Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Absolut said: Ya bu bizim kızın ortağının içine diğer taraftan gelen casus mu ne girmişti sonra onu öldürmedi mi kız bir şekilde yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? İşte sezon 1 ara bölümlerinden bir tanesini sallamışlar sezon 2 bölüm 12 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şu ana hikaye yoktu diyorsunuzda. bunun böyle bi dizi olduğu ilk 5 bölümden belliydi ya. her sezon 20 küsür bölüm çeken ve ana konu işleyen dizi yok artık. 5-6 bölüm ana konu diğerleri doldurmak için. bu diziler sonuçta en az 5 sezon çekilmek için planlanıyor. 5 sezon 15-16 bölüm ana hikaye yazacak yazarları nerden bulacaklar. ayrıca kimse kasmaz özel bi konu ve dizi değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Çok güzel bir bölümdü bence. Hep aksiyon hep sırlar, kısacası hep lost hep lost nereye kadar. Azcık da böyle bölümler görücez tabi. Walter kendi başına yaptı herşeyi, karakter geliştirme bölümleri zaten bunlar. Zevkle izledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konu güzel olsa da bölümdeki inandırıcılık tatmin edici ölçüde değildi. Walter sahneleri çekilir kıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Walter sahneleri dışında çok etkileyici bir bölüm değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bu kadının ortağı ölmemişmiydi 11.bölümde ne arıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 arka sayfada yazılı llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 anaaa tamam saol boşunamı izledim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yok ya boşuna değildi francis olmasa aynı işte bağımsız konulu bir bölüm onu görmeden izleyin gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şu son bölümdeki fikir acaip hoşuma gitti yannız =) olmayacak şey değil doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben izlerken sesi açtım sonuna kadar ama bana etki etmedi o ses :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 1. sezonu bitirdim şimdi. JJ efsaesin ya. mükemmeldi. 2ye başlıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 güzel bölümdü. ana konuya bağlı değildi gene ama beğendim. walter gene süperdi. hastasıyım bu adamın rol yapmasına ya. peter ın örneğini test ederken ki hali, astrid le bölüm sonunda konuşurken sesinin tonu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Chris_Metcalf said: 1. sezonu bitirdim şimdi. JJ efsaesin ya. mükemmeldi. 2ye başlıyorum hemen.Daha 1. sezondaysan 2. sezon 12. bölümüde çek sonradan küfretme bizim gibi :) ps:sezonlar karışmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 3. sezon çıktı mı ki. anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 uzun süre ara vermeleri benim önbellekte sorun yaratmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Güzel bölümdü firüs ölmiycekleri belliydi yaw ne de olsa baş karakterler Walter adamım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 olivia <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 enfes bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Nesi enfesti yav, sıktı artık tek tek "garip olay" çözmeceler, 4-5 bölümdür ana hikayenin yanından bile geçen yok. Ne kadar da kritik yerde kalmıştı en son, kapıyı açmak için Walter'ın elinin boş olmasını mı bekliyor bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben de beğendim baya bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sıradan, heyecansız ve kötü bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Vakit öldürmelik bi bölümdü, izledik geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yarım saatte öldüren virüs bizim elemana bulaşınca öldürmüyomuş demekki olaya bak. Adam virüsle saatlerce binada takıldı, öldürmeyeceksen bulaştırma virüsü ana karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 virüs yarım saatte öldürmüyo, akıllı çıktı ya virüs bir sürü insana salgılayabileceği ortamda öldürüp yayıyor kendini sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar