huun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 churchill kral içiciydi. yataktan kalkar kalkmaz başlardı rahmetli, gecede nereye içiyor viski 1 litre, belli ki gündüz içicisiymiş idolümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 kurtaj sorusuna bi sey demedim cunku bu kadar buyuk bi konu da karar vermeyi kadının kisisel insiyatifine bıraktım lider secimim ise 2ydi bu beni cok sevindirdi ki winston churchill i cok severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ha şimdi bu mail şeysinden çıkartıcağımız sonuç "görünüş insanı yanıtırmış hakkaten" mi olcak? sdfg çok saçma bunları okuyup gaza gelen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben hayatımı yeniden gözden geçirmeye başladım bu mail ışığı altında. daha ön yargısız bi insan olcam artık, akraba evliliğini falan da destekleyeceğim belki aradan dahi mutantlar çıkar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ilk soruya hayır 2.soruya da 1 dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Churchill'i sevmem o çıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 O diilde 3.nün hitler olcağı belliydi zaten bariz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj iyi gözükene değil kötü gözükene yatırım yapın. Falaan filan ben de ciddi ciddi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hitler kötü hitler kaka. pff. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hitler kadar başınıza taş düşsün. şartlar hitleri kötü yapmış. siz hitlerin yerinde olsaydınız onun çektiklerini çekseydiniz intihar ederdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 HİEL HİTLER! hitleri acayip seviyorum nedense? ciddiyim acayip seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fede said: hitler kadar başınıza taş düşsün. şartlar hitleri kötü yapmış. siz hitlerin yerinde olsaydınız onun çektiklerini çekseydiniz intihar ederdiniz. Etmiş zaten, ülkesininde içine ettikten sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hitler e hit ve arkadaşları diyen bi mal vardı o nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 adam oraya kadar dayanmış düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 görünüş yanıltabilir dediniz de bunu mu tartıştınız gençler? geçen gün televizyonda true cover diye bi mamülün şu uzun reklamlarından birini izledim. her şeyi kapatıyor abi. çitiliyosun çıkmıyo. kadının yüzünün derisi berbattı tamam mı, yani böyle bi garip. kadın bi sürdü, PIRIL! hatta abarttılar, kadının biri omzundaki dövmeye sürüyo, lan o da YOKOLUYO! hiç fark anlaşılmıyo. biz evleneceğimiz zaman, sevdiceğimizin yüzüne kezzap mı atıcaz lan! nerden bilicez doğal halinin o olduğunu. bi de özel bişi veriyolar, ki tahminim tinerdir de söylemiyolar, özel çıkartıcı. birader, ben bi kız beğensem, desem ki dur şunu bi makyajsız görüzleyeyim, zorla kafasını lavaboya sokup yıkasam, hiç bi şey akmasa, oh iyimiş desem. sonra özür dilerim falan diyip olayı kapatsam. evlenince hatun o şeyle yüzü temizleyip bi gelse ki bıyıkları var, bunun hesabını kim verecek? kozmetik sektörü almış yürümüş, her bokun ayrı çıkarıcısı varsa, ben nasıl emin olacam? kezzap mı atayım sevdiceğim yüzüne, tinerle mi yıkayayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar