Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
John Noble'ı izlemek inanılmaz zevkli ya. Gene süper bi oyunculuk. Hiç bitmesin istiyorum. Walter Astrid ile olaydan olaya koşsun, karşılıklı konuşsunlar, 3. şahıslarla garip diyaloglara girsin Walter.
Mesaj tarihi:
Adamlar nasıl tutuştularsa inanılmaz güzel bölümdü. Keşke sezon ortasında şu tadı yakalayıp devam ettirselerdi. Geçen sezon da son 3-4 bölüm çok güzel olmuştu ama bu sezonun başında yine düşüş vardı. Neyse son sezon diye önümüzdeki sezon birşeyler ayarlarlar artık

astrid :(

Mesaj tarihi:
Ne oluyor yahu, zıplaya zıplaya gidiyor bölümler.

2 sezon taşıdıkları Jones'u, 10 dakkada hallettiler fln.

Enteresan.

Ayrıca,

St.Claire's müdüresi neydi öyle. Dudaklarını göstermek için abuk sabuk şekillere girdi haha.

Mesaj tarihi:
Kanuni said:

uzulme

korkma bir onceki bolumde astrid canliydi gelecegin anlatildigi bolumde yani

o rüya değil miydi? walter bi sonraki bölümde toplantı salonunda jones'un planını anladım dediğinde nerden anladın diye sormuşlardı walter'da rüya gördüm demişti.

Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Her sezon aynı dalga sonraki sezon bitecek deniyor 2 sezondur bitmek bilmedi ama Walter olduğu için keyifle izliyorum tabi birde Olive ses tonu çok sağlam.

iptal olacakti olmadi. bu sezon eh iste yapinca "hadi yari sezon suresi verelim bitiyin diziyi" dediler.
Mesaj tarihi:
fixmen said:

Ayrıca,

St.Claire's müdüresi neydi öyle. Dudaklarını göstermek için abuk sabuk şekillere girdi haha.

http://i.imgur.com/2NR9l.jpg

gelse beni yönetse keşke ne güzle yönetici
Mesaj tarihi:
OW YEA

Süperdi bölüm. Ve sanırım geçen gün yayınlanan şu gelecekte geçen bölümün timeline'ına girdik. Bell gidip Observer'ların düşmanlarını buldu muhtemelen ve Walter onun yeni bi evren yaratmasını engelleyince sinirlenip dünyaya salcak onları.

Mesaj tarihi:
iyi bağladılar bir çok şeyi bence. önümüzdeki sezonun son olduğu kesinleştiği için ona göre artık dağıttıklarını toplama yoluna gidecekler ve yarım kalmayacaktır.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
o değil de ilk bölümlerden birinde broyles ve nina ateşli bir şekilde öpüşmüştü ne oldu sonra bu sahneyle ilgili hiç bi halt olmadı dizide.öylesine mi konmuştu yani ne alaka broyles abimiz ninayı götürüyorsa açık açık belli edin 5.sezonda şunu.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
diziyi unutmuşum biri bana şunları özet geçsene

1) diğer evren ve diğer oliv, walter noldu. makineyi kapatıp bağlantıyı kesmişlerdi hatrladığım kadarıyla, makinanın kapanmasının amacı neydi
2) skinheadler dünyayı nasıl işgal etmişti, bizim dünyayıo işgal edince paralel dünya da işgal edilmiş sayıldı mı

• Yeni Oluştur...