elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 cod 4 ün multisi kadar sarmadı bide lvl 65 hack yaptım dahada keyfi kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 5 saatte falan bitti ve veteran+konsolda bitirdim. single baya zevklide birincisi zorda bile kolay ve aşırı kısa. multi oynuyorum zevkli hani ama cod4 multide daha çok eğleniyordum. çünkü onda önce silah çeşidi çok fazlaydı. hemde arada durup dinlenebildiğin noktalar vardı yani bunda haritada saklanma diye birşey yok. heryer açık hep quake oynuyor gibi hissediyorum bazen. bide multideki problem herkesin taramalılara asılması. bazı gereksiz büyük mapler var onlarda bile taramalılarla üzerine koşuyolar. kurmalı tüfek kullanan görmedim ayrıca sağlam bir saçmalıkta bolt action kullanınca tipin kamuflaj kıyafeti giymesi. tam tersine sırıtıyor yani kurmalı tüfek sniper değilki? ha bide cod4'te silah çeşidi fazla olup lvl cap 50 olunca sürekli oynattırıyodu. yani bir silahı deneyip alışana kadar 2-3 lvl atlatıyodu bunda 7-8 lvlda bir yeni silah açılıyor ve lvl atlamak uzun sürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ustelik silahlar arasi denge yok. CoD4'te lvl 10'da m4a1'i aciyordun, yeteri kadar gucluydu. AK47'de iyi ve farkli. CoD5'te iyi silahlar yuksek levellarda aciliyor. Oyundada level hilesi yapan adam esip geciyor sunucuda. Sende Thomson yada Alman makinalisiyla onlara karsi sinek atiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ıyı silah ne oluyoki? bar falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yok oyunun sonunda acilan rate of fire'i okuz gibi, hic recoil'i olmayan bir sub-machine yada machine gun var. GOD mode oluyor direk oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Cod 6 yi bilmem ama Cod 7 taş ve sopalarla olacak. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Salire said: Cod 6 yi bilmem ama Cod 7 taş ve sopalarla olacak. ? ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 LathspeLL said: Yok oyunun sonunda acilan rate of fire'i okuz gibi, hic recoil'i olmayan bir sub-machine yada machine gun var. GOD mode oluyor direk oynayan. +1. baydım artık bu silahtan önce görüp gizlice falan vurmazsan şansın yok. direk tırrt gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sonunda 65e vardım.. artık bundan sonra prestige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 oha ya prestige girince hersey sifirlandi en bastan kasicaz ne silah var ne challenges ne de perkler.. eh en azindan logo degisti, karizma bisi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 prestij öle bişi (: fakat yapmadanda klanlar kabul etmiyor bu arada gittikçe ısınmaya başladım rifle ve bolt action kullanılmaması kadar gıcık birşey yok ama inatla Gewehr43 kullanacam ki oyundaki en iyi silahlardan biri bence ayrıca thompson'a round drum takın + double tap. çıldırıyor silah. firerate birçok mapte en önemli şey. fakat silahın dezavantajı 20 mermi alması. round drum takarak dezavantajını ortadan kaldırıyoruz. double tap ile zaten oyundaki en iyi firerateli silahlardan birini dahada hızlandırıyoruz ayrıca bandolier alarak ammo problemide bitiyor. böle aklına güzel kombinasyon gelen yazsın edit: double-barrel gun kullanması baya zevkli. biraz kasın sawed-off eklentisini takın. sonra sleight of handle hızlı reload. medium rangede bile işe yarayabiliyor bazen. instant kill seven için güzel bir silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 peki bi daha 65 olduktan sonra ne oluyor? bitiyor mu yoksa 2.prestige mi geçiyor(5 slot var benim gorduğum kadarı ile, yok artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 prestige ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yannız bariz bi fps sorunu var bu oyunda.performance config şeysi varmıs cıktımı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu japon vara varaları iyi yapmıslar ama :).sesi sonuna kadar açınca cok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 moriQ said: prestige ne ? multiplayerde 65lvl olup bitmiyor olay, ondan sonra fazladan custom slotlar için prestige kasabiliosun, daha ne yararı var bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 normalde kac custom slot varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 prestige ile 5 daha ekleniyor işte, aslında çok güzel ama herşey sıfırlanıyor o uyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bu veteran da oynamak zormus ya.japonlar cok zorluo beni :).15-20dk boyunca aynı yerde catışıyorum vallahi.kitledi elemanlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 zombileri coop oynamak çok geriyo, hile yapamıyo muyuz ya yoksa oynayamıcam ben onu :D sonsuz para falan yapsak, ya da disable ai türü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oyunu açtıktan sonra hangi zorluğu seçersem seçeyim başlamıyor oyun. kimse rastladımı böyle bişeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Lopeth said: oyunu açtıktan sonra hangi zorluğu seçersem seçeyim başlamıyor oyun. kimse rastladımı böyle bişeye ? cook :) profil olusturcan ayrinti istersen om at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bonzailer ömrümü yediler ya :).veteranda çatır çutur hemen oyunu bitirenleri takdir etmek istiyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar