empty_words Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bugün bir elektro aldım(cort zenox) ve gitar çalmak hakkında hiç bir bilgim yok :S nerden başlayayım ne yapayım biraz fikir verebilir misiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 eger hic bir bilgin yoksa hocadan ufak caplı teorik ve pratik ders almakla baslamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empty_words Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nutella yerim said: eger hic bir bilgin yoksa hocadan ufak caplı teorik ve pratik ders almakla baslamalısın internetten kendi kendime edinemezmiyim o ufak caplı teorik bilgiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tabiki edinebilirsin fakat 0 dan baslıcaksan ders şart abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 şart demiyelim de doğru düzgün tekniğiyle teorisiyle öğrenmek istiosan bi adamın sana göstermesi gerekebilir. En azından çalmayı bilen bi arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet bi arkadaşından öğrenirsen daha güzel olur. hem daha samimi hemde süresiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 youtube'da hasan cihat örter'in "yeni başlayanlara gitar" videoları var. sabırlı biriysen cinnet geçirmeyeceksen izle, biraz bir şeyler göstermiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hasan cihat örter (td)(td)(tu) 3 söylediğinden 2'si deli saçması,ama öğretici bikaç bişeyi de var.İzle bencede,hem baya bi komik oluyo,hemde bişeyler kapılır(kapılırmı acaba :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 troy stetina ebooklarını indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empty_words Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çok uzun bi kaç döküman buldum ama hepsini bilmek şart mıdır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dökümdanda ne yazdığına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 abi hepsini bilmek şart mıdır nedir sınava mı gireceksin? hayır sen gitar mı çalmak istiosun, nasıl rahat ses çıkartiosan çalarken hah tamam diosan o şekilde çal. Eğer ciddi her şeyiyle öğreniim diosan oturup teori ve teknik dersi al. Yok ben kendim takıliim ya da arkadaşlarla amatörce çalıp eğleniim diosan şarkılara çalışa çalışa geliştir kendini. Etrafta gördüün barlara çıkan eden adamların çoğu zaten gitar teknik teori desen hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 www.justinguitar.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empty_words Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ben teknik teori vs bişey istemiyorum aslında amacım güzel güzel kendi kendime solo atmak ama nerden başlıcam bilmiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 speed mechanics for lead guitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 adam dün almış gitarı. senin şimdi basit gamlarda parmak alıştırmaları yapman lazım. gitar pro için rahat bulursun öyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empty_words Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hmm cok saolun çok yardımcı oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Teknik ve teori bilmeden kendi kendine solo atman kolay değil pek, adamlar yıllarca çalışmış denemiş bulmuş bi teoriye oturtmuş müziği. Senin kafana göre kulağa hoş gelen sesleri arka arkaya dizerek deneme yanılmayla bulman yıllarını alır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bora uslusoyun solo gitar metodunu al. orda denilenleri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Yegane tavsiyem kesinlikle bir metronom al kendine ve onunla çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 empty words çal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bende elektro gitar almayı planlıyorum ne onerirsiniz yeni sayılırım neler lazımdır kaca patlar diyim (bide icimde su jacksonlar uhde kaldı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Metronom al tavsiyesine sonuna kadar katılıyorum. Müziğe yeni başlayan insanların en büyük sorunu metronom. ayrıca teknik vs öğrenmek istemiyorum kendimce solo atmak istiyorum diyorsun. kendince ritm atmak istiyor olsan hadi bir nebze ama solo atmak için tekniği şart. bide benden tavsiye hakaret olarak algılama sakın eğer bu kafayla gitara devam edeceksen hiçbişey olmaz senden haberin olsun :) Öğrenmeye meraklıysan azimliysen alıcaksın dersini başka yolu yok. Senin gibi düşünenler tanıyorum elektro satın aldı, 10 tane fotoğraf çekti Msn'e facebooka koymak için, sonrada yarı fiyatına gitarı sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Overlord said: bende elektro gitar almayı planlıyorum ne onerirsiniz yeni sayılırım neler lazımdır kaca patlar diyim (bide icimde su jacksonlar uhde kaldı :) ) Marka söyleyebilecek kapasitede gitar bilgim yok ama fiyat olarak ortalama birşey ve senin öğrenme dönemini rahatlıkla atlatabileceğin amfi+gitar ikilisi 400-450 ytl'ye olur. oha diyosan 200 lirayada bulursun gitar+amfi ama testereyle ağaç kesme sesi alırsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bu konuda hala arastırıyorumda nedir ne degildir cok bilgim olmadıgından su elektro konusunda biri yardımcı olabilirmi yada bütcek 500 civarı bişi dusunmekteyim ustu olabilir az neler alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar