Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizik bölümü mezunu arkadaşım için iş ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Fizik bölümü mezunu bir arkadaşım için iş bakıyoruz. Alt dalı astrofizik ve epeyce de deneyimi mevcut bu konuda.

Yüksek lisansına başlamasına nerden baksanız 7-8 ay var. Aynı zamanda şu anda ki maddi durumu sebebiyle iş bulamadığı takdirde başlayamayabilir bile.

Ortalaması çok yüksek değil, 2.75 civarında ama bölüme oranla yüksek diyebiliriz.

Burs falan pek mümkün değil bu vakitten sonra. Tek çocuk olduğu için alamadı bir türlü.

Hadi bakim patiler bi beyin fırtınası yapın, bildiklerinizi yazın da kurtulsun şu zavallım saçma sapan şeyler yüzünden rezil olmaktan.
Mesaj tarihi:
Birden fazla siteye baktım bu tipte fakat fizik bölümü mezunu ve/veya astrofizik ile ilgili eleman arayan bir ilana rastlayamadım.
Mesaj tarihi:
Fizikle ilgili bir iş yok diye fikir istedim esasen ama alakalı olması iyi olurdu. Yine de varsa seçenekleri alayım pek tabiki.
Mesaj tarihi:
Direkt olarak kendi dalıyla ilgili bir işe girmesi Türkiye'de çok zor. Ankara'da ucundan havacılığa bulaşıp olsa Aselsan, Tai gibi firmalarla görüşme olanağı olurdu ama İstanbul'da o da yok. Üstelik 7-8 aylık süre demişsin, çoğu firma geleceğini planlayıp ona göre işe alır, ve en az 1 senelik sözleşme imzalar. Arkadaşın serbest çalışıp proje yapmadıkça alan dışı işlere bakmanız lazım daha çok gibi geldi bana.
  • Yeni Oluştur...