Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Peter v.s WAlter

tam beklediğim gibi oldu büyük ihtimalle peter ilk başlarda alternatif evrenden gelen walter gerçek babası oldugu için onun tarafında yer alıcak ancak sonra doğru yolu bulucak.

Mesaj tarihi:

En en sonunda kesin şöyle bişi olcak. Benim oglum öldü seninkinide iyileştirme şansını kacırdın donup kel adamla kaonusunca o yuzden senin oglunude ben kurtarmış sayılırım gel barısalım tipi bir kardeslik oykusu olabilir en sonunda. Veya bi patlama olur bi Walter ölür digeri bi sure onun yerini doldurur gizlice hehe. Baya bi bölüm çıkar bu dual walterdan.

Mesaj tarihi:
Absolut said:

En en sonunda kesin şöyle bişi olcak. Benim oglum öldü seninkinide iyileştirme şansını kacırdın donup kel adamla kaonusunca o yuzden senin oglunude ben kurtarmış sayılırım gel barısalım tipi bir kardeslik oykusu olabilir en sonunda. Veya bi patlama olur bi Walter ölür digeri bi sure onun yerini doldurur gizlice hehe. Baya bi bölüm çıkar bu dual walterdan.

walter bu baştaki cümleleri kuracak kadar konuşamaz adsadas
Mesaj tarihi:

walternate o nasıl bi karizmadır be. adam savunma bakanı. SANA BAŞKANLIK YAKIŞIR YİĞİDİM EZDİRME KENDİNİ ORALARDA! gel türkiye yi üzerine yapalım ömrünün sonuna kadar başbakanlık kontratı imzalatalım.

Mesaj tarihi:

2x22

gayet doyurucu süper bir bölümdü ben beğendim.
kızıl olivia + beyaz sütyen mmmmhs nefis.

bu da sezon finali promosu.

2x23 Promo

Olivia vs. Olivianate kavgası olucak bakalım iple çekiyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=WARXJ2X_jaM&feature=player_embedded

Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

arkadaslar tavsiye edermisiniz bu diziyi ? yeni dizi arayısındaım bu aralar , V ye baktım kesmedi yalan geldi

İlk sezon, ilk bir kaç bölümden sonra bayabilir. Sakın bırakma. Sezon sonuna doğru kendine geliyo dizi.
Mesaj tarihi:

ahahaha bomba
Broyles'ün gülüşü neydi öyle AHAHAHA. daha da rekoru bu aralar The Wire izliyorum. bugün fringe'in üzerine izlediğim 4. sezon bölümünde aynı aktörün oynadığı karakter ilk kez güldü ve aynı gülüş. Süper ya ahaha ne süper adammış

Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

arkadaslar tavsiye edermisiniz bu diziyi ? yeni dizi arayısındaım bu aralar , V ye baktım kesmedi yalan geldi

Valla ne yalan söyliyim beni çok sarmadı dizi. Güzel çıtır çerezlik de çok fazla uçuk gidiyo. Hani konu konsept olarak değil, sonuçta bilim kurgu falan tabii ki uçacak ama kendi içinde tutarsız abartılı hani bazen bilimkurgunun sınırını zorlayıp dünyayı kurtaran adamlaşmaya varabiliyor bence.

Ama eğlenceli dizi, çok yüksek beklentin yoksa iyidir.
  • Yeni Oluştur...