Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Felç kalıcı oluyor bende lol gorevi sonlandırmak zorunda kalıyorum. IE ve Operada da aynı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 önceki sayfa hangisi ya. bi önceki sf mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bende bazı videolar açılıyor bazıları açılmıyor tembel adamım 22 sayfa okuyamadım ama sanırım benzer sorun başkalarındada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 IE kullanıyorum ve sürekli takılmalar yaşıyorum. Sayfa görüntülemede sorun yok fakat bir video yüklenirken ya da yürütülmeye başlanacağı sırada ya birkaç saniyelik takılma oluyor ve ardından düzeliyor ya da öylece dakikalarca program yanıt vermiyor ve sonlandırmam gerekiyor. Sorun nedir ? Bu sizede oluyorsa bunun bir çözüm olduğunu söyleyemeyiz zira yeni sorunlar yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yaw arkadaş bana geçen bi program yolladıydı bulabilirsem upload ediyim.10 saniyede yüklenen bi program direk youtube'a girebiliyorsun ne tip ayarlar yaptığını bilmiyorum o derece bilgim yok fakat hiç sorunsuz bağlanıyorum.Treewalk gibi bişeyde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Nessarien said: IE kullanıyorum ve sürekli takılmalar yaşıyorum. Sayfa görüntülemede sorun yok fakat bir video yüklenirken ya da yürütülmeye başlanacağı sırada ya birkaç saniyelik takılma oluyor ve ardından düzeliyor ya da öylece dakikalarca program yanıt vermiyor ve sonlandırmam gerekiyor. Sorun nedir ? Bu sizede oluyorsa bunun bir çözüm olduğunu söyleyemeyiz zira yeni sorunlar yaratıyor. Hmm cevap yok mu ? Yöntemi sunan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 OHA OLEY ! gelsin web cam girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oh sonunda açıldı ve yeniden gitti ve yeniden geldi O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Telekom diiğ ki said: BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Aha YouTube'un neden engellendiğini açıklayan bir video. http://www.metacafe.com/watch/1682945 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 artema mıydı reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ya bende o flushdns olayını yaparken hata veriyo dns önbelleği temizlenemiyo diye ne yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bilgisayarını yeniden başlat flushlamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 redge said: ya bende o flushdns olayını yaparken hata veriyo dns önbelleği temizlenemiyo diye ne yapabiliriz? vista ise cmd'yi admin olarak çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bu youtube açılmadı mı hala ya? Tüm geçmişi, çerezleri vs. sildim. Hala bilmemne sulh mahkemesi hede hödö yazıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yaw youtube jacker ı denesenize bende gayet sorunsuz çalıştı youtube üstelik üyelik falan da girebiliorum mozilla da da çalışıyor ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi 2. parti program arasam ktunnel'la girerim de epey bir gürültü koparılmıştı yasak kalktı diye. dnsflush filan da kar etmedi bende, off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bilene açık youtube.. her gün izliyos bix.. bix yazdım da yanlışlıkla, biz yerine.. bixi diye kola vardı eskiden ne kötüydü yaw.. bi de rc vardı ama rc'nin reklamları güzeldi.. dur bi youtube'dan bakayım rc cola reklamlarına auauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Uff ne diyorsunuz, ben de biliyorum host dosyasında oynama yaparak veya your freedomla girmeyi. Adam gibi, eskisi gibi sorunsuz açılıyor mu diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 heh işte, bilene açık diyom ben de.. yap host olayını gir sende.. kasmaya bekleme son vatandaş.. hosta gerekenleri yazan yuvtüba giriyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Süper, açıldı bende.Salak salak tünellerle giriyodum 2. sayfa yorumlarına bile bakamıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hala kapalı of of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bende arada aciliyor arada kapaniyor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 simdi girebiliyorum ama 1 saat önce girememiştim mesela çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben "açıldı!" dendikten sonra 1 kere girebildim şu anda hala giremiyorum. anlamadımki açıldı mı açılmadı mı arkadaşlar çatır çatır giriyor sanki habire youtube linkleri geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar