Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis: Warhead

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Crysis Tr said:
Çek sitesi Tiscali‘nin Crysis:Warhead önizlemesinden ortaya çıkanlar;

* İlk oyundaki olaylar sırasında Psiko’nun başından geçenleri göreceğimizi daha önce söylemiştik
* Oyun çoğunlukla adanın diğer taraflarında geçecek.
* Orjinal oyuna göre daha az doğrusal (lineer) oyun tarzı.
* Aynı nano giysi ve aynı özellikler (fakat bir sürpriz de söz verilmiş)
* Tekli oyun (Single Player) deneyimi 8-10 saat arası sürecek.
* Asgari 2 yeni silah. Bunlar el bombası fırlatıcı ve çift hafif makinalı.
* Daha geliştirilmiş Yapay Zeka.
* Yeni araçlar; ilki Zırhlı Keşif Aracı (önceki oyundaki Jip ebatlarında ve yine tepesinde silahı mevcut), diğeri ise bir hoverkraft. Bu araçlar aynı zamanda çoklu oyuncu modda da (Multi player) kullanılabilecek.
* Orjinal oyundakinden “daha az” karışık yeni takım tabanlı çoklu oyuncu modu.
* Verimlileştirilip,daha iyi hale getirilmiş oyun motoru ki Warhead’in aynı donanımımızla Crysis’e göre daha hızlı çalışacağı sözü verilmişti.
* En yüksek detay seviyesi için DirectX 10′a gerek duyulmayacak. Orjinal oyunda En Yüksek detay sadece dx10 desteği olduğu takdirde seçilebilir hale geliyordu hatırlarsanız.
* Oyunun hikayesi daha önce Bioshock’ta da görev yapmış olan Susan O’Connor tarafından yazılıyor.
* Warhead çalışmak için Crysis’in kurulumuna gerek duymayacak.

Crysis 2′nin hayata geçmesinin daha çok Warhead’in satış başarısına bağlı olacağı belirtiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie doğru demiş. Crysis'in grafiğiyle gameplayle kalitesiyle başımızın üstünde yeri var. Bir de Holiwud action flick değil de iyi işlenmiş iyi bir senaryoyla karşımıza çıksa 10 10 10 olacak. Warhead'in de aynı şeye kurban gideceğini var sayıyorum. Ana karakter seçimiyle senaryonun kaderi üç aşağı beş yukarı belli zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yeni aldım çok beğendim ufak tefek çevirme hataları farkettim bir de 2 kere oyun yanıt vermedi bunların haricinde performans olarak MP'sinde bir optimizasyon kesinlikle yapılmış ama araçlarda düşük pingli serverlarda dahi sorunlar var ; hızlı araçlar bir saniye sonra 5 metre ileride beliriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...