Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 ilk nick'im gizli 2. TheTrooper 3. Roderick 4. Indy * 5. Rod 6. Mirage * süper arkadaşım benle takılırken cs'de nickini InDyBiNdY yapmıştı, sonra öyle tanınınca ben değiştirdim. ;)[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrazYLorD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Enrique ydi ozamanlar enrique iglesias tanınmıodu gelen geçen luis enrique slm derdi direk kapardım pencereyi uzun süre enrique oldu sora mal gibi crazylord koydum nerden geldiyse aklıma e ölede kaldı deiştirmeye kastım deişmio napem Şuanda yavaş yavaş Justin i kullanmaya başladım hem kimse kullanmıo hem karizmatik bi eksisi var gören gay dio ahauahauah deli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Edit: Ups 2 kez :) hani 2. si diceksiniz :) dier sayfada :) [Bu mesaj Aegean tarafından 31 Temmuz 2002 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 said: Sam, 30 Temmuz 2002 19:26 tarihinde demiş ki: benimkiler ilham yoksunu ama neyse :-p benimki Mithrandir idi ama ilk net'e girdiğimde başka bir nick kullanıyordum sanırım çünkü lotr'u okumamıştım daha. irc'de kısa bir süre Bono Vox'u kullanmıştım sanırım. 2 yıl kadar önce halen icq'da bazı oyunlarda tercih ettiğim kingsword'u kullanmaya başladım. kafamda kabaca tasarladığım bir strateji oyununa verdiğim isimdi. şimdi pepelek ve bazı yerlerde kullandığım Sam ise istemeden yapıştı bana (uo'da deneme charımın nickiydi) ama kullanmaya devam ettim çünkü alçakgönüllüymüşüm gibi :-p ve de insanların söylemesi kolay; öbür türlü de arkadaşlarım king diyor bana (halen) özgeçmiş gibi oldu lol[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. ben seni cruinac die biliyorum yazmayı unutmussun samwise :) [naber bab hatırladın mı beni? deepthroat ben :)][hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 ilk girdigimde benim Kingpin di daha oyunu falan yoktu ozamankar q2 d1 oynardım sonrada oyunu cıkınca herkez kingpin die dolaşmaya başladı 2-2.5 senedirde Bishop[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 tabii ki deepthroat, kısa süre de olsa klandaştık ;) ayrıca cs'te Alric ve d2'de Crüniac olarak da biliniyorum, bir oyun için klana katılacağım zaman değişik bir nick seçiyorum karışıklık olmasın diye ama ters tepti ve herşey fazlasıyla karıştı :-p[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athelas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 hehe ilk girdiimde PrettyFly di sora deişti athelas olarak girmeye başladım dalnette sene 1999 2000 fix PrettyFly dı sora bıraktım chat i sora 2001 de bir daha bu sefer undernette ama athelas olarak.Bi de dalnet lezbiyen inde opluk flam vardı PrettyFly ken ama sora cıktım simdi arada bir giriorm athelas olarak undernet e.[hline]Young girl in a push-up bra Fallin' all over myself To lick your heart and taste your health 'cause Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 said: athelas, 31 Temmuz 2002 17:22 tarihinde demiş ki: Bi de dalnet lezbiyen inde opluk flam vardı [hline]Young girl in a push-up bra Fallin' all over myself To lick your heart and taste your health 'cause oha Lol[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 ilker (Çmrü bi kaç gün oldu hehe, uyarıldımda) tello |_TeLLo_| (karizma sorunlarımız var o zamanlar :P) TeLLo (normale dönülür) Quinthalus (Değişim) Qui (kısaltım)[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Burt "Quinth" Varela, Level 24 Rookie MA of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 ilki Corvus idi Hereticin kahramanı olan şu uzun kulaklı yaratık sonraları bi apache dir gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 offspr'di ilk nickim ondan sonra Viruse döndü sonra kendi içinde kendini geliştirdi satanvirus,virussatan,virus-satan,satan-virus,satanixvirus,satanix olarak şuan tercih ettiklerim ise SatanixVirus ve Virus[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Mirage, 31 July 2002 16:17 tarihinde demiş ki: ilk nick'im gizli 2. TheTrooper 3. Roderick 4. Indy * 5. Rod 6. Mirage * süper arkadaşım benle takılırken cs'de nickini InDyBiNdY yapmıştı, sonra öyle tanınınca ben değiştirdim. ;)[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! indybindy benım k3nk b@b pliz dir ya :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 benim ilk olarak bn-when-ny-ny21 :) daha sonra bu abuk ismi buldum sonra kaldı işte :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 mircde HoRuLTu gibi birşey kullandım kahretsin oyun oynarken ilk caramon du hatta CaRaM0n du arada ==|CaRaM0n==> flaan bile yapmışımdır ama öyle bi isim kaırşıklıı oldu deiştirdim pek nette cs oynamadım.b.nette d1 oynarken rogue um wardı adıda caramondu kahretsin.ilk uoya başladıımdada bi bs wardı caramon die sonra craven die değiştirdim tabi gadget falan die de snnde tinker ım wardı takılırdım.bi ara kruggera kullanmam gerekti bayan char için ama genel olarak heryerd craven[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Sam,Aegean bilirler beni..Hep ramsestim,ölümsüz kral.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ben ilk cs de koymushtum nick ıcq'da da onu kullanmıştım halada kullanırım.. Silent Majority kuzenin ilk gruğlarının ismidir aynı zamanda[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 evet biliriz seni ramses.. :) birkaç ay önce de snn ut camiasında MiniGun olarak tanınıyordum magnus sağolsun, bütün o nicklerin anlamı yitti gitti şimdi birini görsem beni tanımayacak bile..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ns camiasında da MiniGun'ın pek bir yeri vardı[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 VAMPIR ve hala VAMPIR icq de irc de[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cok dusnmustum icqda koyarken. hatırlamıorum ne koymsutum ama gayimsi bisidi. sora mircda fln Kapıcı Sintisyzer Synthesizer ® B@BtheK3NQ ®[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ilk kez icq'da WANTED 'dı. yıllaaaaaarrrrr önce daha bende net yokken ilk kez kuzende mirc'i görmüştüm aa chat böyle mi oluo fln filan derken nickim karabasan'dı herkes '' kara basma iz olur '' diyodu lol bi süre canti'ydi. 2,5 yıldır fln deli cevat.[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hep MrMeDiA aslında öyküsü varda anlatmayım uzun sürer (: Oyunda genelikle Demon[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yaw önce sanal_ dı irc de falan fizban bilir euah sora bi aralar SliM SHaDy yaptım diye hatırlıyorum cs de kullandım slim i .. sora Hannibal manyaklığıyla Hannibal_Lecter yaptım öle takıldım bi süre sora baktım nik değiştirmekle adam olunmuyo bi de memento yu izlemişim durur muyum tabe jankis yaptım 2 sene önce ve hala öyle .. cankız diyolar ama memnunum değiştirmeyecem cankız olarak kalacam :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bi dolu değiştirdim ama çoğu kısa ömürlüydü ilk internetim olduğunda ilk icq umdaki nickim Tiger dı :) sonra an_elf oldu mirc te falan takılırken gariplik olsun diye kal_alpha ve @_ohm gibi absürd nikler kullandım :) 3-4 yıl oldu sanırım dae yi kullanıyorum sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 İcq da Legend ti. [kingpin yaptım onuda] Uo da Kingpin [hala öle] Fps türlerinde susturucu [ hala öle] paticikteki ilk nickim ise account name imdi =P darklight84 sonra değiştirim dedim :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar