MuDo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Baluu said: sadasdsadsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 rakitic in penaltısı sırasında rüştü yön gösteriyo falan. rakibin kafasını karıştırıyo kendince. ehhe. süper len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Maçın görüntülerini web sitelerinden tekrar tekrar izliyorum hala inanamıyorum dün gece biz bunları yendik mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 rüştü doğru atlamış adamlar da dışarı atmış sdfkshj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 of abi izlemeye doyamıyorum şu semihin golünü. ölüp dirilmek böyle bir şey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 fizban said: rakitic in penaltısı sırasında rüştü yön gösteriyo falan. rakibin kafasını karıştırıyo kendince. ehhe. süper len. arkadaşlarına bakıyo, "sola atlamayım mı abi?, e iyi aq siz bilirsiniz" gibilerinden. ehahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 fizban said: $emih ! he scores ! that is ab-so-lute-ly un-be-li-e-va-ble ! budur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 thats enough :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 said: Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic, basın toplantısında, "Futbol işte bu yüzden çok seviliyor. Herife bak (Semih için söylüyor) ne gol attı be!" şeklinde yorum yaptı. Maç içinde antipati toplayan genç teknik adam, "Türkler gol atmak için yemeyi bekliyor. Son kurbanları da biz olduk. Maçın başında yaşadığım tüm korkular başıma geldi. Çok üzgünüm" diye konuştu. Bilic, maçın bitiminde Fatih Terim'e sarılarak, başta Tuncay olmak üzere bir çok oyuncumuzun da yanına giderek sonuçtan dolayı kutladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Khelben said: Zegna said: bu adam cok iyi oynadı bence kacırıcak mordriç Zegna said: bu adam atıcak, ama klasnic kacırıcak. ... :D:D zegna !! klasnic atmadimi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 golü klasnic attı, penaltı kullanmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bi kamera falan olaydi da bizi cekseydi semih'in golunde. Kontrolu kaybetmek bu olsa gerek yani :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Anyone who does fancy the Turks to cause an upset and hold Croatia to a draw in 90 minutes can get some real value with Betfred, who are offering 12/1 for them to win in extra time and 9/1 to go through to the semis via penalties. http://www.mirror.co.uk/sport/2008/06/20/euro-2008-betfred-betting-preview-croatia-v-turkey-89520-20614933/ hadi canım inanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 of semih ya... kelimelere dökemiyorum duygularımı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Zegna said: Khelben said: Zegna said: bu adam cok iyi oynadı bence kacırıcak mordriç Zegna said: bu adam atıcak, ama klasnic kacırıcak. ... :D:D zegna !! klasnic atmadimi yaw? yok klasnic kullanmadı da :P olsn 3. penaltı kaçtı sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 off NASI ÇAKTIK AMA BEE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 harbi lan nasıl da ÇAKTIK ellerine verdik valla :D ne güzel post kasılıyor burda değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 semih soksun. benden 1k mesaj silebilirsiniz :D Ama semih soksun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 çek maçı başlığını geçemedik ama. bu daha önemli lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 çek maçında bi gittik bi geldik. ayrıca 1 değil 3 gol oldu ondandır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Buyse said: of abi izlemeye doyamıyorum şu semihin golünü. ölüp dirilmek böyle bir şey olsa gerek. aynen bende :D abi o degilde hala izledikce tüylerim diken diken oluyo.döndüm arkamı gidiyodum o golü yediğimizde,ana bacı sövdüm yapılcak işmi bu diye.Bildiğin öldüm,golü yeyince dirildim sevincimden resmen :D yok böyle bi olay ya,hala inanamıyom izleyip izleyip :D işin garibi ben bide futbol sevmeyen izlemeyen takip etmeyen bi adamım.3 maçtır kim sakatlandı,kim sarı kart gördü,kim eksik,kim asist etti etmedi hatalı falan deli gibi takip ediyorum :D ülke aşkı işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Cok keyifli mactı dün aksam tarih yazdık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Şeymih bence man of the match Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kim olduki maçın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yalnız maçın tekrarını izledim yine heyecanlandım gitti kupa diye üzüldüm gereksiz yere, bi de adamların gollerden sonraki sevinmelerine temiz bi kahkaha attım :D edit: maçın adamı hamit altıntop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar