Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

Ya bazen her otu boku su wow denen izbatron oyunla karsilastiran,su mmorpg olayinada abeee ben wow oyniram ondan baskasini bilmiram diyen adamlari kizilay meydaninda kursuna dizdirmek istiyorum, WTB AK47+bir kacta wow playeri pls, begenmiyorsan oynama,burayada gelip bu oyun olmamis wowda ot var bk var diyede elestirme,gina geldi boyle yorumlari gormekten..
Sosyal ağlarda paylaş

agla gulum agla

oyun hazir degil iste bu kadar basit boyle bi sacma oyunu acilisi gormedim daha once ne derseniz deyin, su anda betadayiz ve para oduyoruz bu kadar basit.

Ben valla 1 ay free time'dan sora cancel ettim 65 assasinim var belki 80 yaparim daha 15 gunum var ama ondan sonra kesinlike oynamam. Sikayet mi ediyorum? kesinlike hayir sadece hakkimi ariyorum, bana soz verilen oyundan 35%'ini aliyorum ve de cok mutsuzum oyun hakkinda. Neden mi oynuyorum? cunku baska mmo yok su anda piyasada oynamaya degicek. Cunku yeni herhangi birsey herseyden daha tatlidir bu kadar basit(yeni kari hesaabi). Simdi bu oyunun yeniligini gectim diyelim ki 3 hafta sonra oyuna baslayanlarin yarisindan fazlasi birakicak cok belli cunku oyun hazir degilken surulmus yani bu demekki oyunun hazir olmayan kisimlari tamamlaniyor vede ayni anda oyunculardan dolayi dogan buglar fixlenemeye calisiyor hemde her serverde ayri bi bug olusuyor tabiki. E buna ne got nede yurek dayanir affedersiniz, yani AOC yatti balik yan gider hesabi .... Benim hala oynamamim tek sebebi 1 aylik ucretini odememdir baska birsey de degil. Flamelicekmisiniz beni, e flameleyin ta bilmem nereme, gercegi konusan bilmem kac koyden kovulur demisler.

Saglicakla
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun hazır değildi çıktığında. Hala da hazır değil. Ona lafım yok. Ama yine de çok eksik de değil yahu. Adamlar inanılmaz bir hızla çalışıyor ayrıca. Daha önce bir çok MMO açılışında bulundum. Her 2-3 günde bir bu kadar şey düzelten / ekleyen oyun görmedim daha. Bu gidişle bir iki ay içinde çook şey düzelecek.

Ha bu değişikliklerin oyun çıkmadan önce yapılması gerekiyordu diyen varsa haklıdır. Yani olması gerektiğinden eksik çıkarıp sonradan hızla düzeltmeleri oyunu mükemmel yapmıyor. Ama ben yine de ümitliyip açıkcası. Azar azar oynuyorum anca level 48 oldum. Ama oynarken zevkle oynuyorum. Her patch sonrası yüzüm daha da gülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar oyunu eleştirmek için daha çok erken.Biz bu oyunu niye aldık önce kendimize bunu soralım.Çıkar çıkmaz süper olacağını mı söylediler , hiç bug olmayacağını mı söylediler , gelir gelmez bütün mmorg ları dağıtacağını mı söylediler? Hayır.Biz bu oyuna vaad ettikleri şeyleri için başladık ve vaad ettiği şeyleri 30-40 levelda göremezsiniz.

Bu oyunda 18+ ,fatality var ,binek üstünde dövüşme var , şehir yapma var ,o şehirlerde siege savaşları var,biz bunları merak ettiğimiz için başladık bir bakıma.İsteyen arkadaşlar bunlar olmaya başladıktan sonra gelsin baksın.Çünkü asıl değerlendirmeler bunlardan sonra olmalı.Çünkü bu oyunu diğerlerinden farklı yapacak şeyler bunlar.

Wow la kıyaslamakta bana çok doğru gelmiyor artık çünkü bana göre miladını doldurdu.Herkes aynı şeyleri kasmaktan bıktı.Wow2 gibi birşey gelirse devam edilir ama insanlar artık sırf item kasmak istemiyor.İnsanlar yeni bir başlangıç yapmak istiyor bunun içinde en iyi fırsat şimdilik Aoc gibi.

Kendi adıma ben oyundan memnunum , düzeltilmeyecek hiçbirşey yok kombat sistemi de bana göre gayet iyi .Daha iyi olurmuydu olmazmıydı tartışılır ama bu saatten sonra çok çok değişik bir sistem olmaz.Combo sistemi kalır.Bu sisteme alışamam diyorsanız sizlerin bileceği iş ama bu sistem sizin hoşunuza gitmiyor diyede kötü demek doğru değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece foruma yazmaya üşenmeyen ve "kombo sistemi pvp'de birşeye benzemiyor" diyen binlerce insan varsa, o sistemde bir sorun vardır. sonuçta "benim sınıfım dandik" yakınması değil, çoğu sınıfa ait ortak bir sorun.

bir otomobil modeli bir milyon satsın diyelim. binlerce, onbinlerce kişi "bu arabanın direksiyonu çok ağır" diye şikayette bulunuyorsa buna cevap "hayır efendim ağır değil, l2drive" olmaz heh

p.s: binek üstünde dövüş için mount & blade tavsiye ederim, kombat sistemi de basar aoc'a şahsi görüşüm heh
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:
Ya bazen her otu boku su wow denen izbatron oyunla karsilastiran,su mmorpg olayinada abeee ben wow oyniram ondan baskasini bilmiram diyen adamlari kizilay meydaninda kursuna dizdirmek istiyorum, WTB AK47+bir kacta wow playeri pls, begenmiyorsan oynama,burayada gelip bu oyun olmamis wowda ot var bk var diyede elestirme,gina geldi boyle yorumlari gormekten..

katılıyorum. mmorpg nin acılımını world of warcraft falan zanneden cok insan var... hayır bide karsılastırdıkları oyun guzel bisey olsa icim yanmıcak. wow nedir...
Sosyal ağlarda paylaş

Kombat sistemi çok beğenilmedi tamamda bu sistemi ne kadar etkin kullanıyoruzki?Oyunda oynayanların %95 i npc keser gibi pvp yapıyor.İki kişi karşılıklı geçiyor kombolarını saydırıyor sonra hangisinin hp azsa kaçmaya çalışıyor kovalamaca oluyor.Çoğu bu şekilde pvp yapıyor.Ne 2 ileri 2 geri tuşu ne kalkan ne savunma tuşu kullanılıyor.Herkes bodoz vurmaya çalışıyor.Taktik yapanı görmedim açıkçası.Tam verimli kullanılmadanda kötü olmuş demek çokta doğru gelmiyor bana açıkçası ki bence kötü değil.

Bir topic te herkes Daoc un rvr si süperdi felan diyor.pvp si okadar iyi değildi diyor.Açıkçası ben oynamadım oyunu ama sonuçta rvr insanları bayağı tatmin etmiş ve sırf bu yüzden baya oynayan olmuştur zamanında.Bunu şundan diyorum belki Aoc deki siege olayıda böyle bir şeydir.Bunu hele bir görelim.Eğer hakkaten kötüyse ozaman oyun olmamış denir.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe valla gülüyorum wow wow diyenlere..soruyorum bu arkadaşlara hayatlarında kaç tane mmorpg oynamışlar? wow tamamen blizzard+warcraft evreni sebebiyle meşhur olmuş hiçbir özelliği olmayan bir oyun. kaçınız daoc oynadı? kaçınız eq1 oynadı? kaçınız shadowbane'in ilk günlerinde siege yaptı?

bir wowdur gidiyor halbuki wowun çıakrdığı yeni hiçbirşey yok. klasik oyun.

ha gelelim AOCa. Eksikleri bolca ama oyunun ana sistemi müthiş. Bu oyun müthiş olacak eminim. Content eksikliği var demişsiniz. Oyunun arkasında Funcom var be. Adamlar işi content zaten. Kimse dreamfalları falan oynamadı galiba?

PvPye kötü diyenler herhalde oyundaki pvpnin zorluğundan dolayı olayı çözememişler laf atıyorlar. öyle adamın etrafında 360 derece dönüp pat pat vurmaya pvp denmiyor bu oyunda. tamamen taktikler üzerine kurulu. geçen bir arkadaşımla kendi aramızda 1 saat pvp yaptık ve hepsinde ikimiz ayrı taktikler denedik ve sonuçlar hep bu taktiklere göre değişti. lütfen oyunu anlamadan oyuna bok atmayın.

çok istiyosanız da gidin o çok beğendiniz wowunuzu oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yav e be canlarim cigerlerim simdi biz aoc yi savunurken ettiginiz laflari siz war i savunurken niye biz edemiyoruz onu anlamadim..

Bana gore war cok kotu bir oyun cikis tarihi belli degil 15 senedir hazirlik asamasinda ne quest yapisinda ne oyun yapisinda bir degisiklik var wow clone iste daha ne.. 1 seneye kalmaz butun chaos karakterler birsekilde order olur order olanlarda geride kalmamak icin chaos olurlar.. Neymis pvp ile lvl atlayacakmis ne muhtesem bir yenilik allahim sen bu gunleri bize gosterdin ya ..

Peki pvp ile lvl atlama hakkinda en ufak bir bilgisi olan varmi buralarda?
War i bu kadar savunuyorsunuzda kaciniz RVR nin atasi olan Daoc oynadi? Guzelliklerini eksikliklerini biliyor?

gordugunuz gibi herkesin zevki baska ben wow u sevmiyordum aoc yi seviyorum suanda beta durumunda olsun olmasin parasiyla degilmi parami verip oynuyorum size warhammer da bol sanslar diliyorum ama o zamana kadar gelina aoc de takilalim cunku cikmasina 1.5 yil fln var nasil olsa..

not: cok zevkliymis ya bu sallamak birseyler hakkinda anliyorum simdi sizi yapicak is olmayinca birseylere sallama ihtiyaci doguyor tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

dur biraz daha sallicam ya smiling smiley

bana gore warhammer online grafik motorunu degistirmeli o kadar uzun suredir yapim asamasindaki eskidi artik o grafikler sonra ciktiginda ulan aoc yi zor oynuyorduk war kral oyun baksana aslanlar gibi calisiyor demeyin..

www.youtube.com/watch?v=oKyysCEugr8&feature=related

booooo bune be igrenc rezil bunumu vericekler onumuze oyun diye..
Bu oyunu alicak herkes aptal oynayanlar gerizekali begenenler salaklar olur anca..

not: saka bir yana insallah grafikler biraz degismistir gercekten bune saka gibi.. Gerci video 1yil oncesinden ama nekadar degisebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...