Mix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sadece mail okuyarak para kazanın. Süperteklif'e üye olur olmaz anında 5 ytl kazanıyorsunuz. ayrıca mailinize ve dilerseniz cep telefonunuza(hiç bir ödeme alınmamaktadır veya kontür düşümü olmamaktadır) gelen reklam mesajlarıyla kazandıgınız parayı 100lerce ytlye taşıyabiliyorsunuz. %100 gerçektir site 2007 yılında Altın Örümcek Girişimcilik Ödülü nü kazandı. sitenin işleyiş mantığı şu: firmalar siteye reklam veriyor ve site bu reklamları kullanıcıların mailine gönderiyor. süper teklif sitesi firmalardan aldığı ücretin %55 ini kendisine alıyor. %45ini ise reklamları okuyan üyelerine dağıtıyor. süperteklifin müşterisi olan tanınmış firmalardan bazıları: garanti bankası, akbank, turkcell, sony, vodafone, fiat, avea, apple, ford, burger king, hp, tefal, volvo, toyota, arçelik, sprite, pegasus, iddaa, digiturk, peugeot, ülker, akemeklilik, colins, boyner, lc waikiki, tema, real hipermarketleri, cappy, bkm, alfa romeo, ağaoğlu, weblebi, kinder. ben üye oldum, suan 6ytlm var reklam okudukca artıyor. başkalarını üye yapınca da kazanılıyor. aşağıdaki linkten üye olun da bende kazanayım:p sizde kazanmaya başlarsınız. tıklayın üye olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mix said: Sadece mail okuyarak para kazanın. Süperteklif'e üye olur olmaz anında 5 ytl kazanıyorsunuz. ayrıca mailinize ve dilerseniz cep telefonunuza(hiç bir ödeme alınmamaktadır veya kontür düşümü olmamaktadır) gelen reklam mesajlarıyla kazandıgınız parayı 100lerce ytlye taşıyabiliyorsunuz. %100 gerçektir site 2007 yılında Altın Örümcek Girişimcilik Ödülü nü kazandı. sitenin işleyiş mantığı şu: firmalar siteye reklam veriyor ve site bu reklamları kullanıcıların mailine gönderiyor. süper teklif sitesi firmalardan aldığı ücretin %55 ini kendisine alıyor. %45ini ise reklamları okuyan üyelerine dağıtıyor. süperteklifin müşterisi olan tanınmış firmalardan bazıları: garanti bankası, akbank, turkcell, sony, vodafone, fiat, avea, apple, ford, burger king, hp, tefal, volvo, toyota, arçelik, sprite, pegasus, iddaa, digiturk, peugeot, ülker, akemeklilik, colins, boyner, lc waikiki, tema, real hipermarketleri, cappy, bkm, alfa romeo, ağaoğlu, weblebi, kinder. ben üye oldum, suan 6ytlm var reklam okudukca artıyor. başkalarını üye yapınca da kazanılıyor. aşağıdaki linkten üye olun da bende kazanayım:p sizde kazanmaya başlarsınız. tıklayın üye olunöcülere veririm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 referrer olayina o kadar kilim ki sirf bu sebeple bole boktan bi seye uye olcaksamda referrerla olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 lan paso netteyiz zaten. üye olalım bakalım dandik bi maille :D spam dolmasın sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 istersen refere olmadan da üye olabilirsin. kimse kimseyi zorla üye yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mix said: istersen refere olmadan da üye olabilirsin. kimse kimseyi zorla üye yapmıyorarada linki sokusturuvermisin ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ilginçmiş eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hotmail e geç geliyor dedi yahoo verdim hala bekliyom aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kaç ytl birikince alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çaktırmadan yapmaya çalıştığın için senin linkinden üye olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya adam o kadar altına yazmış bende kazanayım benim linkimden üye olursanız diye neden bu kadar uzatıyorsunuz bu konuyu hehe ben çok artislik bir kişiliğe sahibim referrer linklerden üye olmuyorm hehe hadi bana saygı duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben üyeyim Arada bi mail geliyor 2 puanlık 3 puanlık ama şöyle bi durum var maili okurken altta yazıor bu mailden aldığınız puan 15 gün içinde hesabınıza geçecektir yazıyor burda kafa karışabiliyor biraz. birde 100.000 puan olursa hesabınıza geçiyor para buda bi hayli zaman alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 PassivE_KesH said: ya adam o kadar altına yazmış bende kazanayım benim linkimden üye olursanız diye neden bu kadar uzatıyorsunuz bu konuyu hehe ben çok artislik bir kişiliğe sahibim referrer linklerden üye olmuyorm hehe hadi bana saygı duyun.Galiba "benim sırtımdan para kazancak, egom müsait değil!!11" düşüncesi hakim bu tarz kimselerde. Gereksiz bir insan duygusu vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 görmedim yazdığını editlemiyorum üşendim dursun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 para gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Daha önce zaten açılmıştı... Ahanda Ohhhş... İçim soğudu. Lock :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 iyice gereksiz insan dolmuş. okuduğunu anlamayan, egolarıyla boğuşan sonucunda agresifleşen, karsısındakinin sürekli açığını arayan, laf sokup karizma yapmaya calısan insancıklar falan.. 40 yılda bir giriyordum patiye. ne kadar doğru bir şey yaptığımı tekrar farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Cep no yu vermekte bir sakınca var mı? Her gün onlarca msj gelmiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mix said: iyice gereksiz insan dolmuş. okuduğunu anlamayan, egolarıyla boğuşan sonucunda agresifleşen, karsısındakinin sürekli açığını arayan, laf sokup karizma yapmaya calısan insancıklar falan.. 40 yılda bir giriyordum patiye. ne kadar doğru bir şey yaptığımı tekrar farkettim. herkes hayalleriyle yaşarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 chesterfield said: Cep no yu vermekte bir sakınca var mı? Her gün onlarca msj gelmiyor değil mi ? umarım gelmiyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mix said: iyice gereksiz insan dolmuş. okuduğunu anlamayan, egolarıyla boğuşan sonucunda agresifleşen, karsısındakinin sürekli açığını arayan, laf sokup karizma yapmaya calısan insancıklar falan.. 40 yılda bir giriyordum patiye. ne kadar doğru bir şey yaptığımı tekrar farkettim.iyi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yav said: PassivE_KesH said: ya adam o kadar altına yazmış bende kazanayım benim linkimden üye olursanız diye neden bu kadar uzatıyorsunuz bu konuyu hehe ben çok artislik bir kişiliğe sahibim referrer linklerden üye olmuyorm hehe hadi bana saygı duyun.Galiba "benim sırtımdan para kazancak, egom müsait değil!!11" düşüncesi hakim bu tarz kimselerde. Gereksiz bir insan duygusu vallahi. yo referrer olayina kilim buraya gelip super para kazaniliyor kesinlikle enfe stadinda topic acmasinada kilim bole salak bisiden para kazanabilecegini dusunmesinede kilim (buraya bile mesaj atip ilk basta aldigi 5 lirayla 6 lirasi olmasindan anamaniz laizm gibi geliyo bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 BonePART said: yav said: PassivE_KesH said: ya adam o kadar altına yazmış bende kazanayım benim linkimden üye olursanız diye neden bu kadar uzatıyorsunuz bu konuyu hehe ben çok artislik bir kişiliğe sahibim referrer linklerden üye olmuyorm hehe hadi bana saygı duyun.Galiba "benim sırtımdan para kazancak, egom müsait değil!!11" düşüncesi hakim bu tarz kimselerde. Gereksiz bir insan duygusu vallahi. yo referrer olayina kilim buraya gelip super para kazaniliyor kesinlikle enfe stadinda topic acmasinada kilim bole salak bisiden para kazanabilecegini dusunmesinede kilim (buraya bile mesaj atip ilk basta aldigi 5 lirayla 6 lirasi olmasindan anamaniz laizm gibi geliyo bana)elini uzatırmısın öpcem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 okumadan silince de para gelio mu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 olm 1 senede 100 milyon işte kazancınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar