Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Arkadaşlar wow oynama kararı aldım bi 5 gün önce.Kendi kendime trial acc ile human mage açtım bitane bi 7 8 lvl takıldım fakat çok sıkıldım.Nasıl zevk alınıyo bu oyundan diye sordum 70 lvla kasıyosun sonra raid falan yapıyosun dediler.Ne yapsam bilemedim bi gazlayın beni 70lvl kolaymı ne yapiyimde başliyim ben bu oyuna :) canım sıkılıyo napsam?? nerelerde oynuyosunuz bide oynayanların yanında takılayım hehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ben suan oyuna giremedigim icin deliriyorum. sen orda lvl 7-8 de sikildim diosun. 1. belki ortami begenmemissindir. Undead mage acmayi dene. 2. belki classi begenmemissindir. Ne istedigine karar verdinmi eminmisin mage de? 3. Dogru serverdami actin acaba charini. amacin pvp mi pve mi? 4. Druid harici genelde chardan lvl 10 dan sonra zevk almaya baslarsin. 20 de serpilir, 30 da ne oynadigini anlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 git bi oynayan tanidigini izle yada bulamazssan cafede oynayanlari falan izle. ben oyle baslamistim oyuna mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 *Pedalı kökler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yok hiçbişiden emin deilim mage falan baydı arkadaş yok yanımda online oldugunu hisedemedim belkide ondan yaratık kes yaratık kes ddie mal mal takıldım ondan birilerini izliyim yada yutubdan bakim ben en iisi biraz öneriniz varsada söleyin venturo coda açmıştım charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 www.warcraftmovies.com gir pvp yapacaksan arena videolarını falan izle, hatta ne video bulursan izle pvp'yle de sınırlı kalma insanların nelerden zevk aldıklarını üç aşağı beş yukarı görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 pvp videolarina cok aldanma.. Her class icin hazirlanmis imba videolar mevcut. Onlar tamamen göz boyar. Her classin üstün oldugu konumlar vardir. Önemli olan senin sahip oldugun skill. Mesela ben ilk charimi secerken end game setlerine bakarak secmistim. Hangisinin seti güzelse onu acmistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 paralı mmo ya başlamadan önce, biraz bedava alternatifleri dene istersen. level atlamak, item peşinde koşmak, guilda girmek vesaire, sana göreyse wow'u da sevme ihtimalin yüksek. çoğu oyuncu level 70 olduğundan trail accla sıkılabilirsin boş mekanlarda quest peşinde oraya buraya koşmaktan. mmo tecrüben varsa, biliyorsundur zaten seni ne beklediğini. wow 70 tane leveli kasmaya değecek bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 parasından yana sıkıntım yok uo falan filan oynadım zamanında fakat wowu eglenceli yapan şeyi çözemedim uoda geyik vardı pek bol mesela egleniyoduk bi şekilde burda nasıl olur cozemedim bide geç kaldım işte 70 lvl kasana kadar eglence yok bana ehehe bu arada rogue tecavuz edio yav sinsi yaklaşıp millet genelde hangi serverda realmda ona göre bi char çözim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 wow da hayat lvl 70 de basliyor malesef. Benim de birkac arkadasim 20 ye gelemeden birakti. 70 öncesinde pvp yi unut. Yapilmaz. Anca lvl kasarken karsilastigin admalari kesebilirsin. Ortalama 3-4 haftalik bir sürec level kasimina gider. Sonrasinda ise pvp yapacaksan battlegroundlara akarsin, pve yapacaksan da dungeonlara. Önemli lan dogru class ile yeterli sabri gösterebilmek. Suan oynuyo olsam yardimci olabilirdim :( edit: trial acc lar tiksinc resmen insani oyundan sogutuyo. Pek cok kisitlamalari var. Bne blizzin yerinde olsam ya trial i kaldiririm, yada kisitlamalarini kaldiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Maedhros said: parasından yana sıkıntım yok uo falan filan oynadım zamanında fakat wowu eglenceli yapan şeyi çözemedim uoda geyik vardı pek bol mesela egleniyoduk bi şekilde burda nasıl olur cozemedim bide geç kaldım işte 70 lvl kasana kadar eglence yok bana ehehe bu arada rogue tecavuz edio yav sinsi yaklaşıp millet genelde hangi serverda realmda ona göre bi char çözim ben uo yu bulamıycaksın bu oyunda.. ama wowun da kendine özgü tadı var. raid olsun pvp olsun, sana verdiği eğlence olsun bambaşka. bir mmo pynamayı düşünüyorsan su an wow var piyasada.. bu kadar.. sen uo da neyden zevk alıyordun onu söyle ona göre tavsiye verelim sana. ayrıca burdaki herkes bir yerde toplanmış değil. server tavsiyesi zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 eğer gerçekteki arkadaşlarından wow oynayan yoksa sıkılman normaldir. onlarla beraber kasıp aynı bossta ardarda wipe yemek bile eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 oyun aslında baya geniş uo nun yerini tutmasada günümüzde en iyi alternatiflerinden biri ve evet malesef oyun lvl 70 de başlıyor ama ilk furyayı yakalayabilenlere sorarsan da o zamanlar da çok daha zevkliydi bu oyun ( lol zevkliydi bea ) ve bana sorarsan ilk lvl 70 lemek herhalde hala zevklidir çünkü biryerde wow lore unu kapıyorsun wcm de birdolu kaliteli video lar var seç beyen seyret ve oyunun mantıını matematiğini kap ona göre kararını ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 questleri oku, lore hakkinda biraz bilgi edin, gerisi gelir ilk charini 50 - 60a kadar goturur o eglence, sonrasinda zaten pvenin pvpnin tadini almaya baslarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 eglenecegin karakteri bulana kadar char dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi kaç gününü ayır w3 oyna warcraft tarihi ile ilgili birşeyler oku sonra sonra zatten oynamak isticeksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefermu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 adam haklı aynı durumu ben de yaşıyorum. 70 öncesinde kasarken oyun single player tadı veriyor artık. Instancelar icin group falan da kurulmuyor. Quest yaparken birileriyle karşılaşıp beraber yapma ihtimali de cok zayıf. lvl 70 e kadar dayanmak baya sabır istiyor bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Git aoc a başla wow için biraz geç kalmışsın. Yada expantion çıkınca başla. Şimdi kascaksın itemdi şuydu buydu tam bitti dediğin anda yeni patch gelecek. Yada öğrenirim ben korkum yok diyorsan gidip bir 70 hesap alıp. Tüm sınıfların skillerini okuyarak başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hayir hic alakasi yok. Sanki adam 6 ay icinde t6 toplicak. Sen kar kardesim charini 70 yap. Canin isterse bg yap isterse arena. Ama skill cap 80 e cikicak ve yeni bi haritaya gecicez. Bunun icin de hazirlikli ol. Eger WotLk cikmadan charini 70 yapar ve bir miktar para biriktirirsen cok karli cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Marveloth said: Ben suan oyuna giremedigim icin deliriyorum. sen orda lvl 7-8 de sikildim diosun. 1. belki ortami begenmemissindir. Undead mage acmayi dene. 2. belki classi begenmemissindir. Ne istedigine karar verdinmi eminmisin mage de? 3. Dogru serverdami actin acaba charini. amacin pvp mi pve mi? 4. Druid harici genelde chardan lvl 10 dan sonra zevk almaya baslarsin. 20 de serpilir, 30 da ne oynadigini anlarsin. druidlerde durum nasıl bende başlayacamda sorayım dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Marveloth said: 4. Druid harici genelde chardan lvl 10 dan sonra zevk almaya baslarsin. 20 de serpilir, 30 da ne oynadigini anlarsin. Niye druid harici. Şahsen benim için tam olarak druid içinde öyle oldu. 20 de cat gelince zevk almaya başladım, 30 gibi talentler oturdu, faerie fire falan geldi hah budur moduna girdim. Hele 40 dan sonra aurada gelince tadından yenmez oldu. Sen niye druid hariç dedin merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi kere benim druid nedir diye sormam lazım onun çinde topic açmam lazım off.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Warriorda charge geldikten sonra orgazm oluyor insan her chargeda, interceptin tadı ise bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Druidde catform geldikten sonra dert tasa kalmiyor. Zaten feral kasildigindan[en etkilisi bu en azindan solo icin, baska turlu kasan da vardir elbet..] bir hoplama ziplama durumlari. Hem world pvpde druidin feral swiftnessla beraber gelen her ortamdan kacabilme guzelligiyle druid `keyif` verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 deadwoll said: Warriorda charge geldikten sonra orgazm oluyor insan her chargeda, interceptin tadı ise bambaşka. Valla charge level 4'te geliyor. O kadar erken orgazm olamam hanım boşayabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar