Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin tree seçimi?

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

İlk defa Paladin oynuyorum. BE Paladin açtım bi tane, şu aralar level 17 18 falan, ama daha talent seçmedim hiç, ne bileyim karar veremedim ne seçeceğime, pek de beğenmedim talentları.

Hızlı bir karakter gelişimi için nasıl bir yol izlemeliyim retrib.e mi ağırlık vereyim hangi talentleri seçeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Leveling as Retribution

Retribution is the recommended leveling spec before level 30, and is still very good for leveling purpose after that. When leveling as Retribution, using a two-hand weapon and dealing with one mob a time is recommended. Below is the most efficient talent build for leveling your character:

Level 10-14: 5/5 Benediction

Level 15-16: 2/2 Improved Judgement

Level 17-19: 3/5 Deflection

Level 20: 1/1 Seal of Command

Level 21-25: 5/5 Conviction

Level 26-28: 3/3 Pursuit of Justice

Level 29: 1/3 Crusade

Level 30-32: 3/3 Two-Handed Weapon Specialization

Level 33-34: 3/3 Crusade

Level 35-39: 5/5 Vengeance

Level 40: 1/1 Repentance

Level 41-43: 3/3 Sanctified Judgement

Level 44: 1/3 Sanctified Seals

Level 45-49: 5/5 Fanaticism

Level 50: 1/1 Crusader Strike

After Crusader Strike is obtained at level 50, you should be able to solo efficiently however you spend the rest of the points. You may also consider respeccing to other more typical builds when you start joining instance group or battleground regularly.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşük lvllarda ne pvp var ne de instance tanklayıp heallarken build farkediyor. Bide en son gelen quest xp değişikliğinden sonra grind yapmak anlamsız oldu, hızlı lvl atlamak için hızlı quest yapmak lazım. Onun için de en uygunu burst damage yüksek olan retri. Wowheadden falan 2h silahlara bak ama kolay bulma açısından ghostlandsdeki son questten polearm, 29da rfcden corpsemaker, sonra herod balta falan gidersin.

Yukardaki talentler güzel, ama convictiondan önce pursuit of justice al hem atlı hem atsız speed arttırıyor lvl kasarken baya iyi. Lvl 58 olup outlande geçtiğinde spell damage veren plateleri toplamaya başla sonra prot ol. 2-3 kişilik grup questlerini falan yapar, etrafına 3 5 mob toplayıp rahat kesersin.

58 olunca şöyle respeclersin
http://www.wowhead.com/?talent=sZVhtI00dggqt
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı kasmak istiyosan retriden başka alternatifin yok. prot paladinler kastığını zannedip kıvranırken 2 judgeda düz devam ettiğim olurdu.. yavaş bi 2h silahda bulursan tadından yenmez. eğer be isen ghostlands son questlerinden birinde verilen bir kılıç vardı o seni rfk' dan corpsemaker alana kadar idare eder. Eğer şanslıysan uldaman son bosstan düşen bir 2h var onla devam edersin yada 51 e kadar sabredip ice barbed alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...