Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 İlk defa Paladin oynuyorum. BE Paladin açtım bi tane, şu aralar level 17 18 falan, ama daha talent seçmedim hiç, ne bileyim karar veremedim ne seçeceğime, pek de beğenmedim talentları. Hızlı bir karakter gelişimi için nasıl bir yol izlemeliyim retrib.e mi ağırlık vereyim hangi talentleri seçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 level 50 lere kadar ben prot kasmıştım meraktan :P para da olunca enchantlarla, ah itemleri ile canavar dungeon tanklayabiliyorsun, hem de dps meterda hep birincisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 aga sil paladini zevk alamacan =) söliiim :P çamurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 zot zot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 said: Paladin tree seçimi? Çam ağacı güzel humplanıyor diyorlar ama :D Prot olarakda ret olarak da kasabilirsin ekipmanın kaliteli ise (lvl'ınla gearın doğru orantıda gelişiyorsa) ret git yok gear geriden takip ediyorsa prot olarak devam et level 50 den sonra prot daha rahat gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Leveling as Retribution Retribution is the recommended leveling spec before level 30, and is still very good for leveling purpose after that. When leveling as Retribution, using a two-hand weapon and dealing with one mob a time is recommended. Below is the most efficient talent build for leveling your character: Level 10-14: 5/5 Benediction Level 15-16: 2/2 Improved Judgement Level 17-19: 3/5 Deflection Level 20: 1/1 Seal of Command Level 21-25: 5/5 Conviction Level 26-28: 3/3 Pursuit of Justice Level 29: 1/3 Crusade Level 30-32: 3/3 Two-Handed Weapon Specialization Level 33-34: 3/3 Crusade Level 35-39: 5/5 Vengeance Level 40: 1/1 Repentance Level 41-43: 3/3 Sanctified Judgement Level 44: 1/3 Sanctified Seals Level 45-49: 5/5 Fanaticism Level 50: 1/1 Crusader Strike After Crusader Strike is obtained at level 50, you should be able to solo efficiently however you spend the rest of the points. You may also consider respeccing to other more typical builds when you start joining instance group or battleground regularly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Düşük lvllarda ne pvp var ne de instance tanklayıp heallarken build farkediyor. Bide en son gelen quest xp değişikliğinden sonra grind yapmak anlamsız oldu, hızlı lvl atlamak için hızlı quest yapmak lazım. Onun için de en uygunu burst damage yüksek olan retri. Wowheadden falan 2h silahlara bak ama kolay bulma açısından ghostlandsdeki son questten polearm, 29da rfcden corpsemaker, sonra herod balta falan gidersin. Yukardaki talentler güzel, ama convictiondan önce pursuit of justice al hem atlı hem atsız speed arttırıyor lvl kasarken baya iyi. Lvl 58 olup outlande geçtiğinde spell damage veren plateleri toplamaya başla sonra prot ol. 2-3 kişilik grup questlerini falan yapar, etrafına 3 5 mob toplayıp rahat kesersin. 58 olunca şöyle respeclersin http://www.wowhead.com/?talent=sZVhtI00dggqt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 world tree ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 70den önce holy olmanın bi anlamı yok. Sürekli instance da yapılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bir tane lvl 65 paladinim var holy yapmıştım. sürekli dungeon falan zevkli ve hızlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hızlı kasmak istiyosan retriden başka alternatifin yok. prot paladinler kastığını zannedip kıvranırken 2 judgeda düz devam ettiğim olurdu.. yavaş bi 2h silahda bulursan tadından yenmez. eğer be isen ghostlands son questlerinden birinde verilen bir kılıç vardı o seni rfk' dan corpsemaker alana kadar idare eder. Eğer şanslıysan uldaman son bosstan düşen bir 2h var onla devam edersin yada 51 e kadar sabredip ice barbed alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar