HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 terk edildiğinde üzülürsün, ağlarsın. olayı odur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 terkedilmenin de güzel yanları vardır. mazoşizm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 terkedilmek diyince aklıma ibrahim tatlıses in terketmek ne kadar kolay şarkısı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ah ah kimin aklına gelmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 benim çünkü bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 şu terkedilmek kelimesine karşı fobim oluştu...o derece kötü durum yani. galiba terkedilme korkusuyla son 4 senedir hiçbir ilişki yaşayamadım. nasıl olsa biticek diye hiç yanaşmıyorum...şeyda allah cezanı versin nettin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 terk etmek ne ıssız adada mı bırakıp gıdıyo,aynı evde yasıyonuz da evden mı kacıyo hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 olm bitmeyen ilişkinin tadı mı olur allah aşkına. sonu olabileceğini bildiğiniz için o kadar datlu geliyor. bu şeye benziyor, şarabın tadını seviyorum diye ağzında 1 yudum şarapla yaşamaya çalışmak paso. bozulur lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 benzetmeye gel yağşuklu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hiç bitmesin diye sevdiğin bir yemeği yememek.Aç kalır geberirsin lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kötü bir duygu ama çabuk atlatabiliyorsun en azından ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Of en güzel bir topicti bu. Lethious... Lethious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 terk edilmek, cipsi bandığın yoğurtlu karışımın yere düşüp cipsin heder olması gibi. iyi anlattım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bence terkedilmek bu >> mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 lise zamanı okuldan dönmüşüm.evde kimse yok ve az param kalmıs.deli gibi açım.iskender söyledim 1.5.kokusu hala burnumda :).tam bi çatal alıcaktım telefon çaldı.telefona bakmaya gittiğimde iskender gg :).terkedilmek böyle birşey :) insanın köpeği açgözlü olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Alexi ona öyle demesende alıştığın bişeyden ayrıldığını belirten başka bişey yazabilirdin.Mesela her akşam başını koyduğun yastığın olmadan ne kadar dayanabilirsin.Eninde sonunda başka bir tane bulucaksın(bulmak zorundasın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 one senin verdiğin örnek tarzında milyar tane örnek vardır :) tuvaletini ne kadar tutabilirsin eninde sonunda yapıkcasın gözlerini ne kadar kapalı tutabilir.. bacağını ne kadar havada tutabil.. tabi birde insan yastıksız uyuyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sen uyu o zaman.Ben uyuyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 spoyler cay koydugun fincanin diger esinin hep boş kalmasidir, son biraktigi kiyafetlerinin, hic dagilmamasidir. basucuna koydugun hediyesinin her bakisinda canini acitmasidir. duydugun tanidik bir melodide, gozlerini insanlardan kacirmak, kalabaliktan kacmaktir. beraber yediginiz yemeklerin bogazinizdandan gecmemesidir. hep gittiginiz kafelerin sokagina ugramamaktir. yolda hep basin onde gezmektir, ona benzer birini gormemek icin. yataga basini koydugunda huzur bulamamak, son tek sigarayi yalniz yakamamaktir. tekrar asik olamamaktir. bir depremi daha kaldiramaz hayatin. özlem ve red, bunlari bir arada yasamaktir. birgun iyi olacagina inanmak, bi o kadar da gunun berbatligindan emin olmaktir. yakinamazsin, ağlayabilirsin ama gozyaslarini silecek birini isteyemezsin. uzak bir sehirde terk edilmek boyle bişeydir. ya simdi okuyunca fazlaca karamsar geliyor ama boyle bi yazi yazmisim ben de zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aşık olmayı merak ettim bak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 @dory, bu yazdıkların şimdi sana da karamsar geliyosa iyi gerçekten de. çünkü, verdiğin örneklerde hep çift kişilik aktiviteler gibi anlatmışsın, halbuki insan( yani ben) bi zaman sonra tek başına oturup çayını koyup, sigarasını içmenin keyfini daha iyi anlıyor. çift olmak her zaman güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yalnızlık da güzeldir, severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 heh evet suan tek basina takilmanin ve birine bagli olmamanin tadini yeni yeni alir moddayim, eglenceli ha bazen afakanlar basmiyor dersem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 endless reput goes to dory Birebir yaşadım yazılanları dory :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar