0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Daemir said: yalnızlık da güzeldir, severim ben insan yalnızlığıda sever de.Ben bi türlü alışamadım,ve dışarda elele çifte kumrular gibi gezenleri gördükçede içimden kendime demediğimi bırakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dory said: heh evet suan tek basina takilmanin ve birine bagli olmamanin tadini yeni yeni alir moddayim, eglenceli ha bazen afakanlar basmiyor dersem yalan olur. İlerde acısı çıkıcak çünkü "bir martıyı ağlattın sen garanti bir çocuk intihar eder artık." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Terk edildiğimiz zaman üzülmemeliyiz fazla. Oturup düşünüceksin acaba o benim için üzülüyormu? Üzüleceğini bilse zaten terk etmezdi o yüzden pek fazla bir şey düşünmemek gerekir terk edilince. Birde şöyle bir düşünce içinde buluna biliriz "Ben insanları kaybetmem, insanlar beni kaybeder" biraz egoistçe ama olsun zaman zaman işe yarayabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çok emo, belki bayağı ama Duman - Yalnızlık Paylaşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 'Üzülüeceğini bilse terk etmezdi' diye bir şey yok. Kesinlikle yok. İleride daha da çok üzüleceğinden emin olup şimdi daha az üzülmesini tercih etmiş ve böyle bir fedakarlık yapmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 terkedilmekten haz almak var bi de. yani ilişki kötüydü kurtuldum gibi değil ama. ne biliyim. gayet yolunda giderken herşey bi anda terkedilmek bile değişik bi haz veriyo. oh serbestim gibi midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Daemir said: 'Üzülüeceğini bilse terk etmezdi' diye bir şey yok. Kesinlikle yok. İleride daha da çok üzüleceğinden emin olup şimdi daha az üzülmesini tercih etmiş ve böyle bir fedakarlık yapmış olabilir. Tabi günümüzde severek ayrılanlarda var. Ama hayatımızda pek de fazla denk gelmiyor artık. O yüzden konuda direk terk edilmek olunca oralara girmeyeyim dedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Metakuso said: terkedilmekten haz almak var bi de. yani ilişki kötüydü kurtuldum gibi değil ama. ne biliyim. gayet yolunda giderken herşey bi anda terkedilmek bile değişik bi haz veriyo. oh serbestim gibi midir nedir Öyle düşünen bi zihniyeti düşünemiyorum ben.Herşey çok güzel,hayat toz pembe.Ama ilk gelen rüzgar herşeyi aldı götürdü,serbest mi kaldın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Can sıkıntısından açtığım konuyu 19 sayfa tartışan kerizlere burdan selam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 beenmüürüs seni -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aleyküm selam. bu topikte footbaal manageri uyuşturucuya benzettim diye 1 ay ban yemiştim. kötü bişey fm, oynamayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sevgili kişisi tarafından "nedeni yok, sen 4 4lük bir insansın ama artık yürümüyor, uzun zamandır düşündüğüm birşey değildi ama artık bu kadar" diye terkedilip 2 ay sonra arkadaşından "zaten terkedecektim büt. sınavını vermesini bekliyordum" demiş olduğunu duydum. bu kız beni çok seviyodu bi de sözde. aşk zor iş azizim, kolay kolay güvenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yine düşünceliymiş işte sınavının geçmesini beklemiş terketmek için.hem lisede ne bekliosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Alexi_Septimus said: Can sıkıntısından açtığım konuyu 19 sayfa tartışan kerizlere burdan selam ediyorum. Ben 2008'de de salak değildim. Arkadaşların mazereti ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ahmet topic e bi baktım da yarısı senin postun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 çok koymuş abisi naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Osuran_boğa said: yine düşünceliymiş işte sınavının geçmesini beklemiş terketmek için.hem lisede ne bekliosun ki onun yüzünden kalıp başına dert olmayayım diye bekledi yerim onun düşüncesini ben, hala kıskandırtmaya çalışıyor beni başkalarıyla. gerçekten düşünceli olan bir insan böyle bir davranışta bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Hiç terkedilme fırsatı yakalamadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Alexi_Septimus said: Can sıkıntısından açtığım konuyu hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sparkcaster said: ahmet topic e bi baktım da yarısı senin postun Şopar herif işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ardeth said: Alexi_Septimus said: Can sıkıntısından açtığım konuyu hıhı Kekbur demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Alexi_Septimus said: Ardeth said: Alexi_Septimus said: Can sıkıntısından açtığım konuyu hıhı Kekbur demek istiyorum. kekbur ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 türkçe sözlüğe baktım bende bulamadım anlamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 farsça sözlükte de yok arapçada da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Arabesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar