Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedilmek

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Terk edildiğimiz zaman üzülmemeliyiz fazla. Oturup düşünüceksin acaba o benim için üzülüyormu? Üzüleceğini bilse zaten terk etmezdi o yüzden pek fazla bir şey düşünmemek gerekir terk edilince. Birde şöyle bir düşünce içinde buluna biliriz "Ben insanları kaybetmem, insanlar beni kaybeder" biraz egoistçe ama olsun zaman zaman işe yarayabilir:)
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:
'Üzülüeceğini bilse terk etmezdi' diye bir şey yok. Kesinlikle yok. İleride daha da çok üzüleceğinden emin olup şimdi daha az üzülmesini tercih etmiş ve böyle bir fedakarlık yapmış olabilir.

Tabi günümüzde severek ayrılanlarda var. Ama hayatımızda pek de fazla denk gelmiyor artık. O yüzden konuda direk terk edilmek olunca oralara girmeyeyim dedim hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Metakuso said:
terkedilmekten haz almak var bi de. yani ilişki kötüydü kurtuldum gibi değil ama. ne biliyim. gayet yolunda giderken herşey bi anda terkedilmek bile değişik bi haz veriyo. oh serbestim gibi midir nedir

Öyle düşünen bi zihniyeti düşünemiyorum ben.Herşey çok güzel,hayat toz pembe.Ama ilk gelen rüzgar herşeyi aldı götürdü,serbest mi kaldın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
sevgili kişisi tarafından "nedeni yok, sen 4 4lük bir insansın ama artık yürümüyor, uzun zamandır düşündüğüm birşey değildi ama artık bu kadar" diye terkedilip 2 ay sonra arkadaşından "zaten terkedecektim büt. sınavını vermesini bekliyordum" demiş olduğunu duydum.

bu kız beni çok seviyodu bi de sözde.

aşk zor iş azizim, kolay kolay güvenmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

yine düşünceliymiş işte sınavının geçmesini beklemiş terketmek için.hem lisede ne bekliosun ki

onun yüzünden kalıp başına dert olmayayım diye bekledi
yerim onun düşüncesini ben, hala kıskandırtmaya çalışıyor beni başkalarıyla. gerçekten düşünceli olan bir insan böyle bir davranışta bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...