Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Acer 5920G almıştım yılbaşından 1.5 hafta önce,yılbaşında da Service Pack'in betasını kurmuştum.Şimdi uyarı geldi 15 gün içinde lisansın süresi dolacakmış,dosyaları yedekleyip Windows Vista kurun diyor. Zaten orjinal Vista,keyi var herşeyi var.Bu uyarıyı niye veriyor? Service Pack'ten dolayı olabilir mi?Gerçi otomatik olarak çekmiş zaten SP'yi de Bu arada neyi,nasıl arayacağımı bilmediğimden aratmadım konuyu,daha önce açıldıysa kusura bakmayın.Bir anda çıkınca panik yaptım,merak ettim bayağı da :) Bu şey yoksa belirli dönemlerde yapılmalı mı? Yani format mı attırıyor kendine falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Etkinleştirme hedesi mi bu? 30 gün süre veriyor sp1 kurulduktan sonra. Yani kırak mırak hax0r bişey olsa yardım ederdim de lisanslı windowsta zaten otomatik yapması lazım bilemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 zaten lisanslı ürüne böyle birşey demesi bir salaklık,anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Dediğim gibi ürün lisanslı; http://img401.imageshack.us/img401/8338/uyarvantutriforofk0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyip en alttaki etkinleştirme kısmından internetten etkinleştir falan dedin mi ne sonuç veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 vantutriforo sdfsjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 etkin gözüküyor zaten sorun orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hakkaten enteresan bi durum bu. daha önce hiç rastlamadım. şöyle bi şey önerdim aynı durumu yaşayan varsa bi denesin. "ürün anahtarını değiştirmeyi denesen o denetim masası sistem e girince en altta etkinleştirme durumu var ya oradan anahtarı değiştir de bilgisayarın altındaki etiketteki numarayı gir bi daha etkinleştir bakalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 utanarak atıyorum bu mesaji :P bende torrentten çektim vistayi ne key girdim ne etkinleştirdim bende de etkinleştirilmiş gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar