Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 zaten whitewolf la asla tıpatıp aynı olamaz ama bazı yerleri benzedigi için özellikle hikayesi sanırım,whitewolf dava açmış aslında ww de burada biraz çıkar için yani dava açmak için bu islere girmis die düsünüyorum. ama bole vampir olmaz die kimse elestiremez adamın kurgusu boyleymis en azından,nerede yazıyor "gerçek" vampirlerin tarifi ? yani herkes hayalgücüne göre bir setting olusturmus[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: eclipse, 06 February 2004 20:04 tarihinde demiş ki: insana bende vampir olsam dedirten bi filmdi... harbi abi ya zaten vampir hayranıyım böyle olunca istek dahada arttı:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bence gayet güzel filmdi belki bizim sinemada öyleydi ama sila sesleri çok sönükdü. Bide aksiyonlarda daha tekno bir şeyler çalabilirlerdi çok donuk kalmış oralarda..[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Okudugum bi yazıya göre bu filmin ikincisi yakında vizyona giricekmiş.. Yetkililer ise maddi yetersizliklerden dolayı ilk filmin güzel olmadıgını ama ikinci filmin bomba gibi gelecegini sölemişler... yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: theKingpin, 06 February 2004 20:58 tarihinde demiş ki: Outtrader:angel de vampir çocuk doğurdu .. !?! diziyi seyretmiyorumda angel erkekti galiba en son ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 angel da demiş angel doğurdu dememiş angel ı wampir yapan hatun doğurdu.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bence senaryo güzel(en azından fena değil). Eksikleri yok değil ama daha çok mali sıkıntılardan kaynaklanıyor. Devam senaryosu iyi olursa güzel bir seri olabilir. Ayrıca victor dehşet karizma olmuş, çıkışta victor baba diye haykırasım geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Love actually de gormen gerek victor i :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: -Mix-, 07 February 2004 23:05 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 06 February 2004 20:58 tarihinde demiş ki: Outtrader:angel de vampir çocuk doğurdu .. !?! diziyi seyretmiyorumda angel erkekti galiba en son ? Angel kelimesini "Boston Public de vampir çocuk doğurdu." cümlesindeki Boston Public gibi algılarsan düzgün cümle. O dizide senaryo bi acaip gidio tabi seyretmenlere göre. Angel kendini vampir yapan Darla ile birlikte oluo bi gece. Darla bu gece sonunda hamile kalıo. Angel o gece ruhunu yenilio (ephiphany gibi bişiydi adı o olayın) Drusilla kendisini vampir yapan Angel'i babacık diye çağırıo ama Darla ile arkadaş halbuki onuda Büyük anne diye çağırması lazm dimi :D Ayrıca wolfram&hart Darla'yı normal insan olarak tekrar dirilttikten sonra Drusilla gelip Darla'yı tekrar vampie yapıo. Karışık kuruşuk işler dışardan bakınca :D [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 08 February 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 film süperdi ya.diorum direk selene beni ısırsın ve dönüştürsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Sly-One, 07 February 2004 23:07 tarihinde demiş ki: angel da demiş angel doğurdu dememiş angel ı wampir yapan hatun doğurdu. angel de vampir çocuk doğurdu demis evet. ayni yazidan farkli seyler anliyoruz ne zengin dilimiz var dimi? said: Catscratch, 08 February 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Angel kelimesini "Boston Public de vampir çocuk doğurdu." cümlesindeki Boston Public gibi algılarsan düzgün cümle. boston public de vampir cocuk dogurdu yerine mehmette erkek cocuk dogurdu diye okudum olay o :-) [Bu mesaj -Mix- tarafından 08 February 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 İyi de kurtadamın kanı aktı ve ordaki vampiri diriltti. O da sonuç olarak über bir yaratık olacak. Hem de vampir güçlerini çok da iyi kullanabilen safkan bir vampirden olacak. Ayrıca her ne kadar süper bir adam olsa da iki ırkın da düşman olduğu bir yaratık olacaktır büyük ihtimalle. Her ne kadar süper olursan ol birak iki ırkı tek bir ırka karşı bile savşman nerdeyse imkansız. Bu 2 ırk olunca ve karşındaki liderlerden biri de seninle aynı belki de senden daha güçlü olursa pek yaşama sansın da kalmıyor. Burada yapabileceğin tek bir şey kalıyor o da iki tarafın savşma nedeninin yanlış olduğunu anlatıp kendi etrafına her iki ırktan da yaratıkları toplayıp 3. bir grup yaratman, barışcı takılman felan gerek. Genel klişe film konusu oluyor tabii bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Lucianoya çok acıdım ama ya yazık oldu ya ben yıllarca vampir hayranıydım flimin başından beri vampirleri tutuyordum taki gerçeği öğrenene kadar yok bu vampire aşık olmuş öldürmüşler gözünün önünde savaş başlamış fln şimdi tarafsız kaldım ama Luciano ölüncede üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Marcusu diriltecek olan kan kurtadam kanı değil. Victora bizim kızın kanıt olarak getirdiği doktordu yanılmıyorsam ve sadece insandı kurtadam değildi. Bu arada kurtadamlar sağlam abazaydı, 1 tane bile mi kurtkadın olmaz ortada.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bence güzel ve hoş bir film ama devamı çekilecek kadar iyi b ir hasilat yapacagini yada o kadar kaliteli oldugunu düşünmüyorum hatta divx olarak izledim sinemada izlenmesi bile gereksiz.Diğer tartışılan konu hakkında michael bu dirilecek olan yeni über yaratık ki devamı gelirse oda filmin karşısında pekte bir şansı yok çünkü bir vampir olarak çook güçlü birde werewolf kanı ile gücü katlanınca zaten michaelin şansı yok heleki bu adam artık vampirlerin tek yöneticisi sonuçta.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 reklamına uyuz oldum "matrix tadında br film" ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Angel'da var mesela kurtkadın. 5. sezonda. Şeklini görmedimde. Ben hiçbir filmde kurtkadın görmedim zaten. Wolf (Michelle Pfeifer, Jack Nicholson) 'ta da kadın kurt oluodu ama son halini göstermiodu galiba.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Eski devirlerde nasıl hayatta kalmış vampirler? Yani Gümüş Kurşun olmadığı zamanlarda vampirin kurtadama karşı 1vs1de şansı yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gümüş kılıçlar.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yani illa yakın dövüş. Yakından şansı yok ki vampirlerin. Filmde gördük gümüş kırbaşlı vampirin sonunu. GRGRrGrRGRR[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 öyle demeyin abi o Grrrr GRrr yapan kurtadamı victor tokat manyağı yaptı. Marifet gümüşte de değil yani :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 vampirlerin gayet 1v1de werewolflara karşı şanslari var hemde baya yani![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bampirlerin bussuru gucu var aslinda, disiplinler. ama bi filmlerde kullanan cikmadi..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 var işte interviewda insanlarin akıllarini okuyup seduce edip ısırıklari ile uyuşturuyolar[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) [Bu mesaj OutTrader tarafından 12 February 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yada vampirler gizlenir bi yere geceleyin kurtadam gecerken tak kılıcı kafasına sokar suikastci gibi yani gecinip hayatta kalmislar eski cagda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar