Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Retri Paladinin Sunwelldeki Yeri

Lindoras

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar...

Guildde aramızda tarışma ve anlaşmazlık yaşandığı bir durum söz konusu sunwell tecrübesi olan arkadaşlar özellikle cevap verirse sevinirim.

Şimdi birçoğumuz 3 rogue, warrior ve enhancement shamandan oluşan bir melee group konusunda hem fikir ama karşı taraftaki bir grup bunun aksini savunuyor. Bu grubun başında eski healer yeni retardin olma yolunda can atan pinkadin bir arkadaşımız var. Kendisinin daha kullanışlı olacağını melee group üzerinde değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyor ve söylüyor.

WWS raporlarında 3rogue + warrior + shammy kullanan bazı guidlerin melee group performanslarıyla paladin kullananların arasında melee dmg bazında 500k gibi ciddi fark olduğunu gördüm. Bahsettiğim raporlar Sk gaming ile Vis Maior guidlerinin Kil'jaeden performansları. Unutmamız gereken birşeyse anveena sacrifice sonrası http://www.wowhead.com/?spell=46474 bu buffı bizlere kazandırıyor. Yani bu buff olmasa bu fark dahada büyük olacak. Bunu kanıt olarak sunmama rağmen paladin bufflarının katkısıydı oydu buydu diyerek işi çıkmaza götürmeye çalışıyorlar.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Retri palaya yer verilmeli mi ? Yoksa benim gibi bir ziyan olacağını mı düşünüyorsunuz ?

Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Retri guild liderin insiyatifine kalmış sact in dmg buff'u raide 3% cirt ve jol/jow un extra blesinging çok hoş getirisi var

3 rogue ret pala shammy ile 3 rogue warrior shammy arasında nasıl 500k dmg fark'ı olduğunu pek anlamadim açıkcası ?

edik: Acaba addlara sweeping felanmi yapiyorki e pala bublellerse hiç add gelmicek gerçi?
Sosyal ağlarda paylaş

EJ'de zamanında bunun tartışması dönmüştü. Sürekli aktif jow jol joc'un raid dpse katkısı nedir diye. Eğer retardin rogueun %75i kadar damage yapabiliyorsa mübahtır, raide alınabilir. 2500lük bi rogue varsa 1900e falan geliyo ki işte anca onu çıkarır zaten bi pala. Bide ally mısınız horde mu? Cidden farkediyo çünkü sob hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Lindoras said:
Bu grubun başında eski healer yeni retardin olma yolunda can atan pinkadin bir arkadaşımız var. Kendisinin daha kullanışlı olacağını melee group üzerinde değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyor ve söylüyor.

zaten bir paladine sorsan "hero class" dir ona gore. prot pala en iyi tankdir oyundaki, paladin healer en iyi healerdir, simdi bi de bikac guildden gorup "en iyi dps retardindir" cikartacaklar ilerde. sorunlu adamin class i ya bu paladin. 2 dakka oturup ciddi dinlesen 25 man i sirf 3 spec pala ile doldurmaya calisirken bile bulabilirsin kendini.

he tamam diyip gecin, 1 spot varsa bosta 21/40 lock inv eder rahatina bakarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:
Klasik "ben değil, arkadaş" olayı. :P :P :P

Ne alakası var kişisel bir sorun yaşasam sorunum bu ben paladinim olay bu derim ya da rogue karakterim var buna karşıyım diye belirtirim. komik olmuş yorumun..

Regalya said:

3 rogue ret pala shammy ile 3 rogue warrior shammy arasında nasıl 500k dmg fark'ı olduğunu pek anlamadim açıkcası ?

2 rogue 1 pala 1 warrior 1 shamy ztn

5.847.709 dmg SK Gaming melee group
5.376.769 dmg Vis Maior melee group

Tabiki kişisel performanslar bu farkı azaltır çoğaltır ama elimde kanıt olarak bu vardı. Alliance bu arada ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...