Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swingin' sixties! Here I come baby..

dominic

Öne çıkan mesajlar

Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2.6 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 6 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed: 800 MHz
Chipset Model: GeForce 8600M GT
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 512 MB
Vendor: NVIDIA (0x10de)
Device ID: 0x0407
Revision ID: 0x00a1
ROM Revision: 3212

kaldirmaz mi? :(
Sosyal ağlarda paylaş

dominic said:
Az once oyunu aldim, suanda gayet snob bir sekilde Starbucks'da oturup lattemi yudumlarken diger yandan conan kuruyorum. Siki bir dostumla yaptigimiz bir brunch toplantisinda, tavsiyesi uzerine ranger olma karari aldim. Fizibilite calismalari yapilsin.

insanın böyle dostu olacağına bin tane düşmanı olsun :D ranger olma gel tavsiyemi dinle ranger ve assasinden uzak dur
Sosyal ağlarda paylaş

dominic said:
Az once oyunu aldim, suanda gayet snob bir sekilde Starbucks'da oturup lattemi yudumlarken diger yandan conan kuruyorum. Siki bir dostumla yaptigimiz bir brunch toplantisinda, tavsiyesi uzerine ranger olma karari aldim. Fizibilite calismalari yapilsin.

way be, öğrenciliğin gözü kör olsun.. bizde kahve dünyasında türk kahvesi içerken conan çizgi romanları okuyalım :P

dip. laptop kaldırır average 20fps alırsın, low..
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna yeni baslayacak her arkadasima yaptigim oneriyi sana da yapiyim. Ya priest of mitra ya da tempest of set aç kafan rahat oynarsın. Ne grup bulma derdin var, ne balance derdin, kendi kendine istedigini yapar sıkılınca gruba girersin falan filan işte. Zaten powerlevel ederek 5 günde lv80 char yapabiliyorsun, ve tabi ki pl karakteri tempest of set :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...