di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Selam, Fizik bölümü mezunu bir arkadaşım için iş bakıyoruz. Alt dalı astrofizik ve epeyce de deneyimi mevcut bu konuda. Yüksek lisansına başlamasına nerden baksanız 7-8 ay var. Aynı zamanda şu anda ki maddi durumu sebebiyle iş bulamadığı takdirde başlayamayabilir bile. Ortalaması çok yüksek değil, 2.75 civarında ama bölüme oranla yüksek diyebiliriz. Burs falan pek mümkün değil bu vakitten sonra. Tek çocuk olduğu için alamadı bir türlü. Hadi bakim patiler bi beyin fırtınası yapın, bildiklerinizi yazın da kurtulsun şu zavallım saçma sapan şeyler yüzünden rezil olmaktan.
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yer falan da belirtseydin daha rahat yardımcı olurlar.
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tabiki haklısın. Şu anda Çanakkale'de üç ders sınavları için ama normalde İstanbul'da ikamet ediyor.
sir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bulan bana da bulsun plz =( gerçi daha mezun olamadım
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Birden fazla siteye baktım bu tipte fakat fizik bölümü mezunu ve/veya astrofizik ile ilgili eleman arayan bir ilana rastlayamadım.
Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yok zaten öyle bir şey Türkiye'de
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Fizikle ilgili bir iş olması şart mı ?
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Fizikle ilgili bir iş yok diye fikir istedim esasen ama alakalı olması iyi olurdu. Yine de varsa seçenekleri alayım pek tabiki.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 CERN e gitsin o_O ben oraya gidicem.
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 master doktora... seklinde kariyer yürütebilir.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 di said: Fizikle ilgili bir iş yok diye fikir istedim esasen ama alakalı olması iyi olurdu. Yine de varsa seçenekleri alayım pek tabiki. Öss fizik özel ders versin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gayet mantıklı yannız bu sonuncu :) iyi de kazanır. mat-fizik öğretirse... tabii "sezon" bitti sayılır, müşteri bulmakta zorlanabilir bu sıralar...
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Onun icin biraz cevre lazim. Epeyce zorlanacaktir. Hatta kisa surede bulabileceginden supheliyim esasen.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Direkt olarak kendi dalıyla ilgili bir işe girmesi Türkiye'de çok zor. Ankara'da ucundan havacılığa bulaşıp olsa Aselsan, Tai gibi firmalarla görüşme olanağı olurdu ama İstanbul'da o da yok. Üstelik 7-8 aylık süre demişsin, çoğu firma geleceğini planlayıp ona göre işe alır, ve en az 1 senelik sözleşme imzalar. Arkadaşın serbest çalışıp proje yapmadıkça alan dışı işlere bakmanız lazım daha çok gibi geldi bana.
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yanlış bölümde okuyoruz abicim ya... Bilg. müh. master'ı yapmasını tavsiye ederim. Fizikten geçilebiliyor olması lazım.
Öne çıkan mesajlar