adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 7 alıyorum saatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bizim bi arkadaşı disneylandda köle gibi çalıştırmışlardı. Hatta gazetelere bile çıkmıştı work&travela gittler ellerine aldılar falan diye. Saatine 12 dolar fena diil yine. edit: nası 7 ya? Günde 5 saatten 5 gün 25 saat çalışmıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 8,5 ediyor saati sabah 10 aksam 3 ha 5 gun tabi 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 haftada 40 saat çalışma zorunluğu var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 7.5 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 az lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 overtime'dan kazanıyosun zaten overtime yaptığında saat'i 12 dolar mı ne ediyo 2 günde 40 saat'i tamamlayıp 4 gün 12 dolardan çalışınca sırtım yere gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 robokop musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 günlük 4¢ + 1 coca cola' ya mesaj yazmayı bırakır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben sana 4 dolar + 2 litrelik kola versem adam olmaya çalışırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nickinin içinde "adam" var diye kendini bir şey mi sandın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 durum okadar vahim yani...yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sıkıldım be devam etsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 last chance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 daha rahat oluyomuş böyle öyle diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Obaaa. Posting in a legendary topic deme vakti gelmiş. Bakalım çiptek bu hamleye nasıl karşılık vericek *dınınının* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 adamınbiri said: daha rahat oluyomuş böyle öyle diyolardı. ÇOK KLİŞE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben ne biliyim işte sen klişe olduğunuda biliyosan... oha pc bile gay alert verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yetemedi çiptek. Ben yardımcı olayım. Böyle öyle diyorlardı diye ayak yapma adamınbiri, kullanmışsın sen belli :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yetmek istese yeterdi, acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 şiir gibi oldu o sayılmaz ahfuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 adamınbiri said: Yarın itibari ile amerika yolcusuyum eylülde dönüş yapıcam özliyecem mi özlemiyecem mi eğlencem mi sıkılcam mı hiç bilmiyorum valla içimde bi heyecanda yok ama heran olabilir orda internete ne sıklıkta girerim bilmiyorum belki gittiğim an girebilirm belki haftalar sonra herkes kendine iyi baksın gidişim olur dönüşüm olmaz,dönüşüm olur görüşüm olmaz...Dünya bu ne olcağı hiç belli olmaz. ORHAN HAVANI YERIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 adamınbiri said: ben ne biliyim işte sen klişe olduğunuda biliyosan... oha pc bile gay alert verdi. coca cola ve nivea ile nasıl bir atraksiyon düşünüyorsan artık, rahat ol new york' dasin annen basmaz odani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Adaminbiri, el kremiyle rahat olur mu olmaz mi bilmiyorum da yazik olur su bazli olmadigindan olaya maruz kalan arkadasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 esas su bazliyla olmaz o isler kankut, yag bazlidir lubrikanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar