Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedilmek

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

lise zamanı okuldan dönmüşüm.evde kimse yok ve az param kalmıs.deli gibi açım.iskender söyledim 1.5.kokusu hala burnumda :).tam bi çatal alıcaktım telefon çaldı.telefona bakmaya gittiğimde iskender gg :).terkedilmek böyle birşey :)

insanın köpeği açgözlü olmasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

spoyler

cay koydugun fincanin diger esinin hep boş kalmasidir, son biraktigi kiyafetlerinin, hic dagilmamasidir. basucuna koydugun hediyesinin her bakisinda canini acitmasidir. duydugun tanidik bir melodide, gozlerini insanlardan kacirmak, kalabaliktan kacmaktir. beraber yediginiz yemeklerin bogazinizdandan gecmemesidir. hep gittiginiz kafelerin sokagina ugramamaktir. yolda hep basin onde gezmektir, ona benzer birini gormemek icin. yataga basini koydugunda huzur bulamamak, son tek sigarayi yalniz yakamamaktir.
tekrar asik olamamaktir. bir depremi daha kaldiramaz hayatin. özlem ve red, bunlari bir arada yasamaktir. birgun iyi olacagina inanmak, bi o kadar da gunun berbatligindan emin olmaktir. yakinamazsin, ağlayabilirsin ama gozyaslarini silecek birini isteyemezsin. uzak bir sehirde terk edilmek boyle bişeydir.

ya simdi okuyunca fazlaca karamsar geliyor ama boyle bi yazi yazmisim ben de zamaninda.
Sosyal ağlarda paylaş

@dory, bu yazdıkların şimdi sana da karamsar geliyosa iyi gerçekten de. çünkü, verdiğin örneklerde hep çift kişilik aktiviteler gibi anlatmışsın, halbuki insan( yani ben) bi zaman sonra tek başına oturup çayını koyup, sigarasını içmenin keyfini daha iyi anlıyor. çift olmak her zaman güzel değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...