DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 7.bölümden sonra 2 aylık araya giriyo dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oha 2 ay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 13 ocak 2012 yazıyo imdb de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mind = blown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Böyle bir sondan sonra 2 ay az 2 sene ara versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Gördüğüm kadarıyla sadece Fringe değil diğer diziler de tatile giriyor. Yılbaşı tatili yada onun gibi birşey başlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ehehe gozluklù eleman mor ısıkla elini kontrol etti peter da lens vermedi cakallık yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ehehe gozluklù eleman mor ısıkla elini kontrol etti peter da lens vermedi cakallık yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 8. bölüm çıkmış gençler; Back To Where You've Never Been Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oha bölüm iyiydi baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Fena değil, iyi gaz verdiler arayı kapatmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bundan sonra her hafta var değil mi bir süre? :) S04E08 Kafamı karıştıran bir nokta var. Dizinin başladığı evrene 1, ilk çıkan paralel evrene (zeplin evreni demişler ekşisözlükte ahaha) 2 ve şu an Peter'ın yeniden belirdiği evrene 3 diyeceğim karışmaması için. Çıkış sıralarına göre numaralandırdım. Hatırlarsanız 2deki Broyles Olivia'nın dönüşüne yardım ettiği için parçalanarak öldürülmüş hatta parçaları Olivia ile birlikte 1e gönderilmişti. Ama şimdi 2de bir Broyles daha var ve anladığımız kadarıyla kendisi ya bir shapeshifter ya da komplonun içerisinde. Broyles'un dönüşü genelde Peter'ın "silinmesine" bağlanmıştı ama acaba bu adamı öldürmeden önce yerine bir shapeshifter koyup orjinali mi parça parça gönderdiler? Ya da acaba 2deki Broyles çok önce "değiştiril"miş" miydi de gönderdikleri parçalar bir shapeshifterdı? 2 deki alternatif Broyles'un bir ölüp bir dirilmesi bunlardan şüphe ettirdi. Bu arada yanlış yorumlamıyorum değil mi? 1=3 gibi bir durum söz konusu değildir umarım. Yoksa iyice kafam karışacak. Gece gece neler ile uğraşıyorum yarabbim. hay allah ya ..9. bölüm de baya atarlı duruyor http://www.youtube.com/watch?v=FUGx7pJx-LI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Benim bildiğim 1=3. Yani 3. bir parelel evren yok. Sadece bizim peter öle sanıyo. 1 dekilerinde hafızaya reset çekildiği için bi bok hatırlamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 nası gidiyor? sezon başında bırakmıştım ben, devam ediyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 interperez said: Benim bildiğim 1=3. Yani 3. bir parelel evren yok. Sadece bizim peter öle sanıyo. 1 dekilerinde hafızaya reset çekildiği için bi bok hatırlamıyolar. spo dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kaç kişi kaldı izleyen zaten yok spo mpo (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sıçtılar dizinin içine neyi izlenecek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yeni sezonun ilk bölümünü izleyip bıraktım. tekrar başlayacağımı da sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 xaty said: nası gidiyor? sezon başında bırakmıştım ben, devam ediyim mi? biriktir toparlarsa hber ederim izlersin. mentalist izle o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bence son bölüm ile biraz da olsa toparladılar. yine izlenir hale geldi gibi.. evrenleri karıştırmayın ya yeni bir timeline çizildi, hala aynı evrenlerdeyiz ancak petersız tekrar oluştuğu için yeni bir evren varmış gibi oluyor(aslında cidden yeni bir paralel evren oluşmuş gibi duruyor). broyes'un timeline tekrar çizildikten sonra hayatta olması beni baya bi soğutmuştu diziden, öeh saçmalamışlar yaşamaması gerekiyordu diyordum, son bölüm ile onu da bağladılar.. broyes bir shapeshifter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 jaffa said: xaty said: nası gidiyor? sezon başında bırakmıştım ben, devam ediyim mi? biriktir toparlarsa hber ederim izlersin. mentalist izle o zamana kadar. 4 sezonluk diziye başlamak zor iş şimdi ya, sıfırdan başlicak çok dizi var da sırf sezonları biriktiği için izlemek zor geliyor.. değer mi başlamaya? person of interest ile bu katagorideki ihtiyacımı doldurmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 poi de güzel ama mentalist kesinlikle izlemeye değer. ama sen bilirsin tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 poi son bölümde beklediğimden çok farklı bi yere gitcekmiş gibi sinyal verdi, merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aynen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 çok ayıp, fringe bölümünde poi konusuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar