ironmaiden Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bana kuzen yolladı Lye duraser naa i'Meneldalie, tanya n'eldelie, imya tyara ri'avarien tyar, awruva ten' ai'er. Lye uma mani lye irma avaene awrien ai'er. Coia ulua im valina ar' malia ten' ai'er. Eller naa ai tanya ettula en'dagora, ar'lye avara dagor iire eller naa men. Nan'eller naa nat'or ten'man lye dagora hiraetha. Tharien i'men en' nat'or n'sanuva yassen rangwien. Eldalie caela an rinar, dethola tyaralle yassen nomin pelu sen. Mellonea, ar'gothea, rinuva.[hline]The Evil That Man Do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironmaiden Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 upppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: ironmaiden, 24 Mart 2003 17:16 tarihinde demiş ki: bana kuzen yolladı Lye duraser naa i'Meneldalie, tanya n'eldelie, imya tyara ri'avarien tyar, awruva ten' ai'er. Lye uma mani lye irma avaene awrien ai'er. Coia ulua im valina ar' malia ten' ai'er. Eller naa ai tanya ettula en'dagora, ar'lye avara dagor iire eller naa men. Nan'eller naa nat'or ten'man lye dagora hiraetha. Tharien i'men en' nat'or n'sanuva yassen rangwien. Eldalie caela an rinar, dethola tyaralle yassen nomin pelu sen. Mellonea, ar'gothea, rinuva.[hline]The Evil That Man Do Sevgili kuzenim şu an gülmek çünkü ben elfçe yazmaktan mutlu oluyorum.Sen bilmiyorsun ben biliyorum ve bu yazdıklarımı da anlamayacağını biliyorum ve bunu asla öğrenemeyeceğini de biliyorum bu yüzden sana çok kötü şeyler de söyleyebilirdim ama ne olur ne olmaz bir ihtimal olur da uğraşıp öğrenirsen [sakata gelmeyelim anlamında birşey deyim gibi bir söz var orada]. Herneyse, sevgiler ve sayglar.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Allahdan sakata gelme ihtimalini göz önüne almış Lol. Bu arada Orc'ca ile ilgili site aradım ama bulamadım, bilen varmı?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 en onemli inancimiz (kuralimiz) Elf yoludur, hicbir elf digerine zarar vermemelidir. Hic bir zarar verilmedikce [hayatimiza devam edecegiz]. Hayat, kendi mutlulugun ve digerlerine gosterdigin onem arasinda bir dengedir. Yine de, engelleyemeyecegimiz seyler vardir. Dengenin bozulmasi hafife alinmamalidir. Elf hatiralari (anilari) [uzundur], yapacaginiz hareketleri bunlara gore akillica (dikkatlice) secin. Dostlar ve dusmanlar, unutulmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Nasıl yani şimdi ortada iki tercüme mi oldu :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ben de öyle demek istemiştim P:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 elfçe neymiş ya[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 abi oha lan olmayan ırkın bile dili var ve siz bunu biliyorsunuz.valla helal olsun!!![hline]www.merlininkazani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 benim bildiğim elfçe finlandiya'nın bi bölgesinde kullanılan bi dil.. ya da çook benzer bi dil.. az bişiler eklenerek yapılmış da olabilir.. ama bi alakası olması lazım[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 valla helal ben daha ingilizce ogrenemezken millet elfçe kapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 elfçe öreniceinize gidin bi dil falan öğrenin adam gibi..uğraştığınız işe bak..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Kenderleme, 24 Mart 2003 19:40 tarihinde demiş ki: benim bildiğim elfçe finlandiya'nın bi bölgesinde kullanılan bi dil.. ya da çook benzer bi dil.. az bişiler eklenerek yapılmış da olabilir.. ama bi alakası olması lazım[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show yok öle bişey. elfçeyi tolkien yarattı. drowca bile war şu an. kullanan yok o ayrı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 valla be devil ugraştıgın şeye bak git holigan ol adam kes bunları marifet gibi anlat stadlarda fanatizmin dibine vur bu tip şeyleri yapmak varken elfçede neymiş[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Sly-One, 24 Mart 2003 20:47 tarihinde demiş ki: drowca bile war şu an. kullanan yok o ayrı. kim demiş :-P dos vivril (colnbluth) dal do'suul, dos el ghil! [Bu mesaj Norak tarafından 24 Mart 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Popeye, 24 Mart 2003 20:49 tarihinde demiş ki: valla be devil ugraştıgın şeye bak git holigan ol adam kes bunları marifet gibi anlat stadlarda fanatizmin dibine vur bu tip şeyleri yapmak varken elfçede neymiş[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne doru söze ne denir....[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Sly-One, 24 Mart 2003 20:47 tarihinde demiş ki: said: Kenderleme, 24 Mart 2003 19:40 tarihinde demiş ki: benim bildiğim elfçe finlandiya'nın bi bölgesinde kullanılan bi dil.. ya da çook benzer bi dil.. az bişiler eklenerek yapılmış da olabilir.. ama bi alakası olması lazım[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show yok öle bişey. elfçeyi tolkien yarattı. drowca bile war şu an. kullanan yok o ayrı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar NTV deki LOTR belgeselinin dediğine göre, Tolkien Elf'çeyi Finceden yarattı. Kısmen ikisi de aynı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bu arada yukardaki drowcanın tercümesi: "sen insan (drow olmayan), sen burada öleceksin!"[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Valla elfçe bende biliyorum biraz ve konuşmak çok zevkli:Dbi döküman var bende 100 küsur sayfa..onu okudum öğrendim vocabulary falan zor ama olsun..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 gimli biliorum da tamamen farklı diller. ki ilk wersiyonu o. bi sürü türedi sonra. said: Norak, 24 Mart 2003 21:02 tarihinde demiş ki: bu arada yukardaki drowcanın tercümesi: "sen insan (drow olmayan), sen burada öleceksin!"[hline] AO-Swg-WoW biliorum ama üstüme alınmadım insan diilim. :-P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 24 Mart 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 olsun orda "colnbluth" drow olmayan herhangi bir ırkı kastedio :-) dossta ul-llindith zhah elghinn. dal dossta dalniuk.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 drowum zaten.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 biliyorum o yüzden yukardakini: "kaderin ölüm, kardeşin tarafından" yazdım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 o boyla ne drow'u be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 çaktırma :( ewet drow diilim ehe. açıklıorum ben.... ben.. entreri.. artemisin kuzeni :p drowcayı jarlaxle dan örendim.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar