Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon dinleme

Joker

Öne çıkan mesajlar

of he ya. ben cahilim ya bilgisizim. kız arkadaşım beni aldatıyo onu dinlicem. tmm mutlumusun. go home şimdi. açmadım farzet. ezildim büzüldüm karşınızda kendimi haklı çıkarmak için size saldırıyorum. e nede olsa cahilim ben. sizin gibi kültürlü yasaları çok iyi bilip uyan! prensipli insanlar... prensiplerinizi yiyim sizin. açmadım farzedin. cevap yazmayın yardımcı olmayacaksanız başlığa. kendi başımın çaresine bakarım..
Sosyal ağlarda paylaş

kendi telefonun bile olsa, görüşme başlarken karşı tarafı uyaran bir IVR yoksa gene suç. IVR gerekli değil ama kendin de söyleyebilirsin, "abi karydediyorum görüşmeyi, dikkatli konuş" diye.

gizli kayıt olaylarının delil olarak sunulamaması da polis için geçerli. sivil kaydeder, delil olarak da sunar.
Sosyal ağlarda paylaş

HocaEfendi said:
telefonda röportaj yapılıyor mesela onları nasıl kayıt edıyorlar ??

bence kendi konustuğunu kayıt altına alman suç olamaz..

kendi kendine konusuyorsan degil tabii =P

'ozel' bir gorusmeyi karsindaki kisi ya da kisilerden habersiz olarak kaydetmen suc, dolayisiyla da delil falan olmaz sanirim

kaydedilen telefon konusmalarini falan dusunun kalite kontrol, roportaj hede hodo nedeniyle, hepsinde mutlaka uyarir once kaydediyoruz diye
Sosyal ağlarda paylaş

HocaEfendi said:
telefonda röportaj yapılıyor mesela onları nasıl kayıt edıyorlar ??

bence kendi konustuğunu kayıt altına alman suç olamaz..

Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması

MADDE 133 - (1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki aydan altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:
Cuce said:
suc olan şeyleri paticikte tartışmak yasak

ya tamam daalın. birden hepiniz sütten çıkmış ak kaşıka döndünüz.. sanki her yasaya harfiyen uyan koyunlarsınız. şurda bi işimiz düştü yardım etmeyecekseniz etmezsiniz abi ne yasak masak lo lo yapıosunuz. sanki çok yasak dinler adamlarsınız.. yok bişi demedim..

Hahaha küsmüş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...