khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Peter v.s WAlter tam beklediğim gibi oldu büyük ihtimalle peter ilk başlarda alternatif evrenden gelen walter gerçek babası oldugu için onun tarafında yer alıcak ancak sonra doğru yolu bulucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 guzel oalcak Walter/nate le adam hem iyiyi hem kotuyu oynayacak aynı anda, muhteşem bir oyunculuk showu bekliyorum ben walterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 En en sonunda kesin şöyle bişi olcak. Benim oglum öldü seninkinide iyileştirme şansını kacırdın donup kel adamla kaonusunca o yuzden senin oglunude ben kurtarmış sayılırım gel barısalım tipi bir kardeslik oykusu olabilir en sonunda. Veya bi patlama olur bi Walter ölür digeri bi sure onun yerini doldurur gizlice hehe. Baya bi bölüm çıkar bu dual walterdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Absolut said: En en sonunda kesin şöyle bişi olcak. Benim oglum öldü seninkinide iyileştirme şansını kacırdın donup kel adamla kaonusunca o yuzden senin oglunude ben kurtarmış sayılırım gel barısalım tipi bir kardeslik oykusu olabilir en sonunda. Veya bi patlama olur bi Walter ölür digeri bi sure onun yerini doldurur gizlice hehe. Baya bi bölüm çıkar bu dual walterdan. walter bu baştaki cümleleri kuracak kadar konuşamaz adsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 FECI SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zenci herif guldu... aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ytse said: FECI SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zenci herif guldu... aman yarabbi şuna bakmamak için kendimle dakikalarca savaştım sonra baktım abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yok o spo yanlıs, daha onceki bolumlerde gordum ben 1 kez daha o işi yaptıgını, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 yeni bölümü beğenmedim ama son bölümden umutluyum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 The_Delucian said: yok o spo yanlıs, daha onceki bolumlerde gordum ben 1 kez daha o işi yaptıgını, ama bu kadar bariz değildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 walternate o nasıl bi karizmadır be. adam savunma bakanı. SANA BAŞKANLIK YAKIŞIR YİĞİDİM EZDİRME KENDİNİ ORALARDA! gel türkiye yi üzerine yapalım ömrünün sonuna kadar başbakanlık kontratı imzalatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 2x22 gayet doyurucu süper bir bölümdü ben beğendim. kızıl olivia + beyaz sütyen mmmmhs nefis. bu da sezon finali promosu. 2x23 Promo Olivia vs. Olivianate kavgası olucak bakalım iple çekiyoruz http://www.youtube.com/watch?v=WARXJ2X_jaM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sn1g7ZeIS8M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 evet bunun kalitesi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 fringe olaylarında en çok kolpaladıkları bölüm oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 arkadaslar tavsiye edermisiniz bu diziyi ? yeni dizi arayısındaım bu aralar , V ye baktım kesmedi yalan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 başla ben kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 RaidenXelRu said: arkadaslar tavsiye edermisiniz bu diziyi ? yeni dizi arayısındaım bu aralar , V ye baktım kesmedi yalan geldi İlk sezon, ilk bir kaç bölümden sonra bayabilir. Sakın bırakma. Sezon sonuna doğru kendine geliyo dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Alcadras said: başla ben kefilim. Ahah bana desen sunu, son koydugun spoiler'i okuduktan sonra zerre kadar guvenmem lafina =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çogüzel dizi ama.. sezonu da güzel bitirecekler inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hahahaha hahaha nick'in olive i karşıladığı sahnede alakasız bulaşıcı bi şekilde 1 dk güldüm oturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ahahaha bombaBroyles'ün gülüşü neydi öyle AHAHAHA. daha da rekoru bu aralar The Wire izliyorum. bugün fringe'in üzerine izlediğim 4. sezon bölümünde aynı aktörün oynadığı karakter ilk kez güldü ve aynı gülüş. Süper ya ahaha ne süper adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 broyles'ın gülüşten sonra " nooluyo lan koskoca fbi şube başkanıyım maymun ettiniz" bakışı süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 RaidenXelRu said: arkadaslar tavsiye edermisiniz bu diziyi ? yeni dizi arayısındaım bu aralar , V ye baktım kesmedi yalan geldi Valla ne yalan söyliyim beni çok sarmadı dizi. Güzel çıtır çerezlik de çok fazla uçuk gidiyo. Hani konu konsept olarak değil, sonuçta bilim kurgu falan tabii ki uçacak ama kendi içinde tutarsız abartılı hani bazen bilimkurgunun sınırını zorlayıp dünyayı kurtaran adamlaşmaya varabiliyor bence. Ama eğlenceli dizi, çok yüksek beklentin yoksa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 walternate ile konuştum, haberler iyi.. orada şampiyonluğu almışız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dasaaa said: walternate ile konuştum, haberler iyi.. orada şampiyonluğu almışız.. hahahahahahahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar