Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube Açıldı (mı?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
IE kullanıyorum ve sürekli takılmalar yaşıyorum. Sayfa görüntülemede sorun yok fakat bir video yüklenirken ya da yürütülmeye başlanacağı sırada ya birkaç saniyelik takılma oluyor ve ardından düzeliyor ya da öylece dakikalarca program yanıt vermiyor ve sonlandırmam gerekiyor.

Sorun nedir ? Bu sizede oluyorsa bunun bir çözüm olduğunu söyleyemeyiz zira yeni sorunlar yaratıyor.
Mesaj tarihi:
yaw arkadaş bana geçen bi program yolladıydı bulabilirsem upload ediyim.10 saniyede yüklenen bi program direk youtube'a girebiliyorsun ne tip ayarlar yaptığını bilmiyorum o derece bilgim yok fakat hiç sorunsuz bağlanıyorum.Treewalk gibi bişeyde olabilir
Mesaj tarihi:
Nessarien said:
IE kullanıyorum ve sürekli takılmalar yaşıyorum. Sayfa görüntülemede sorun yok fakat bir video yüklenirken ya da yürütülmeye başlanacağı sırada ya birkaç saniyelik takılma oluyor ve ardından düzeliyor ya da öylece dakikalarca program yanıt vermiyor ve sonlandırmam gerekiyor.

Sorun nedir ? Bu sizede oluyorsa bunun bir çözüm olduğunu söyleyemeyiz zira yeni sorunlar yaratıyor.

Hmm cevap yok mu ? Yöntemi sunan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Telekom diiğ ki said:

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.
Mesaj tarihi:
bilene açık youtube.. her gün izliyos bix..

bix yazdım da yanlışlıkla, biz yerine.. bixi diye kola vardı eskiden ne kötüydü yaw.. bi de rc vardı ama rc'nin reklamları güzeldi.. dur bi youtube'dan bakayım rc cola reklamlarına

auauhauha
Mesaj tarihi:
ben "açıldı!" dendikten sonra 1 kere girebildim şu anda hala giremiyorum. anlamadımki açıldı mı açılmadı mı arkadaşlar çatır çatır giriyor sanki habire youtube linkleri geliyor bana.
  • Yeni Oluştur...