hızlıydı.

Windows XP'de oynadım, extra full seçeneğini (Directx 10 kalitesi?) seçme olayını bilmediğim için normal full seçeneğinde oynamıştım. Gayet de akıcıydı.

Bir arkadaşın gene Windows XP'li bir PC'si vardı, onda da oynadım. İşlemcisi daha günceldi ve ATi kart vardı, sanırım HD 3850 olması lazım. Onda extra full dediğim seçeneği de açtım (bir tweak dosyası vardı). Deli grafiklerde hiç kasmadan oynadım.

9800GTX ile oynayıp da oyun kasılıyorsa, birşeylerde sorun var demektir.

full detay'da bişey yok. hatta full detay 1280 1024 çözünürlük cillop. ama anti-aliasing girince işin içine çuvallamaya başlıyor.

bide o Full - Extra full olayı DirectX 10'la ilgili mi? şu anda bende o Extra Full kapalıda. merak ediyordum niye diye
Sosyal ağlarda paylaş

ahah cidden komedi ya. vista kurdum. dx10 tamam güzel. detaylar extra high tamam. 1024 768 2x AA problem yok. 4x aa oldumu fps rahatsız edici seviyeye kadar düşüyor. AA kapalı 1280*1024'te daha fazla düşüyor. ama 1280*1024'te sanki başka bir oyun oynuyorum o derece kaliteli oluyor. yahu dünyanın parasını saydıkki şöle görsel şenlik yaşayalım oyunlarda yok yok yine olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...