Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Arkasında böyle yazı taşıyan pervaneli uçaklar oluyor ya onlardan birini kiralamak falan ne kadar ? Nereden kiralanır, tutulur?
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cok uygun fiyatlarla A.C.M.E bu hizmeti sunuyor
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ACME diyince aklıma Bugs Bunny geliyor.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hadi dayılar ya hiç mi uçak kiralamadınız ya allah alllahhh :D
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hacı çok fena fantastik şeyler kurmuşsun, ben en son serkan altuniğne karikatüründe gördüm o uçakla yazı hödösünü
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Farinal said: hadi dayılar ya hiç mi uçak kiralamadınız ya allah alllahhh :D zeplinciyim ben
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kiralık uçak falan bol bol var ama jet falan ben öyle bişi istemiyorum ya arkasında yazı taşıyacak pervane istiyorum ben bulamıyorum bi türlü
Nexus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sabiha gökçen den kalkıyordu eskiden ama fiyatlar konusunda pek bi bilgim yok bi araştır oraları istersen.
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bi ara samsunda samair vardı planörümsü şeylerle uçarlardı arkada yazılar şimdi ne oldu bilmiyorum
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yazıyı arkasında taşıyorsa arkasını mı çevirticen uçağın :P
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Neden olduğunu sormadan, şimdiden, senin iş yaş diyorum, olmaz diyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 en son yedi yıl önce görmüştüm bunlardan, kurban bayramında et ucuzluğu varmış onu haber veriyodu
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya siz hiç denk gelmemişsiniz ben sürekli görüyorum yataş, çilek mobilya falan böyle reklam taşıyorlar daha geçen gün bile gördüm bi tane. bugün aradım bi sürü uçak kiralama şirketi ama açmadılar pazar ya heralde ondan yarın arayacam tekrar :D
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tabii tabii ben hep görüyorum ne zaman piyasa yapacak olsam 2 3saat önceden uçuyorum uçaklarımı kendi ismim yazıyor arkasında da cuma ctesileri dikkat edin görürsünüz sanki forumun %90ı öğrenci değil de iş patronu haaa
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çok pahalı da olabilir, biraz pahalı da. eğer belirli bir saatte, belirli bir yerde olmasını istiyorsan pırpırın pahalı oluyor tabii çünkü sırf senin için pilot geliyor, uçak hazırlanıyor, yakıt harcanıyor vs ama sadece görüntü olsun, gönüller coşsun gibi bir yaklaşımın varsa türk kuşudur, uçuş okullarıdır falan cuzi sayılabilecek rakamlara kendi işlerine bakarken uçağın arkasına asıyorlar yazıyı. parasını bilemem ama en kolay bir uçuş okulu ya da havacılık klübü ile halledebilirsin sanırım işini.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Burax said: tabii tabii ben hep görüyorum ne zaman piyasa yapacak olsam 2 3saat önceden uçuyorum uçaklarımı kendi ismim yazıyor arkasında da cuma ctesileri dikkat edin görürsünüz sanki forumun %90ı öğrenci değil de iş patronu haaa ne alaka? öğrenciler gökyüzüne bakamıyor mu ?
Öne çıkan mesajlar