Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Hırvatistan

Luinir

Öne çıkan mesajlar

said:
Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic, basın toplantısında, "Futbol işte bu yüzden çok seviliyor. Herife bak (Semih için söylüyor) ne gol attı be!" şeklinde yorum yaptı.

Maç içinde antipati toplayan genç teknik adam, "Türkler gol atmak için yemeyi bekliyor. Son kurbanları da biz olduk. Maçın başında yaşadığım tüm korkular başıma geldi. Çok üzgünüm" diye konuştu. Bilic, maçın bitiminde Fatih Terim'e sarılarak, başta Tuncay olmak üzere bir çok oyuncumuzun da yanına giderek sonuçtan dolayı kutladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Anyone who does fancy the Turks to cause an upset and hold Croatia to a draw in 90 minutes can get some real value with Betfred, who are offering 12/1 for them to win in extra time and 9/1 to go through to the semis via penalties.

http://www.mirror.co.uk/sport/2008/06/20/euro-2008-betfred-betting-preview-croatia-v-turkey-89520-20614933/

hadi canım inanmam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
of abi izlemeye doyamıyorum şu semihin golünü. ölüp dirilmek böyle bir şey olsa gerek.

aynen bende :D abi o degilde hala izledikce tüylerim diken diken oluyo.döndüm arkamı gidiyodum o golü yediğimizde,ana bacı sövdüm yapılcak işmi bu diye.Bildiğin öldüm,golü yeyince dirildim sevincimden resmen :D yok böyle bi olay ya,hala inanamıyom izleyip izleyip :D işin garibi ben bide futbol sevmeyen izlemeyen takip etmeyen bi adamım.3 maçtır kim sakatlandı,kim sarı kart gördü,kim eksik,kim asist etti etmedi hatalı falan deli gibi takip ediyorum :D ülke aşkı işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...