Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ya bu bizim kızın ortağının içine diğer taraftan gelen casus mu ne girmişti sonra onu öldürmedi mi kız bir şekilde yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

İşte sezon 1 ara bölümlerinden bir tanesini sallamışlar sezon 2 bölüm 12 diye
Mesaj tarihi:
şu ana hikaye yoktu diyorsunuzda. bunun böyle bi dizi olduğu ilk 5 bölümden belliydi ya. her sezon 20 küsür bölüm çeken ve ana konu işleyen dizi yok artık. 5-6 bölüm ana konu diğerleri doldurmak için. bu diziler sonuçta en az 5 sezon çekilmek için planlanıyor. 5 sezon 15-16 bölüm ana hikaye yazacak yazarları nerden bulacaklar. ayrıca kimse kasmaz özel bi konu ve dizi değilse.
Mesaj tarihi:
Çok güzel bir bölümdü bence. Hep aksiyon hep sırlar, kısacası hep lost hep lost nereye kadar. Azcık da böyle bölümler görücez tabi.

Walter kendi başına yaptı herşeyi, karakter geliştirme bölümleri zaten bunlar.

Zevkle izledim valla.
Mesaj tarihi:
güzel bölümdü. ana konuya bağlı değildi gene ama beğendim. walter gene süperdi. hastasıyım bu adamın rol yapmasına ya. peter ın örneğini test ederken ki hali, astrid le bölüm sonunda konuşurken sesinin tonu falan.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Chris_Metcalf said:

1. sezonu bitirdim şimdi. JJ efsaesin ya. mükemmeldi. 2ye başlıyorum hemen.
Daha 1. sezondaysan 2. sezon 12. bölümüde çek sonradan küfretme bizim gibi :)

ps:sezonlar karışmış :)
Mesaj tarihi:

Nesi enfesti yav, sıktı artık tek tek "garip olay" çözmeceler, 4-5 bölümdür ana hikayenin yanından bile geçen yok. Ne kadar da kritik yerde kalmıştı en son, kapıyı açmak için Walter'ın elinin boş olmasını mı bekliyor bu adamlar?

Mesaj tarihi:

yarım saatte öldüren virüs bizim elemana bulaşınca öldürmüyomuş demekki olaya bak. Adam virüsle saatlerce binada takıldı, öldürmeyeceksen bulaştırma virüsü ana karaktere.

• Yeni Oluştur...