Odinn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 BEN HALA BÜTÜN KALBİMLE BBG ERAYCIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nooldu bu adam sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ne olduğunu bilmem ama hala kalbimde yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çok itici bi tipti diye hatırlıyorum, harbi n'oldu buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 05 Edi vardı çok kraldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 asdasd karıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nileppezdel said: 05 Edi vardı çok kraldı..lol en son Bbg edinin dramı falan bişeyler gösteriyodu televizyonda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 edi= FB ftw !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nille tanısmıs işte daha ne olsun dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sarı pijama melih akmerkez hülya filazof eray 01 kıllı murat şarkıcı tarık tarıgın platonik aşkı dilek bide içkici semih vardı sanırı kaşar esra. off efsanedir ya unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nileppezdel said: 05 Edi vardı çok kraldı.. 05 Edi değil o Fenerli Edi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ilk bbg kalbimde yaşıyor benim. tarığın şu yaralı kalbine temalı şarkısını şu tembel öğrenciye ders çalıştırır mısın gibi bi şarkıya çevirtmişti hocamız, kalbimdedir halen. ha sonra bi de bunları vapura mı yata mı bişeye atmışlardı ORADA NELER OLUYOR gibi bişeydi sanırım, onu izleyemedim içimde kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bi tanede danscı vardı o benim adamımdı sonradan burcu güneşin fln klibinde oynamıştı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 erayın bi animasyonunu yapmıştı bulaşık yıkarken saçmalıyodu sonra ağlamaya başlıyodu çok komikti o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 elektrik dansı mı ne yapıyordu ismi neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 mulgear6 said: nooldu bu adam sonra? Kafasına inek basmıştı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yasin, Sinan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben de eraycıydım ffsdfsd melih SUCKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sinan dı ya o danscı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kim YENmişti peki yarışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 İlini Melih aldı ikinciyi Edi diğerlerini bilmiyorum izlemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 moonfall said: sinan dı ya o danscı ara sıra sahilde belediye sarayı yanındaki modern erkek kuaförü'ne traş olmaya gelirken görürüm. tanınmamak için güneş gözlüğü, jamaikalıya benzer elbise giyiyor. yanında da onun klonu gibi 2-3 tuhaf adam. Matrix'de zion varya, ordan fırlamış gelmiş tipler sanırsın. Saçlar giyimler o biçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 odin diye at vardı ne koşardı be aklıma geldi simdi duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ovchinnikov said: odin diye at vardı ne koşardı be aklıma geldi simdi duygulandım :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben dokun bana mi dokunsana mi onun hastasiydim.. bole gunlerce arabaya dokunuyorlardi. salaklar. ben hic birakmazdim walla :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar