Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım(elektro gitar)

empty_words

Öne çıkan mesajlar

abi hepsini bilmek şart mıdır nedir

sınava mı gireceksin? hayır

sen gitar mı çalmak istiosun, nasıl rahat ses çıkartiosan çalarken hah tamam diosan o şekilde çal. Eğer ciddi her şeyiyle öğreniim diosan oturup teori ve teknik dersi al. Yok ben kendim takıliim ya da arkadaşlarla amatörce çalıp eğleniim diosan şarkılara çalışa çalışa geliştir kendini. Etrafta gördüün barlara çıkan eden adamların çoğu zaten gitar teknik teori desen hak getire.
Sosyal ağlarda paylaş

Metronom al tavsiyesine sonuna kadar katılıyorum. Müziğe yeni başlayan insanların en büyük sorunu metronom.

ayrıca teknik vs öğrenmek istemiyorum kendimce solo atmak istiyorum diyorsun. kendince ritm atmak istiyor olsan hadi bir nebze ama solo atmak için tekniği şart. bide benden tavsiye hakaret olarak algılama sakın eğer bu kafayla gitara devam edeceksen hiçbişey olmaz senden haberin olsun :) Öğrenmeye meraklıysan azimliysen alıcaksın dersini başka yolu yok. Senin gibi düşünenler tanıyorum elektro satın aldı, 10 tane fotoğraf çekti Msn'e facebooka koymak için, sonrada yarı fiyatına gitarı sattı.
Sosyal ağlarda paylaş

Overlord said:
bende elektro gitar almayı planlıyorum ne onerirsiniz yeni sayılırım neler lazımdır kaca patlar diyim (bide icimde su jacksonlar uhde kaldı :) )

Marka söyleyebilecek kapasitede gitar bilgim yok ama fiyat olarak ortalama birşey ve senin öğrenme dönemini rahatlıkla atlatabileceğin amfi+gitar ikilisi 400-450 ytl'ye olur. oha diyosan 200 lirayada bulursun gitar+amfi ama testereyle ağaç kesme sesi alırsın:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...