Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 2 adet saksı çiceği aldım bu akdar mutlu olcagım aklıma gelmezdi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bnde yarın öss ye gircem daha mtluyum snden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 lama dün seni hatunla gördüm kıbrıs şehitlerinde. özlemişim valla buluşalım bi gün. (coco loco 1. kattaydım yanına gelemedim sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Allah çiçeklerine uzun ömür versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Madcat said: lama dün seni hatunla gördüm kıbrıs şehitlerinde. özlemişim valla buluşalım bi gün. (coco loco 1. kattaydım yanına gelemedim sdf) atsaydın kafama bişeyler ordan : )) kordona içmeye gidiyorduk valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 not: işte bitkilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 daha çok alsan daha çok mutlu olucan demek ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 keşke arap saçı alsaydın bir tanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 İlk resimdeki bitkinin adı ne?Yaprakları çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tohumdan bitki / çiçek / ağac (en zoru bu) yetiştirmek kadar zevk veren / tatmin eden bir uğraş bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sdfsdf benim annemde balkonda portakal bide greyfurt ağacı yetiştiyor.onlara gösterdiği ilgi ve şefkati bize gösterse böyle olmazdık. dsfsfsdf ^^ NOT : Böylede iyiyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: İlk resimdeki bitkinin adı ne?Yaprakları çok güzel. ficus barok.. bende ilk görüşte aşık oldum yapraklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 la semizotunun kıvrığı nesine hasta oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sen ne anlarsın bee pru ne anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 @Prü: Çocuum semiz otunun yaprakları etli olur.Bunun yaprakları ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o kadar da fark oluversin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ot yetistirmedikce, bitki yetistirmekten nasil mutlu olur bi insan anlamis degilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 geri aldım o ne ya ne işe yarar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bonzai istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben de var bi dolu ağaç çiçek ot. sula sula bayıyor sfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Penthesilea said: ot yetistirmedikce, bitki yetistirmekten nasil mutlu olur bi insan anlamis degilim :) niye bakıyorsun böyle yapraklarını siliyon kurumuş yapraklarına bakıyon eğlenceli bee konuşuyon onla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yazik lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Penthesilea said: ot yetistirmedikce, bitki yetistirmekten nasil mutlu olur bi insan anlamis degilim :) sevdiğiniz bi meyveyi veren ağaçları yetiştirip sonra o meyveyi yemek gibisi yok bence. evde yetiştirmek için minyatür meyve ağaçları var ufak saksılarda yetişebiliyor. babannemde portakalımsı bi meyvesi olan bişi vardı bi aralar. (gerçi yenilmiyordu sanırım meyveleri) aquila said: bonzai istiyorum. resimlerden ikincisinde bonsai havası var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 2sindende bonzai yapılıyor bakalım becere bilcemmi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben zamanında bambu almıştım iki tane dana gibi oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar