Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Merhabalar... Guildde aramızda tarışma ve anlaşmazlık yaşandığı bir durum söz konusu sunwell tecrübesi olan arkadaşlar özellikle cevap verirse sevinirim. Şimdi birçoğumuz 3 rogue, warrior ve enhancement shamandan oluşan bir melee group konusunda hem fikir ama karşı taraftaki bir grup bunun aksini savunuyor. Bu grubun başında eski healer yeni retardin olma yolunda can atan pinkadin bir arkadaşımız var. Kendisinin daha kullanışlı olacağını melee group üzerinde değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyor ve söylüyor. WWS raporlarında 3rogue + warrior + shammy kullanan bazı guidlerin melee group performanslarıyla paladin kullananların arasında melee dmg bazında 500k gibi ciddi fark olduğunu gördüm. Bahsettiğim raporlar Sk gaming ile Vis Maior guidlerinin Kil'jaeden performansları. Unutmamız gereken birşeyse anveena sacrifice sonrası http://www.wowhead.com/?spell=46474 bu buffı bizlere kazandırıyor. Yani bu buff olmasa bu fark dahada büyük olacak. Bunu kanıt olarak sunmama rağmen paladin bufflarının katkısıydı oydu buydu diyerek işi çıkmaza götürmeye çalışıyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ? Retri palaya yer verilmeli mi ? Yoksa benim gibi bir ziyan olacağını mı düşünüyorsunuz ? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Caster'ları güzel buffluyorlar. Manamı %80'in altında görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yahu zaten 2 speci gayet güzel iş çıkarıyor. Biri daimi iyi diğeri de encountera göre çok iyi yada yeterli derece iyi. Bırakın da 3. spec biraz geride kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Kaede adamın sorduğuyla senin söylediklerinin zerre alakası yok.Tekrar oku istersen ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Retri guild liderin insiyatifine kalmış sact in dmg buff'u raide 3% cirt ve jol/jow un extra blesinging çok hoş getirisi var 3 rogue ret pala shammy ile 3 rogue warrior shammy arasında nasıl 500k dmg fark'ı olduğunu pek anlamadim açıkcası ? edik: Acaba addlara sweeping felanmi yapiyorki e pala bublellerse hiç add gelmicek gerçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yok yahu direk cevap vermedim hani dolaylı olsun dedim. Boş yere kendinizi gimplemeye gerek yok anlamında >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 EJ'de zamanında bunun tartışması dönmüştü. Sürekli aktif jow jol joc'un raid dpse katkısı nedir diye. Eğer retardin rogueun %75i kadar damage yapabiliyorsa mübahtır, raide alınabilir. 2500lük bi rogue varsa 1900e falan geliyo ki işte anca onu çıkarır zaten bi pala. Bide ally mısınız horde mu? Cidden farkediyo çünkü sob hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ally hic olmaz zaten, horde de belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 O kadar zorlamaya gerek yok hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Klasik "ben değil, arkadaş" olayı. :P :P :P O kadar ince eleyip sık dokuyacağınıza gidin bir tane daha warlock alın raide. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lindoras said: Bu grubun başında eski healer yeni retardin olma yolunda can atan pinkadin bir arkadaşımız var. Kendisinin daha kullanışlı olacağını melee group üzerinde değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyor ve söylüyor. zaten bir paladine sorsan "hero class" dir ona gore. prot pala en iyi tankdir oyundaki, paladin healer en iyi healerdir, simdi bi de bikac guildden gorup "en iyi dps retardindir" cikartacaklar ilerde. sorunlu adamin class i ya bu paladin. 2 dakka oturup ciddi dinlesen 25 man i sirf 3 spec pala ile doldurmaya calisirken bile bulabilirsin kendini. he tamam diyip gecin, 1 spot varsa bosta 21/40 lock inv eder rahatina bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Uuu paladinler can yakmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yok canim ne can yakmasi. sagolsun yumusak gorunuslu be paladinler ne kadar coluk cocuk varsa cekti ally dan. paladinler tarafindan yapilan paladin propagandasindan feci tiksindim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rikkie said: Klasik "ben değil, arkadaş" olayı. :P :P :P Ne alakası var kişisel bir sorun yaşasam sorunum bu ben paladinim olay bu derim ya da rogue karakterim var buna karşıyım diye belirtirim. komik olmuş yorumun.. Regalya said: 3 rogue ret pala shammy ile 3 rogue warrior shammy arasında nasıl 500k dmg fark'ı olduğunu pek anlamadim açıkcası ? 2 rogue 1 pala 1 warrior 1 shamy ztn 5.847.709 dmg SK Gaming melee group 5.376.769 dmg Vis Maior melee group Tabiki kişisel performanslar bu farkı azaltır çoğaltır ama elimde kanıt olarak bu vardı. Alliance bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Durun durun yanlış oldu bu post fsdsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hacı bi sakin, 3 tane smiley koymuşum daha napıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Hehe hiç söyleme ki bende o cümleyi kurmak zorunda kalmayayım :) Neyse boşver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yalnız sknın warrior visin warriordan bariz iyi. Üçüncü roguela paladin arasındaki fark da kabul edilebilir düzeyde. Bence bi deneyin hevesini alsın çocuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paladin sux wf ftw. !!!1!!11one!11!eleven!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Oturanboaa said: Paladin sux wf ftw. !!!1!!11one!11!eleven!!1! (:D eskiden pala mı vardı bea (horde da)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ya bütün dünya retriler üzerinde hem fikir bi kendileri kabul edemiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 1 tane retri paladin alınabilir sunwelle. çünkü cidden buffları iyi. alınmasa da olur ama şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çok ilginç gerçi farklı guıldler ama bilemiyorum yinede 3% crit 2% dmg jow/jol extra bless vs battle shout o.o Bende o 500k oyuncu performansı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 instance ın girişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Khelben said: instance ın girişi. /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar