Luinir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bütün yaz orada kal ve internetle uğraşma plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hamburger kola hollywood özentileriyle ele geçirilen adaletin olmadığı bir dünyamıydı ütopyam? wowwwww amewrikaaaa lavyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ağır bi yağ kokusumu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 macaraaa toluuu amarikaaa amarikaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Umarım yolculuk boyunca hiç bir sıkıntın olmaz,iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 taharet musluğu olmadığı için uzun kalmicakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oley be kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 taharet olayına çözümler var,ıslak mendille başlıyo enbasiti.ben tesisatçı kişiliğimi konuşturarak,çamaşır makinesi çıkışına vana mana takıp,plastik boru falan yaptım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 amerikaa amerikaa is wunderbar http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Duş musluğundan da yardım alabilirsin, ahize deniyor di mi onlara, uzuyor ya böyle, kablosu mablosu var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bi halta yaramaz,deliği yıkayım derken tamamını yıkadıktan sonra ne anlamı kaldı o taharet musluğunun.soyun duş al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 fıskiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok lan acıtır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 selaaam:D kim özledi beni :P burası hâlâ iğrenç kokuyo karşımda çinli insanlar oturuyo çok korkunçlar üstüne bnide güzel değiller 3 hafta sonra ruslar geliyomuş onu bekliyorum merakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ne rusu ya,eminim ruslar amerikadan daha beter kokuyodur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 duş fantezisi?:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bak oralarda zencilerle takılıp iyice hiphop yapmaya baslama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 valla burdaki tüm zencilerle tanıştım ben erkekler kankam oldu kızlarda bana yavşıyo ama çirkin kızları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ٩͡[๏̯͡๏]۶ Pru says: ark buldun mu sdgfkhs adamın biri@NY says: yok en arkada oturuyorum mal mal kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 @adaminbiri amerikaya internete girmek icin gitmedin, senin iyiligin icin soyluyorum bak girme bi daha bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 zaten amele gibi çalıştırıyolarmış bunu, hamburger yaptırıyolarmış kafasına maşayla vura vura. haftada 300 dolar verip yolluyolarmış sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: zaten amele gibi çalıştırıyolarmış bunu, hamburger yaptırıyolarmış kafasına maşayla vura vura. haftada 300 dolar verip yolluyolarmış sonra. full time dimi bde 300 dolar oeh saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yok bea full time değil sabah 10 akşam 3 haziran ayında böyle temmuz ve ağustosda sabah 8 akşam 10 olcak işte ozaman parayla ilişkiye geçicem ama haziranda işler kesat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hesaplamadim kac saat oldugunu ama saatine en az 7.5-8 almiyorsan degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar