Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica-Death Magnetic

Lethious

Öne çıkan mesajlar

Albümü bir sefer dinleyipte şarkıları sevmediyseniz yada bişey anlamadıysanız devamlı dinleyin. Güzel şarkıların güzel olduğu çok kez dinledikten sonra ortaya çıkar. Bende ilk defa dinledim albümü şimdi hiçbişey anlamadım şarkılardan ama hayatım boyunca ilk dinlediğim şarkılardan bişey anlamadıysam bikaç seferden sora hayatımdan çıkaramıyorum o şarkıları. Tecrübe ile sabit.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumun bu tarafına pek girmiyordum normalde ama Metallica için bi ayrıcalık yapabilirim her zaman.
Albümü tam anlamıyla dinleme fırsatını ancak bulabildim,yani gözleri kapatıp gerçekten dinlemekten bahsediyorum =)
St.Anger da gerçekten beni hayal kırıklığına uğratmışlardı ama bu albüm gerçekten apayrı St.Anger'ın bir hata olduğunu herkes biliyor artık bence.
Şarkıları dinlerken şunu hissediyor insan evet bu kesinlikle Metallica başkası bu şarkıları yapmış olamaz.Asıl beni mest eden olay ise daha önceki hiçbir albüme benzememesi yani şu albüm tarzında yapmışlar diyemiyoruz bambaşka bi havada ama yine de Metallica.
Benim için en önde gelen gruptur Metallica her zaman bu yüzden de böylesi bi şey mutlu etti beni.
Unforgiven iii,all nightmare long ve the day that never comes en çok kanımın ısındıkları cyanide , end of the line biraz arkadan geliyor ama genel olarak albüm güzel soundlar güzel sözler güzel tarz farklı Metallica dönmüş diyorum sadece =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Gençler. Bu albümün bir de Guitar Hero'dan kaydedilmiş temiz versiyonu varmış. Ondan bulana 100 bin lira veriyorum. Zira albümün orijinal kaydında sesler aşırı artırıldığından kalite pek yüksek değil, cızırtılar geliyor sıkça. Özel mesaj severim bu arada.

octopus said:
ben unforgiven III hayranı oldum. her dinleyişimde tatmin edio, vokaller kemanlar riffler sözler solo vs. süper olmuş of.

Aynen. Hastası oldum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...