Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noob ve kafası karışık sorular

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar wow oynama kararı aldım bi 5 gün önce.Kendi kendime trial acc ile human mage açtım bitane bi 7 8 lvl takıldım fakat çok sıkıldım.Nasıl zevk alınıyo bu oyundan diye sordum 70 lvla kasıyosun sonra raid falan yapıyosun dediler.Ne yapsam bilemedim bi gazlayın beni 70lvl kolaymı ne yapiyimde başliyim ben bu oyuna :) canım sıkılıyo napsam?? nerelerde oynuyosunuz bide oynayanların yanında takılayım hehee
Sosyal ağlarda paylaş

Ben suan oyuna giremedigim icin deliriyorum. sen orda lvl 7-8 de sikildim diosun.

1. belki ortami begenmemissindir. Undead mage acmayi dene.
2. belki classi begenmemissindir. Ne istedigine karar verdinmi eminmisin mage de?
3. Dogru serverdami actin acaba charini. amacin pvp mi pve mi?
4. Druid harici genelde chardan lvl 10 dan sonra zevk almaya baslarsin. 20 de serpilir, 30 da ne oynadigini anlarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

paralı mmo ya başlamadan önce, biraz bedava alternatifleri dene istersen. level atlamak, item peşinde koşmak, guilda girmek vesaire, sana göreyse wow'u da sevme ihtimalin yüksek. çoğu oyuncu level 70 olduğundan trail accla sıkılabilirsin boş mekanlarda quest peşinde oraya buraya koşmaktan.
mmo tecrüben varsa, biliyorsundur zaten seni ne beklediğini. wow 70 tane leveli kasmaya değecek bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

parasından yana sıkıntım yok
uo falan filan oynadım zamanında
fakat wowu eglenceli yapan şeyi çözemedim uoda geyik vardı pek bol mesela egleniyoduk bi şekilde burda nasıl olur cozemedim bide geç kaldım işte 70 lvl kasana kadar eglence yok bana ehehe
bu arada rogue tecavuz edio yav sinsi yaklaşıp millet genelde hangi serverda realmda ona göre bi char çözim ben
Sosyal ağlarda paylaş

wow da hayat lvl 70 de basliyor malesef. Benim de birkac arkadasim 20 ye gelemeden birakti. 70 öncesinde pvp yi unut. Yapilmaz. Anca lvl kasarken karsilastigin admalari kesebilirsin. Ortalama 3-4 haftalik bir sürec level kasimina gider. Sonrasinda ise pvp yapacaksan battlegroundlara akarsin, pve yapacaksan da dungeonlara.

Önemli lan dogru class ile yeterli sabri gösterebilmek. Suan oynuyo olsam yardimci olabilirdim :(

edit: trial acc lar tiksinc resmen insani oyundan sogutuyo. Pek cok kisitlamalari var. Bne blizzin yerinde olsam ya trial i kaldiririm, yada kisitlamalarini kaldiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:
parasından yana sıkıntım yok
uo falan filan oynadım zamanında
fakat wowu eglenceli yapan şeyi çözemedim uoda geyik vardı pek bol mesela egleniyoduk bi şekilde burda nasıl olur cozemedim bide geç kaldım işte 70 lvl kasana kadar eglence yok bana ehehe
bu arada rogue tecavuz edio yav sinsi yaklaşıp millet genelde hangi serverda realmda ona göre bi char çözim ben

uo yu bulamıycaksın bu oyunda.. ama wowun da kendine özgü tadı var. raid olsun pvp olsun, sana verdiği eğlence olsun bambaşka. bir mmo pynamayı düşünüyorsan su an wow var piyasada.. bu kadar..
sen uo da neyden zevk alıyordun onu söyle ona göre tavsiye verelim sana.
ayrıca burdaki herkes bir yerde toplanmış değil. server tavsiyesi zor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun aslında baya geniş
uo nun yerini tutmasada günümüzde en iyi alternatiflerinden biri

ve evet malesef oyun lvl 70 de başlıyor
ama ilk furyayı yakalayabilenlere sorarsan da o zamanlar da çok daha zevkliydi bu oyun ( lol zevkliydi bea )
ve bana sorarsan ilk lvl 70 lemek herhalde hala zevklidir çünkü biryerde wow lore unu kapıyorsun

wcm de birdolu kaliteli video lar var seç beyen seyret ve oyunun mantıını matematiğini kap ona göre kararını ver
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:
Ben suan oyuna giremedigim icin deliriyorum. sen orda lvl 7-8 de sikildim diosun.

1. belki ortami begenmemissindir. Undead mage acmayi dene.
2. belki classi begenmemissindir. Ne istedigine karar verdinmi eminmisin mage de?
3. Dogru serverdami actin acaba charini. amacin pvp mi pve mi?
4. Druid harici genelde chardan lvl 10 dan sonra zevk almaya baslarsin. 20 de serpilir, 30 da ne oynadigini anlarsin.

druidlerde durum nasıl bende başlayacamda sorayım dedim?
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:

Niye druid harici. Şahsen benim için tam olarak druid içinde öyle oldu. 20 de cat gelince zevk almaya başladım, 30 gibi talentler oturdu, faerie fire falan geldi hah budur moduna girdim. Hele 40 dan sonra aurada gelince tadından yenmez oldu.

Sen niye druid hariç dedin merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Druidde catform geldikten sonra dert tasa kalmiyor. Zaten feral kasildigindan[en etkilisi bu en azindan solo icin, baska turlu kasan da vardir elbet..] bir hoplama ziplama durumlari. Hem world pvpde druidin feral swiftnessla beraber gelen her ortamdan kacabilme guzelligiyle druid `keyif` verir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...