Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sinepatik olsun kazananın title ı, yarışma adı da sinepati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mADmaXimus said: Altin Pati (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sinepatik olabilir gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Vizyonpati çok güzel bene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Dizi de olsun. Hatta ayrı olsun dizi ile film, izleyicisi aynı değil. Hatta yabancı ve türk dizileri de ayrı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bu kadar dizi ve sinema manyağı pati varken ödülü alıcak adama güzel bir title verın bence :D artı gizli olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mendoza said: Dizi de olsun. Hatta ayrı olsun dizi ile film, izleyicisi aynı değil. Hatta yabancı ve türk dizileri de ayrı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Zegna said: sinepatik olabilir gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 eet sinepatik iimiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PaTiVi Patizle PatVizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sinemada eğer şayet deli bilgiye her oyununcunun rekliklerine göz rengine akdar hangi filmlerde ne yapmış adan zeye bilen bi adam benim gözümde manyaktır. tanıyorum böyle bi adam cünkü şu dkda şu oluyor diye bilcek kadar bi manyak :D direk vizyon manyagı diye bi title verin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yarısmayı baslattım arkadaslar, ilk günün hatrına zor ss ler koymadım, ilerleyen gunlerde 2,5 tb lık arşivimden bakalım neler çıkacak. hadi kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 off yargiladim ilk gunu ehehe reset gelicek gerci heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kolay sormusuz cok saolsun madmaximus anlayıs gosterdi eheh daha zor sorucam restartladım yarısmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yarismayi kazanirsam nick degistirme istiyorum, ankaradasin zaten zegna yemege cikaririz sorun olmaz :P sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 prdn da ssler için yeni topic mi açıosun ya da nereye koyuyosun ben göremedm bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 mADmaXimus said: yarismayi kazanirsam nick degistirme istiyorum, ankaradasin zaten zegna yemege cikaririz sorun olmaz :P sdfyss bende bilmiştim aynı anda oldu :) bende nick değiştirmek istiyorum kazanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 heveslenmeyin ben kazanıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Sinepatik ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o değil nick değiştirecm diye havaya girdim, 10 saniyede bir refresh yapıyorum sayfayı ilk ben bilecem diye. kastım haketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 f5 tuşu yalama olacak, önceden sabit saat belirlensin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 diziyi buldum hemen filmide bulayim. sabit saat 0:00 - 0:30 arası yapabiliriz bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 cevaplar buraya mı yazılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hayır, kendi başlıkları altına yazılacak. keep spamming f5 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çok kazık sor da f5lemenin bir anlamı kalmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar