Evr Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 oh be 3 bölümdür sürünüyorduk, ilaç gibi geldi bu bölüm. 2 bölüm kaldı sezon finaline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Llama said: izlediğim en kötü bölümdü yarıya zor geldim şimdi zor bitirdim 20 nci bölümden mi bahsediyorsun???? yani buna kötü bölüm diyorsan sen izleme bence bunu, :) çok sağlam bir bölümdü özellikle gelecek 2 bölüm çok fena olaylar olacağını bildiren bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 tinu hala bu tuzağa düşüyür musun ahaha gelecek 2 bölüm çok güzel olcak falan hep böyle kandırıolar ztn.bi güzel bölüm veriolar.aha diosun tamam bu sefer sora aptal bi filler bölümlerle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 sezon ortalarına güven olmuyor ama şimdiye kadar finaller iyiydi. şimdi de final geldi sayılır ondan sonraki iki bölümde iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 valla ben dizinin performansından gayet memnunum, arada uyutmalık bölümler çıkıyor fakat genelde dizi gayet güzel bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 baya iyiydi bu bölüm aynen sezon içinde 2-3 tane saçma sapan tırt bölüm yapmasalar efsane dizi olacak ama tarzları böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 sezon sonuna doğru adım adım diyordu resmen son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 iyi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hele şükür düzgün bir bölüm yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 haftaya sezon finali ,2 bölüm birden verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nereden duydun onu? güzel olur öyle olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 1 sezon daha katlanabilir miyim bilmiyorum.benim final sezonum bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 tinu said: haftaya sezon finali ,2 bölüm birden verecekler Season 3, Episode 21: The Last Sam Weiss Original Air Date—29 April 2011 Season 3, Episode 22: The Day We Died Original Air Date—6 May 2011 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fringe son 2 bölüm burdaki linte tek tek yayınlancakmış giib göstermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 fena spoiler ucuncu evren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 öh, john connor triplerine girdi peter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 öeh tam mind fuck final trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 o yes, fina epik olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 finalde bu sefer olivialar gibi walterlar yer degiştircekmiş önümüzdeki sezonda 10 bölüm bunları izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 zaidral said: fena spoiler ucuncu evren! aksine 2 evren birleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 uuu bek to tı füçır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ortaya karisik, merak merak bi yere kadar be yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Nays! Ama yeni saçları kötü baya Pötır'ın. Edik: Eklemeyi unutmuşum; http://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI Bu şarkıyı cidden seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 işte bilimin din önünde diz çöktüğü ve af dilediği an! evrim aldatmacasına inanlar da diz çökecekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar