yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 broken,beat&scared all nightmare long that was just your life şimdilik favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 EagleEye said: riffler ve sololardan bazıları eski şarkılarını andırıyor kesinlikler bir kaç ekleme yapmışlar sanki sonrada hadi albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 blackened, one ve orion'dan püfür püfür esintiler var. fazla da dinlemedim, dinlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hayatımda ilk kez bir metallica albümünü sevmedim..bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ayrıca insan azmanı Rob kendini hisettirmiş, Jason'un duyulmayan bas gitarından sonra Rob fark yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 judas kiss .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Albümü bir sefer dinleyipte şarkıları sevmediyseniz yada bişey anlamadıysanız devamlı dinleyin. Güzel şarkıların güzel olduğu çok kez dinledikten sonra ortaya çıkar. Bende ilk defa dinledim albümü şimdi hiçbişey anlamadım şarkılardan ama hayatım boyunca ilk dinlediğim şarkılardan bişey anlamadıysam bikaç seferden sora hayatımdan çıkaramıyorum o şarkıları. Tecrübe ile sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben sürekli albümü baştan sonra dinliyorum gayet harika geliyor çoğu şarkı. Yeterli bi albüm benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Aynen, ilk To Live is to die ya da Orion dinlediğimde "ne abi bunlar nesine aşık millet bunun" diyordum :p albümü defalarca dinledim; All Nightmare Long Broken, Beat & Scarred The Judas Kiss The End of the Line My Apocalypse That Was Just Your Life vs gerçekten çok iyi şarkılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Önlerinde eğiliyorum ne diyeyim. Mükemmel bi albüm yapmışlar. Hem de uzun ve doyurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben unforgiven III hayranı oldum. her dinleyişimde tatmin edio, vokaller kemanlar riffler sözler solo vs. süper olmuş of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Forumun bu tarafına pek girmiyordum normalde ama Metallica için bi ayrıcalık yapabilirim her zaman. Albümü tam anlamıyla dinleme fırsatını ancak bulabildim,yani gözleri kapatıp gerçekten dinlemekten bahsediyorum =) St.Anger da gerçekten beni hayal kırıklığına uğratmışlardı ama bu albüm gerçekten apayrı St.Anger'ın bir hata olduğunu herkes biliyor artık bence. Şarkıları dinlerken şunu hissediyor insan evet bu kesinlikle Metallica başkası bu şarkıları yapmış olamaz.Asıl beni mest eden olay ise daha önceki hiçbir albüme benzememesi yani şu albüm tarzında yapmışlar diyemiyoruz bambaşka bi havada ama yine de Metallica. Benim için en önde gelen gruptur Metallica her zaman bu yüzden de böylesi bi şey mutlu etti beni. Unforgiven iii,all nightmare long ve the day that never comes en çok kanımın ısındıkları cyanide , end of the line biraz arkadan geliyor ama genel olarak albüm güzel soundlar güzel sözler güzel tarz farklı Metallica dönmüş diyorum sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sarkıların cogu gereksiz uzun bence. sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 2 aylık tecrübeden sonra All Nightmare Long en iyisi bence. Türkiyeye gelirler de James'in performansını izleriz umarım. :D hem böyle iddiali vokal hem de makineli tüfek edası ile çalınan ritm gitar. Kirk de en iyi solosunu Unforgiven III e atmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 all nightmare long hakkında katılıyorum, şahane bi şarkı olmuş ve konserde mütiş olacak kesinlikle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 all nightmare long, the judas kiss, my apocalypse, unforgiven 3 hiç çalınmadı canlı olarak. ki unforgiven 3 hariç hepsi tam konser şarkısı. herhalde avrupa turnesinde çalarlar. umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 genel olarak müthiş bir albüm bence uIII hariç alayı konserde çalınabilecek gaza getirecek parçalar helal olsun babalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 all nightmare long, the judas kiss, my apocalypse albümün en gaz parçaları ve ayrıca çok feci gaz olsalar da çalmıyorlar işte. kötü bir durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Gençler. Bu albümün bir de Guitar Hero'dan kaydedilmiş temiz versiyonu varmış. Ondan bulana 100 bin lira veriyorum. Zira albümün orijinal kaydında sesler aşırı artırıldığından kalite pek yüksek değil, cızırtılar geliyor sıkça. Özel mesaj severim bu arada. octopus said: ben unforgiven III hayranı oldum. her dinleyişimde tatmin edio, vokaller kemanlar riffler sözler solo vs. süper olmuş of. Aynen. Hastası oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 all nightmare long klibi http://www.metallica.com/index.asp?item=601688 ilginç olmuş daha güzel bişey bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 garip bi klip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Albümü yeni aldım. Evde ağırlık çalışırken koydum arkaya aldım gazı. Özlemişim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mirage said: Albümü yeni aldım. Evde ağırlık çalışırken koydum arkaya aldım gazı. Özlemişim ya. :D yav ben sadece sözleri okumak için açtım çizilcek korkusuyla hala mp3 dinliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 all nigtmare long güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bnce metallica bu albumle teknik yönlerini daha ön plana çıkarmışlar gibi geldi Dream theatre a bnzer çok yönü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar