LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Daha spesifik vermen lazim bilgileri Core 2 Duo islemcin, genel olarak yeterli ama hizi kac? Ekran kartini yazmamissin, nvidia 8xxx serisi mi?, 7xxx serisi mi? Kullandigin driver nedir? DirectX versiyonunu update ettin mi? Isletim sistemini update ediyormusun surekli? gibi sorularim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çok kuvvetli yapmışlar yine oyunu, çok yükleniyor makinaya, ama crysis'teki grafiklerden daha iyi değil, hatta eşit bile değil, daha kötü geldi bana. bir de çok kısa sürdü, ama yine de o heyecanı biraz olsun yaşattı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Yukledim bende laptop'a, Gamer settings'te oynayabiliyorum, ama yani oynadikca "ah ulan hayvan gibi bir PC'de dev ekranda oynamak vardi su oyunu" dedirtiyor. O derece harika bir gameplay'i ve grafikleri var. Tek eksi yani oyun kisa. Yapacaklardi Far Cry gibi uzun oyunu herkes mutlu olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 neyse hallettim ben teşekkür ederim yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 10 günde bitirdim oyunu. gerçekten çok güzel yapmışlar bu sefer. hayran kaldım her yönden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Physco'nun Nomad'a boktan demesi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 full ayarlarda kasmasa guzel olcaktı hd 4670 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 hd4670 çok iyi bir ekran kartı değil zaten, her şey fullken kasması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya bi gariptir.. core2quad Q9650 3ghz 4 gb ddr3 ram asus str2extreme anakart 9800 gtx ekran kartı var. şu anda windows xp yüklü. crysis full detay okey ammavelakin AA açınca yine kasıyor. yahu daha nasıl bi pc almamız gerekiyor anlamadım gitti. bi resim vardı ya NASA crysisi full detay çalıştırmaya bir adım daha yakşaltı diye. gerçekmiş meğersem. sorum şu; windows vista yüklediğimde performansta artış olur mu? AA açabilcek miyim zekeriya bey yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Xenocide said: crysis full detay okey ammavelakin AA açınca yine kasıyor. yahu daha nasıl bi pc almamız gerekiyor anlamadım gitti. bi resim vardı ya NASA crysisi full detay çalıştırmaya bir adım daha yakşaltı diye. gerçekmiş meğersem. o kadar da abartı değil yahu. crysis'i ben Intel Pentium D 3.0 ghz, 2 GB DDR RAM, GeForce 8800GT 19 inç monitörlü bir PC'de oynadım, gayet de hızlıydı. Windows XP'de oynadım, extra full seçeneğini (Directx 10 kalitesi?) seçme olayını bilmediğim için normal full seçeneğinde oynamıştım. Gayet de akıcıydı. Bir arkadaşın gene Windows XP'li bir PC'si vardı, onda da oynadım. İşlemcisi daha günceldi ve ATi kart vardı, sanırım HD 3850 olması lazım. Onda extra full dediğim seçeneği de açtım (bir tweak dosyası vardı). Deli grafiklerde hiç kasmadan oynadım. 9800GTX ile oynayıp da oyun kasılıyorsa, birşeylerde sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kafede denemek için oynayayım dedim oyunu bitirdim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bone said: Xenocide said: crysis full detay okey ammavelakin AA açınca yine kasıyor. yahu daha nasıl bi pc almamız gerekiyor anlamadım gitti. bi resim vardı ya NASA crysisi full detay çalıştırmaya bir adım daha yakşaltı diye. gerçekmiş meğersem. o kadar da abartı değil yahu. crysis'i ben Intel Pentium D 3.0 ghz, 2 GB DDR RAM, GeForce 8800GT 19 inç monitörlü bir PC'de oynadım, gayet de hızlıydı. Windows XP'de oynadım, extra full seçeneğini (Directx 10 kalitesi?) seçme olayını bilmediğim için normal full seçeneğinde oynamıştım. Gayet de akıcıydı. Bir arkadaşın gene Windows XP'li bir PC'si vardı, onda da oynadım. İşlemcisi daha günceldi ve ATi kart vardı, sanırım HD 3850 olması lazım. Onda extra full dediğim seçeneği de açtım (bir tweak dosyası vardı). Deli grafiklerde hiç kasmadan oynadım. 9800GTX ile oynayıp da oyun kasılıyorsa, birşeylerde sorun var demektir. full detay'da bişey yok. hatta full detay 1280 1024 çözünürlük cillop. ama anti-aliasing girince işin içine çuvallamaya başlıyor. bide o Full - Extra full olayı DirectX 10'la ilgili mi? şu anda bende o Extra Full kapalıda. merak ediyordum niye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 çözünürlük yüksek olabilir mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 vista ve directx 10 istiyor o. ama bir tweak dosyasıyla extra full kalitesinde oynayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ahah cidden komedi ya. vista kurdum. dx10 tamam güzel. detaylar extra high tamam. 1024 768 2x AA problem yok. 4x aa oldumu fps rahatsız edici seviyeye kadar düşüyor. AA kapalı 1280*1024'te daha fazla düşüyor. ama 1280*1024'te sanki başka bir oyun oynuyorum o derece kaliteli oluyor. yahu dünyanın parasını saydıkki şöle görsel şenlik yaşayalım oyunlarda yok yok yine olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Warhead DX10 istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Extra quality DX10 istiyor yoksa WinXP'de gözükmüyor bile seçenek. Onu demiş bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sadece MP'sinde(aka Crysis Wars) DX10 istiyor Very High'da oynamak için Crysis Warhead'in kendisini(SP) oynanarken DX10 istemiyor ki ben zaten Vista sahibi olmama rağmen DX9'da oynuyorum (kısayola birşey ekleyerek yapılıyor) çünkü performans düşüşü haricinde bir fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu warhead'in patch'i yok mu yahu? EA Download Manager yüklüyor oyunla beraber, içinde Warhead görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ultra-high arası detaylarla sabit 30 fps de oynadım, grafik haricinde iğrenç bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar