rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Arkadaşlar pati'de bilen, giden vardır diye düşündüm. Nereleri gezmemi, nasıl stratejiler izlememi önerirsiniz?(özellikle para konusunda:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Gezicek yer kalmadığında Amsterdam gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 böyle bi başlık vardı ya baya bi tavsiye yazılan. bi aratıver istersen.bulamazsan burayada yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 amsterdamdan yeni gelmiş biri olarak kesin görülmesi gerekir en az 1 kere derim. ama ben şu an interrail yapsam direk doğu avrupa üzerinden oslo ya kadar çıkarım. batı avrupada pek aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fenris said: böyle bi başlık vardı ya baya bi tavsiye yazılan. bi aratıver istersen.bulamazsan burayada yazarız. 2 3 tane buldum ama yararlı bilgi pek göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesela en basitinden sigaramı türkiyeden alıp mı gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Budapest'e ve Prag'a kesin uğra (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tavsiye; - Benide gotur. - Amsterdam da birak. - Donus problemim yok.Direk nirvanaya gidiyorum ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Amsterdamı anlatsanıza. Herkes söylüyor. Merak ettim şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 amsterdam amsterdam deniyo. söyliyim gitmeden önce bi yerde rezervasyon yaptırabilirsen iyi olur orda.yer bulamadığımız tek şehirdi. fena yer değil ama ömür boyu olmasada bi kaç ay yaşamak isterdim orda.aslında benim ömür boyu yaşamak istediğim yer de pek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sözlükten alıntı; Amsterdam, fuhuş ve esrar yuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tamam işte kesin git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 e onun dışındada fena yer değil. bu arada gayet faziletle "benim işim olmaz" diye gidip sonra inanılmaz güzel hatunları görünce aklınız çelinebilir.benim çelinmedi ama çelinebilirdide;çelinirse çelipçülüpçölünelinürübüz. orda bitirip ordan uçakla dönün biz öyle yaptık. dönüşte trenle uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 onun dışındakiler beni ilgilendirmiyor :P:P walla kalabalık gidilcek olsa.. " siz dolaşın müzeleri falan dönünce 100% ben burda olcam hiç merak etmeyin" diye yollarım insanları. " kapıyı çalmadan girmeyin yalnız " [hr] konuya dönülcek olunursa bi soru sorayım. - Uçakla gidip bi yere ordan tren kullanarak gezince, interrailden ne farkı oluyor? 50 euro ya uçak bileti bulunuyor önceden rezervasyon ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 olmuyor.mesela biz trenle çıkıp uçakla döndük.arkadaşlar ispanya dan başladılar uçakla başlayıp uçakla döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 pff quibble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Uzun yolculukları trende ve gece yap, hostelde kaldığın gece sayısını azalt. Fransada monaco nice falan uğrama bunlar zengin turist mekanları. Yarım saat ilginç sonra sıkıcı. Wikitravel kullan, bi yere gitmeden önce nereleri ziyaret ediceğini öğren sonra al eline harita gezin sokaklarda. Otel ayırtmakla uğraşma, trenden inip şehir merkezine git hostel pansyon ara. Amsterdamda adamlara sorduk burda nereler gezilir diye. Abi bilmiyoruz, bizim tüm olayımız ot ve hatun dediler. Halbüki güzel şehir bi kanal turu bi işkence müzesi seks müzesi (bunu görmedim de övdüler baya) rijks müzesi falan görmek lazım. Islak mendil ve pürel almıştım yanıma işe yaradığı oluyor. Sigara falan aynı paraya galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fenris said: olmuyor.mesela biz trenle çıkıp uçakla döndük.arkadaşlar ispanya dan başladılar uçakla başlayıp uçakla döndüler. Yuh interrail ruhunu gebertmişler be. İnsan bi kaç tren istasyonunda bank üzerinde falan sabahlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 axedice said: Fransada monaco nice falan uğrama bunlar zengin turist mekanları. Yarım saat ilginç sonra sıkıcı. monaco yu görün. bu mallar çantalarla oraya gidip otel arayı kös kös döndükleri için öyle yazıyo. biz çantayı otelde bırakıp rahat rahat gezmiştik.güzel mekan.ve ewt çok zengin mekanı zaten gezip görüp dönüyosun.bunlar hamallık yaptığı için koymuş tabi :) Letsgetthesunshine said: fenris said: olmuyor.mesela biz trenle çıkıp uçakla döndük.arkadaşlar ispanya dan başladılar uçakla başlayıp uçakla döndüler. Yuh interrail ruhunu gebertmişler be. İnsan bi kaç tren istasyonunda bank üzerinde falan sabahlar.. yemişim ruhunu :) .biz 17 euro ya güzel otelde kalırken.bizle aynı anda seyahet eden 2 türk kafadar 23 euro ya çadırda kalıyodu. çok öyle "interrail ruhuna gircem, bi hafta yıkanmıycam, sokaklarda yatcam" dedikçe geziniz daha bile pahalıya gelebilir. biz turist gibiydik valla amsterdam a kadar hep ucuz otel ve şahane bi hostel da (nerdeydi o ya, italyada biyerdeydi ama...) kaldık.amsterdam da gece trenle ülkenin öbür ucuna (ufak bişe zaten ülke :P) gidip geldik :P amsterdam dışında kendiniz arayın otelleri filan ama amsterdam da bi yer ayırtın bence.paris tede zorluk çekebilirsiniz belki biz şanslıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Letsgetthesunshine said: Yuh interrail ruhunu gebertmişler be. İnsan bi kaç tren istasyonunda bank üzerinde falan sabahlar.. İnterrail ruhu =/= açlık ve sefalet çekmek. İnterrailcılara bi tavsiyem de budur. Aaa banklarda parklarda yatmışlar ne kadar qewl demeyin, gidin hostel bulun rahat edin insanlarla tanışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 İyide giden zorluklarını bilip gidicek o 30 kiloluk çantayı bosuna tasımıyor dimi insan? Hostel konusuna da gelince hemen her zaman güvenli hostellerde yok geçen sene sınıf arkadaşım soyuldu hostelde kalırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 salla hostelı iisinden ucuz bi otel arayın.öyle trenden iner inmez hostel a gitmeyin. tabi diğer interrail kafilesiyle karışcaz filan derseniz bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 axedice said: Letsgetthesunshine said: Yuh interrail ruhunu gebertmişler be. İnsan bi kaç tren istasyonunda bank üzerinde falan sabahlar.. İnterrail ruhu =/= açlık ve sefalet çekmek. İnterrailcılara bi tavsiyem de budur. Aaa banklarda parklarda yatmışlar ne kadar qewl demeyin, gidin hostel bulun rahat edin insanlarla tanışın. Katılıyorum, doğu avrupa (prag budapeşte şu bu) turu yapmanı bir kez daha öneriyorum ayrıca. polonyadan latviya esyonya litvanya falan yapsan daha da gözün açık ölmessin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 abi ne oteli, en kalabalığından bi hostel bulun insanlarla kaynaşın manyak mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 işte isteğe göre değişir. bi de biz pek hostellarda yer bulamamıştık; bulduğumuzdada hiç gözümüz tutmamıştı. bi de eninde sonunda kaynaşıyosun zaten. oteldede (otel dediysek hilton demedik.yine railcilerin takıldığı mekanlar) trende tanıştığımız interrailcilerleydik mesela.türlk olanları ekip kaçtık o ayrı :P hostel card dolayısıyla pek işimize yaramadı.hostelda kaldığımızdada kimse sormadı. bi de onun yanında bi card vardı.uluslararası öğrenci kartı mı ne.hatırlamıyorum ismini yalan olmasın.bi tek disneyland da ii bi indirim yapıp verdiğimiz parayı çıkardı :P bi de "ya o paraya akdeniz e iner tatil yaparım yaa" cılar vardır.onlar olayın tatil değil macera olduğunu kavrayamamış arkadaşlar.he deyin geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar