Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://eurosport.yahoo.com/football/

Premier Lige en iyi etkiyi kim bırakır anketinde Arda 18000 oy ile oyların %76 sını almış. Diğerleri %5, %2, %9. En yakın rakibi David Villa 2000 küsur.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Bence öyle, koşamayan adam Premier Ligde oynayamaz. Hem GS hem de Man Utd fanıyım ve böyle düşünüyorum. Arda da en sevdiğim futbolcudur şu anda. Ama yok, İtalya biraz daha uygun bence onun için.

Arda koşmuyor mu ?

Son Hırvatistan maçı...

HAKAN BALTA 13.09 km

GÖKHAN ZAN 12.27 km

MEHMET TOPAL 8.92 km

NİHAT 11.63km

ARDA 13.76 km

EMRE AŞIK 11.97 km

TUNCAY 13.96 km

KAZIM 6.84 km

SABRİ 12.99 km

HAMİT 14.22 km

SEMİH 5.27 km

GÖKDENİZ 0.52 km

Takımda en çok koşan 3.oyuncu.
Mesaj tarihi:
arda hızlı değil. kosmadıgını nerden cıkardınız? ayrıca defansa cok yardım ediyor ve ayakta kalıyor. dayanıklılıgı da her gecen gun artıyor. eskisi gibi 60. dakikadan sonra oyundan kopma durumu yok, gelistiriyor adam kendini.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Bence öyle, koşamayan adam Premier Ligde oynayamaz. Hem GS hem de Man Utd fanıyım ve böyle düşünüyorum. Arda da en sevdiğim futbolcudur şu anda. Ama yok, İtalya biraz daha uygun bence onun için.

Şu mesajdan hızlı koşmuyor anlamı nerede var, nereden anlayalım. :)
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Yıllar sonra itiraf ediyorum, Rüştünün haltından golü yediğimiz zaman televizyonu kapatıp odama gitmeye başlamıştım.
Sonra yıkıldı ortalık tabi.
Mesaj tarihi:
bende maci arkadasimla birlikte izliyodum
o dedi bitti ben yatiyom,

ii dedim bende birazdaha kufrediyim izlicem mac sonu roportajlarini fln, neyse ben saydirirken fln semihin golu gelince ortalik yikilmisti,

lan polis arabalari bile sirenleri acmis adam turkiye turkiye diye anons yapiyodu o derece kopmustu millet,

lan bide silah atan atana tuvalete kacmistik korkudan, ev cati katinda tepemize inecek kursunlar diye :D
  • Yeni Oluştur...