mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 John Noble'ı izlemek inanılmaz zevkli ya. Gene süper bi oyunculuk. Hiç bitmesin istiyorum. Walter Astrid ile olaydan olaya koşsun, karşılıklı konuşsunlar, 3. şahıslarla garip diyaloglara girsin Walter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Adamlar nasıl tutuştularsa inanılmaz güzel bölümdü. Keşke sezon ortasında şu tadı yakalayıp devam ettirselerdi. Geçen sezon da son 3-4 bölüm çok güzel olmuştu ama bu sezonun başında yine düşüş vardı. Neyse son sezon diye önümüzdeki sezon birşeyler ayarlarlar artık astrid :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 uzulme korkma bir onceki bolumde astrid canliydi gelecegin anlatildigi bolumde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 doğru aslında evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ne oluyor yahu, zıplaya zıplaya gidiyor bölümler. 2 sezon taşıdıkları Jones'u, 10 dakkada hallettiler fln. Enteresan. Ayrıca, St.Claire's müdüresi neydi öyle. Dudaklarını göstermek için abuk sabuk şekillere girdi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 zaten haftaya sezon finali. gelecek sezon bitecek dizi. 13 bolum yapacaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Her sezon aynı dalga sonraki sezon bitecek deniyor 2 sezondur bitmek bilmedi ama Walter olduğu için keyifle izliyorum tabi birde Olive ses tonu çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Rerore said: düşünce gücüyle deprem yapıyorlar, fringe düşünce gücü ile süt zehirlenmesi yaşıyorlar, bakanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kanuni said: uzulme korkma bir onceki bolumde astrid canliydi gelecegin anlatildigi bolumde yani o rüya değil miydi? walter bi sonraki bölümde toplantı salonunda jones'un planını anladım dediğinde nerden anladın diye sormuşlardı walter'da rüya gördüm demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sonraki sezona alt yapı çalışması idi o bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 DareJedi said: Her sezon aynı dalga sonraki sezon bitecek deniyor 2 sezondur bitmek bilmedi ama Walter olduğu için keyifle izliyorum tabi birde Olive ses tonu çok sağlam. iptal olacakti olmadi. bu sezon eh iste yapinca "hadi yari sezon suresi verelim bitiyin diziyi" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 fixmen said: Ayrıca, St.Claire's müdüresi neydi öyle. Dudaklarını göstermek için abuk sabuk şekillere girdi haha. http://i.imgur.com/2NR9l.jpg gelse beni yönetse keşke ne güzle yönetici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bi sahnesi vardı 333 yapıyordu dudaklarını orda ben koptum zaten :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 OW YEA Süperdi bölüm. Ve sanırım geçen gün yayınlanan şu gelecekte geçen bölümün timeline'ına girdik. Bell gidip Observer'ların düşmanlarını buldu muhtemelen ve Walter onun yeni bi evren yaratmasını engelleyince sinirlenip dünyaya salcak onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Winter is coming gibi bitti sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 iyi bağladılar bir çok şeyi bence. önümüzdeki sezonun son olduğu kesinleştiği için ona göre artık dağıttıklarını toplama yoluna gidecekler ve yarım kalmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 iyiydi son bölüm. gelecek sezonu bekleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 dizi finalinde Astrid ile Walter evlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ben korktum bu bölümde ya, neydi o fıldır fıldır kem gibi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Diziler bittiğine göre son sezonu izleyebilirim artık yavaştan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 o değil de ilk bölümlerden birinde broyles ve nina ateşli bir şekilde öpüşmüştü ne oldu sonra bu sahneyle ilgili hiç bi halt olmadı dizide.öylesine mi konmuştu yani ne alaka broyles abimiz ninayı götürüyorsa açık açık belli edin 5.sezonda şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bir duygusallık devam ediyor...=) 4. sezon çok iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Güzel konu yakalamışlardı çok daha iyi olabilirdi. Son sezonun kısa olması isabetli olmuş artık bitsin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 çok iyi başladı 5. sezon. Walter her zaman olduğu gibi 10 numara. o son sahne bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 diziyi unutmuşum biri bana şunları özet geçsene 1) diğer evren ve diğer oliv, walter noldu. makineyi kapatıp bağlantıyı kesmişlerdi hatrladığım kadarıyla, makinanın kapanmasının amacı neydi 2) skinheadler dünyayı nasıl işgal etmişti, bizim dünyayıo işgal edince paralel dünya da işgal edilmiş sayıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar