Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkasında yazı taşıyan uçak kirası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya siz hiç denk gelmemişsiniz ben sürekli görüyorum yataş, çilek mobilya falan böyle reklam taşıyorlar daha geçen gün bile gördüm bi tane. bugün aradım bi sürü uçak kiralama şirketi ama açmadılar pazar ya heralde ondan yarın arayacam tekrar :D
Mesaj tarihi:
tabii tabii ben hep görüyorum ne zaman piyasa yapacak olsam 2 3saat önceden uçuyorum uçaklarımı kendi ismim yazıyor arkasında da cuma ctesileri dikkat edin görürsünüz

sanki forumun %90ı öğrenci değil de iş patronu haaa
Mesaj tarihi:
çok pahalı da olabilir, biraz pahalı da.

eğer belirli bir saatte, belirli bir yerde olmasını istiyorsan pırpırın pahalı oluyor tabii çünkü sırf senin için pilot geliyor, uçak hazırlanıyor, yakıt harcanıyor vs

ama sadece görüntü olsun, gönüller coşsun gibi bir yaklaşımın varsa türk kuşudur, uçuş okullarıdır falan cuzi sayılabilecek rakamlara kendi işlerine bakarken uçağın arkasına asıyorlar yazıyı.

parasını bilemem ama en kolay bir uçuş okulu ya da havacılık klübü ile halledebilirsin sanırım işini.
Mesaj tarihi:
Burax said:
tabii tabii ben hep görüyorum ne zaman piyasa yapacak olsam 2 3saat önceden uçuyorum uçaklarımı kendi ismim yazıyor arkasında da cuma ctesileri dikkat edin görürsünüz

sanki forumun %90ı öğrenci değil de iş patronu haaa

ne alaka? öğrenciler gökyüzüne bakamıyor mu ?
  • Yeni Oluştur...