maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nitekim açılmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 beatfiltering.com vtunnel.com ktunnel.com en basit çözümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 çocukları uyutube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Brigand said: Bu yöntem bütün videoları açmanızı sağlamaz. Site açılır videolar açılır ama büyük çoğunluğunun açılacağını sanmıyorum.açılmayana rastlamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 CthuLhu said: Brigand said: Bu yöntem bütün videoları açmanızı sağlamaz. Site açılır videolar açılır ama büyük çoğunluğunun açılacağını sanmıyorum.açılmayana rastlamadım henüz aynen bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 rApbOyZ said: CthuLhu said: Brigand said: Bu yöntem bütün videoları açmanızı sağlamaz. Site açılır videolar açılır ama büyük çoğunluğunun açılacağını sanmıyorum.açılmayana rastlamadım henüz aynen bende şekil a1... http://www.youtube.com/watch?v=B3kBBYO4H70 watch?v=B3kBBYO4H70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ktunnel kullanıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @MarcOConner onu da izledim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 evet bende de açıldı o video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ooo elinize sağlık. Hosts çözümü işe yarıyor. Gerçi bazı videoları izleyemedim ama olsun, idare ediyor en azından. Tüneller gibi yavaş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abi açıo herşeyide bazen internet explorer kilitlenmeye başladı? neden olabilir ? yazdıktan sonra olmaya başladı daha önce hiç böle takılmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ben hep vtunnel.com'dan giriyomda sonra hep virüs temizliği yapıyom.reklam banner'ları fln worm bulaştırıyo. Vtunnel.com'u hep kullanıyorum ama tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben videoyu göremedim ama youtube.com direk açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 youtube açılsa ne ayzar adamlar deezer ı da kapattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 said: Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız. C:WINDOWSsystem32driversetchosts Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız. 208.117.236.70 youtube.com 208.117.236.70 www.youtube.com Şunu modlardan biri ilk sayfanın en üstüne koyabilirmi bulana kadar canım çıktı. Bende çözdü ayrıca problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ilk mesaja koydum gerekli bilgileri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sistem işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 1 2 video denedim işe yaradı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 acaba topic'in başındaki çözumu diger siteler için nasıl uygulayabiliriz? sagolsunlar siteleri yavaş yavaş kapatıyorlar. nereye girsem "mahkeme kararıyla engellenmiştir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Batuhan_BJK said: acaba topic'in başındaki çözumu diger siteler için nasıl uygulayabiliriz? sagolsunlar siteleri yavaş yavaş kapatıyorlar. nereye girsem "mahkeme kararıyla engellenmiştir". command promptta siteyi pingleyip ip adresini öğrenebilirsin, gerisi aynı işlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya da dnslerini değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ne vtunnel,ktunnel ne fastfreeproxy ne de başka bir yer açılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 1. mesajdakiyle giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bazı videoların açılmama nedeni nedir? Onceki sayfadakini ben de goremiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 @Quadrophenia ayni sorun bende de var. cogu video sorunsuz ama ama bazilari hic acilmiyor. hatta gecici olarak felc ediyor firefox'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar