dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Az once oyunu aldim, suanda gayet snob bir sekilde Starbucks'da oturup lattemi yudumlarken diger yandan conan kuruyorum. Siki bir dostumla yaptigimiz bir brunch toplantisinda, tavsiyesi uzerine ranger olma karari aldim. Fizibilite calismalari yapilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Laptop alienware falan değilse kaldırmaz benden söylemesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2.6 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 2 L2 Cache: 6 MB Memory: 2 GB Bus Speed: 800 MHz Chipset Model: GeForce 8600M GT Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 512 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0407 Revision ID: 0x00a1 ROM Revision: 3212 kaldirmaz mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 AA yi tamamen kapatip shader 2.0 de medium ayarlarda oynayabilirsin, ben öyle yapiyorum yani laptopla oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 güncelleme bitene kadar pil dayanmayabilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dominic said: Az once oyunu aldim, suanda gayet snob bir sekilde Starbucks'da oturup lattemi yudumlarken diger yandan conan kuruyorum. Siki bir dostumla yaptigimiz bir brunch toplantisinda, tavsiyesi uzerine ranger olma karari aldim. Fizibilite calismalari yapilsin. insanın böyle dostu olacağına bin tane düşmanı olsun :D ranger olma gel tavsiyemi dinle ranger ve assasinden uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 pil kesin dayanmaz :) medium ile rahat oynarsin diye dusunuyorum.. Rangerlar kimine gore imba kimine gore trash yani oynanabilir durumda ranger rangerdir arkadas mmo dan mmo ya degismez :) her zaman iyidir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dominic said: Az once oyunu aldim, suanda gayet snob bir sekilde Starbucks'da oturup lattemi yudumlarken diger yandan conan kuruyorum. Siki bir dostumla yaptigimiz bir brunch toplantisinda, tavsiyesi uzerine ranger olma karari aldim. Fizibilite calismalari yapilsin. way be, öğrenciliğin gözü kör olsun.. bizde kahve dünyasında türk kahvesi içerken conan çizgi romanları okuyalım :P dip. laptop kaldırır average 20fps alırsın, low.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o laptop yalnız daha da iyi performans gösterebilir. benim 2ghz duo ve radeon x1700 (evet 1600 veya 800 değil, arada bir model) var, lowda 25 30 fps bile oluyor savaşırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 deepblue gibi lapitop bu merak etmeyin tas gibi oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oyuna yeni baslayacak her arkadasima yaptigim oneriyi sana da yapiyim. Ya priest of mitra ya da tempest of set aç kafan rahat oynarsın. Ne grup bulma derdin var, ne balance derdin, kendi kendine istedigini yapar sıkılınca gruba girersin falan filan işte. Zaten powerlevel ederek 5 günde lv80 char yapabiliyorsun, ve tabi ki pl karakteri tempest of set :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Rahat kaldırır laptop. Hunter süper class secimi şimdiden iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sen sQu yu dinleme yakindir mithrayla,setin kafasin nerfu yerlestiricekler benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 dom her alette gayet rahat oynar bence, cep telefonu bile yeter, class dersek zaten kendisi uber bi insan oldugu icin o da onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Aşağı yukarı aynı özelliklere sahip notebookta oynuyorum. Sadece işlemci 2.2 medium, shader 2.0, gölgeler kapalı, bloom kapalı, çayır çimen kapalı. tarantia'da 20-25 fps kalabalıkta. instancelarda 50-60 ı buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 conan the barbarıanın oyununda barbarıan oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar